Du læser nu
Fotoglimt // Venne-weekend i Rørvig..

Fotoglimt // Venne-weekend i Rørvig..

Fotoglimt // Venne-weekend i Rørvig..

 

Fotoglimt // Venne-weekend i Rørvig..

 

Fotoglimt // Venne-weekend i Rørvig..

 

Fotoglimt // Venne-weekend i Rørvig..

 

Fotoglimt // Venne-weekend i Rørvig..

 

Fotoglimt // Venne-weekend i Rørvig..

Ahhh… Sikke en weekend. Fredag formiddag satte vi kurs mod Rørvig og en weekend i sommerhus med gode venner. Vejret har været med os og det er blevet til dovne stranddage, iskold rosé i græsset, grill og snak omkring bordet til langt ud på natten. Fredag grillede vi burgers og jeg prøvede kræfter med hjemmegjorte løgringe – nuij, de blev gode, og det var slet ikke svært… Jeg må dele opskriften ved lejlighed!

Nu er jeg tilbage i byen.. København er varm, dvask og doven, og jeg selv har fået brune tæer, fregner på næsen og lyse(re) lokker. Det kan næsten ikke blive mere sommerligt og jeg overvejer da også, om man skal forlænge ferie-feelet med et dyp fra Kajkanten senere. Ahh… Gid juli ville vare for evigt!

—–ooo—–

We just came back from a weekend by the beach with friends. I’m bringing back a tan, freckles on my nose and memories of long warm summernights with friends and wine. I wish July would never end!

Fotoglimt // Venne-weekend i Rørvig..

 Kommentarer (8)
  • Det var skam ikke fordi det ikke virkede med billederne 🙂 Hvad om man lavede sådan nogle kanter rundt om billederne? Lige nu forestillede jeg mig billederne med en “scallop-kant”. Giver det overhovedet mening? Haha. Så er looket måske ikke så firkantet. I don’t know, blot lige en ide jeg fik da jeg læste dit svar.

  • Det ser mægtig rart ud, sødeste A.
    Jeg ville også ønske, at juli varede noget længere. Jeg har stadig 2 ugers ferie i sigte og jeg skal overnyde dem, skal jeg.

    xo S.

  • Og forresten – angående billederne, så er det et (måske mislykket) forsøg på at skabe lidt mere dynamik i layoutet… Nogle gange bliver det hele så skide firkantet… Men det kan godt være, at det her ikke er den rigtige løsning 🙂 Jeg forsøger lidt videre!

  • Hej Laura – sorry, jeg havde helt overset din kommentar. Og mange tak – det var (helt ærligt) ikke lige den fedeste halve time i min blogkarriere, da jeg sad dér i panik og “fuck fuck fuck” kørende rundt i kasketten. Nuvel. Det kikser for alle i ny og næ, og sådan må det være. Der er ikke noget at gøre ved det 🙂

  • Ej hvor ser det fantastisk hyggeligt ud! Er det egentlig meningen at nogle af billederne sådan skal være ovenover hinanden? Anyway, det er en fantastisk hyggelig stemning du har indfanget med billederne. Og så vil jeg egentlig også gerne lige rose dig for det du skrev på Facebook i går angående et Tel Aviv-indlæg, der kom skævt ud. Jeg nåede at læse indlægget og studsede også lidt over det, men da jeg læste din opdatering på Facebook senere, gav det mening, og det var virkelig godt skrevet og tacklet!

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top