Du læser nu
Outfit // Fridag, rejemadder og nye sandaler

Outfit // Fridag, rejemadder og nye sandaler

Outfit // Fridag, rejemadder og nye sandaler

Min bedre halvdel fylder år idag. 31 af slagsen, for nu at være præcis. Så jeg holder fri idag og startede dagen med at lave morgenmad på sengen og pakke pakker ind (igodtid.dk)… Og sådan er dagen ellers blevet fordrevet i sløvt tempo – kun afbrudt af en rejemad på Café Rpyal ude i Tuborg Havn, hvor vi elske at sidde og betragte skibene sejle ind og ud af havnen (og så er rejemaden derude altså én af byens bedste). Jeg bruger dagen i adskillige udsalgskup – min nederdel landede på mit skrivebord i mandags og jeg har boet i den siden. Den er fra Black Lily og, som sagt, nappet til en fordelagtig pris på udsalg. I kan finde den online her. Sandalerne er fra Nelly (efter tip fra én af jer – tak tak tak) og de er simpelthen så fantastisk rare, at jeg nok aldrig tager den af igen;) Dem fandt jeg også på tilbud, men de er vist tilbage til normalpris nu igen – I kan finde dem LIGE HER. Ahh.. Resten af eftermiddagen skal bruges på altanen. Og måske med et dyp i bølgerne direkte fra Kajkanten. Og i aften har fødselaren besluttet at vi skal på MASH og spise en stor bøf. Jeg klager ikke.

Hvad han fik i fødselsdagsgave? En speedbåd (… ikke i den størrelse han havde ønsket sig, men sejle det kan den da… med en fjernkontrol..) og en tur til Piemonte inkl fodboldbilletter til yndlingsholdet Juventus. Mandegave. Hvad i alverden giver man mænd, der har alti!? “Jeg ønsker mig ikke rigtigt noget….”… Max pres. Nå. Men han blev glad. Og jeg skal til Piemonte – så det er vel det man kalder en win-win. Outfit // Fridag, rejemadder og nye sandaler

Outfit // Fridag, rejemadder og nye sandaler

Today’s my boyfriend’s birthday so I have taken the day off to celebrate – earlier today we went for lunch at one of our fave Copenhagen spots and wore my new skirt from Black Lily (found on sale HERE) and my new sandals from Nelly (also found on sale HERE)…. The rest of the day will be all about chilling in the sun, taking a dip in the waves and going for dinner tonight!

 

Outfit // Fridag, rejemadder og nye sandaler

INDLÆGGET INDEHOLDER ADLINKS

 Kommentarer (11)
  • Hvor ser du altså bare hammer godt ud her!
    Lækkert og simpelt outfit der bare spiller, så fint og sommerligt 🙂

  • Til sin 30 års fødselsdag, ønskede min kæreste sig sokker.. Han fik en kasket som han ikke har taget af sin.. Nu fylder han 31 og jeg har købt en fjernstyret helikopter, som han har kigget på siden var 10… 😉 Lad os håbe at han lader den ligge i kassen bare en gang imellem!

  • Tillykke med ham! Synes også det er topsvært at finde på gaver – min kæreste fyldte 30 i onsdags og jeg gav ham en middag på Kadeau på Bornholm, hvor vi skal over lige om lidt 🙂

  • Jeg boer virkelig også i de sandaler !! De er simpelthen bare fantastiske 🙂 Lækkert outfit som altid 🙂 !!

  • Læste mandegave som mandeLgave. Min hjerne er smeltet væk i varmen…
    Men fin ser du ud 🙂 Må lige tjekke den nederdel ud.

  • Haha, jeg fangede den godt;) Jeg har 39 og det er fint. Har også Bobby i 39, men fx Roshe i 40… Vil sige de er meget tts – er jo en 39.5, og kunne principielt ligeså godt have købt dem i 40.. De havde sikkert også været fine!! Jeg savner dig iøvrigt Helms. Let’s catch up soon! Kram

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top