Du læser nu
Fotoglimt // Grillaften i sommerlandet

Fotoglimt // Grillaften i sommerlandet

Fotoglimt // Grillaften i sommerlandet

Fotoglimt // Grillaften i sommerlandet

Fotoglimt // Grillaften i sommerlandet

Fotoglimt // Grillaften i sommerlandet

Fotoglimt // Grillaften i sommerlandet

Fotoglimt // Grillaften i sommerlandet

Fotoglimt // Grillaften i sommerlandet

Byens varme trykker og står i smertelig kontrast til den bilde sommerbrise, der synes at omgive mig i weekenden… Således drømmer jeg mig nu tilbage, og tænker, at det er oplagt med lidt sommerlige fotoglimt fra en grillaften i sommerlandet.. Bordgrillen fra Eva Solo er noget af det mest hyggelige der findes og er man bare to, er der rigelig med plads  til både bøffer og grillpølser… Og så kan man efterfølgende udnytte varmen til s’mores. Vi drak vin (flere flasker), fik store røde bøffer, tomatsalat på hjemmedyrkede tomater og snakkede til vi næsten var blevet ædt af myg og mørket for længst var faldet på. Lod feriestemningen skylle ind over os og tog det langsomme tempo til os. Jeg har sagt det før, men det tåler gentagelse – få ting bringer mig ligeså meget lykke, som de der dovne dage i sommerhus. Det er virkelig det bedste jeg ved

—–ooo—–

Just a few snaps from the weekend – we drank (several bottles of) wine, had large steaks, made s’mores and talked halfway through the night. Made tomato salad from homegrown tomatoes and enjoyed every minute of just being… Going to the beach house is really one of my most fave things in the whole world – just can’t get enough!

 Kommentarer (7)
  • Vi andre flytter også – har faktisk lige siddet idag og bygget nyt layout, så jeg er indeks gang. Cath vandt bare lodtrækningen om hvem der skulle starte (grrrr…), men jeg kan virkelig ikke vente, for hold nu k*** jeg er træt af det nuværende. Magter det slet ikke mere, haha:)

  • Det var SÅ dejligt – jeg glæder mig til det bliver weekend og vi kam drøne afsted igen:)

  • Hvor ser det helt idylisk ud! Og de der smores der helt perfekt ud. Jeg kom til at tænke på, om det egentlig kun er ROCKPAPERDRESSES der har skiftet platform og om resten af jer Stylista-bloggere også går over til WordPress? Umiddelbart ser kommentarfeltet i hvert fald anderledes ud her end hos Cathrine 🙂

  • Det er altså også lidt smart, at man bare kan grille direkte på bordet 🙂 Så får man også varmen derefter

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top