Du læser nu
En dag på stranden, stribede shorts og en Champagnebrus

En dag på stranden, stribede shorts og en Champagnebrus

En dag på stranden, stribede shorts og en Champagnebrus

Mandag morgen og jeg er på arbejde igen. Efter 4 fridage føles det som en uendlighed siden, at jeg sidst har siddet her og klampet på tastaturet i varmen… Det er det jo egentlig ikke, men det er da rart, at et par fridage alligevel har dén effekt:) Billederne er alle fra igår formiddag, hvor vi tog på stranden inden vi igen kørte til København – jeg har været på stranden hver dag i den her weekend (fredag, lørdag, søndag) og det har været helt fantastisk.. Jeg kan ikke huske en sommer, hvor vejret har været så godt i  mange-mange år? Det her smager jo næsten af barndom! Jeg har fået brune lår (“Nutella-lår”, som ungernes mor ville kalde dem.. Det er en slags spidskompetence, det med de brune lår, kan man vel sige;) ), solgyldne lokker og ladet mig køle ned med sodavandsis, der nærmest nåede at smelte før bør man fik tage den første bid. Åh, hvor har det bare været herligt og om 1.5 uge tager vi afsted igen. Til sommerlandet for nogen (mig mig MIIIIIIG!) fylder år og har besluttet at det skal fejres langt fra byens varme asfalt og tæt på hav og strand. Vil I lige hjælpe mig med at krydse fingre for at det her vejr holder et par uger endnu? Jeg er slet ikke klar til at give slip på sommeren!

En dag på stranden, stribede shorts og en Champagnebrus

En dag på stranden, stribede shorts og en Champagnebrus

En dag på stranden, stribede shorts og en Champagnebrus

En dag på stranden, stribede shorts og en Champagnebrus

Just a few pics from yesterday’s beach trip – I don’t remember a summer, where the weather’s been this good for.. well.. years.. this almost feels like being a child again (y’know – back when the summers were endless, ice creams were huge and swimming was something you’d do wearing goggles, fins and maybe even a snorkel) and I’m really hoping this amazing weather will continue just a few weeks more – in 10 days we’re headed back to the beach to celebrate my birthday.. YIppiiiee! 🙂

En dag på stranden, stribede shorts og en Champagnebrus

 Kommentarer (9)
  • haha – man har jo lov til at være heldig med noget her i livet… Jeg er sikker på, at du (ehr.. og din krop?!) tilgengæld har andre kompetencer, som jeg kan være dybt misundelig på 😉

  • Haha, ja i min bog er det sgu lidt af en kompetence at få brune lår. Jeg er med på, at lår typisk ikke får lige så meget sol som resten af benet, men mine lårbasser nægter simpelthen at tage mere farve end en grundigt fortyndet Cocio.

  • Mener du det? Jeg synes det har været langt bedre i år end det var sidste år – og sidste år var også god, så det er kun for understrege, hvor fantastisk jeg synes vejret har været i år 🙂

  • Vejret har været rigtig godt ja, men jeg husker nu stadig sidste sommer som endnu bedre. Måske var der ikke helt så varmt, men der var varmt i en længere periode, end der har været i år. Jeg sad ude i solen næsten hver dag hele min læseferie og sommerferie – i år har det kun været ganske få uger og dage indimellem, hvor vejret har været rigtig godt. Ihvertfald her hvor jeg bor. 🙂

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top