Du læser nu
Et indlæg med traditioner

Et indlæg med traditioner

Et indlæg med traditioner

Hvert år skriver jeg det samme indlæg på den her dag. Idag er nemlig dagen, hvor en masse unge og håbefulde studerende-to-be får svar på, om de er kommet ind på drømmeuddannelsen eller ej… Og således opfordrer jeg også til et lille jubelskrig i kommentarsporet, hvis brevet fra KOT bragte gode nyheder i år og håber, at I vil dele hvad de næste år skal bruges på? Jeg kan selv huske dengang det var mig, der spændt ventede på svar – og forløsningen og lettelsen, der fulgte efter… 

Når det er sagt, så er det også snart maaaange år siden, at det var mig selv – og jeg har en fornemmelse af, at jer der læser med derude, nok ligner mig sådan plus/minus.. Måske? Hvis tesen holder, så er jeres uddannelse formodentlig en done deal. Og så er dette indlæg ikke så relevant. Så derfor bryder jeg nu lidt med traditionen og vil spørge jer allesammen om noget. Hvem er I? Hvor gamle er I? Hvad laver I? I disse smartphone-tider, hvor kommentarerne er mere sjældne, er det sværere at ‘fornemme’ jer end det var en gang. Men jeg ved jo at I er der (og TAK for det iøvrigt!), og håber I har lyst til at dele lidt den anden vej – det er altså lidt sjovere, når man ved hvem man snakker med 🙂

—–ooo—–

I write this post every year on this day – today’s the day, where coming students receive their letters of acceptance… And I remember the tension and stress, that was followed by relief and happiness, so I usually encourage you to share your happy moment and ask “did you get in?!”.. However – this year, I’m asking something else.. I suspect that most of you are a lot like me – in terms of age and interests.. And if that’s true.. well… then your uni-boat has already sailed. And docked again. So in acceptance of ‘time flies’ I thought I’d rather ask you who you are? what you do for a living? how old you are? And if you’re reading this in English, where you’re from? I’d really love to get to know you a little better – it’s so much more fun, when you know who you’re talking to:)

Et indlæg med traditioner

 Kommentarer (112)
 • For præcis ti år siden lå jeg i et telt på Roskilde Festival med regnen øsende ned udenfor og modtog et opkald fra min lillebror, som meddelte, at jeg var blevet optaget på arkitektstudiet i Aarhus (via en optagelsesprøve – deraf det lidt tidligere svar). Den episode glemmer jeg aldrig.. I dag er jeg 32 år, bygningsarkitekt og bosat i Oslo. Og så har jeg vel læst med her hos dig i omkring 5 år eller noget – hvilket jeg har tænkt mig at fortsætte med.. 😉

 • Hov – jeg kan se, at nogle af de sidste kommentarer er røget i rykningen, så nu sætter jeg dem lige her. Jeg tænker, at det er meget sjovt for alle, at kunne se hvem hinanden er 🙂

  MARIA
  Hej, jeg er Maria på 28 år – netop lige købt hus og blevet forlovet med min søde kæreste. Jeg stiller krav til funktionalitet og design af en af de største bankers netbank og mobil app 🙂 Har fulgt med i 1 års tid ca, og jeg elsker bloggen, fordi jeg oftest kan relatere til dine indlæg 🙂
  Jul 31, 2014

  JEANETTE
  Jeg er 22 år gammel og jeg slap sidste år igennem kvote 2 nåleøjet på psykologi i Odense. Det er min drøm, der er gået i opfyldelse. Jeg græd og hyperventilerede bogstaveligt talt allerede en halv time inden jeg kunne se svaret på nettet – føler med alle dem, der har siddet nervøse i dag! Jeg er en af de gamle, der kan huske dig fra Jubii debatten. Kommenterer af uvisse årsager aldrig rigtig, men læser altid med. Tak for en god blog!

  JANE
  Ak ja, det er ved at være et par år siden, at brevet, og ikke mailen, kom med besked om optagelse. Det var skam en skøn skøn følelse, men hvor vil jeg ikke bytte. Skal forsvare mit speciale midt september, i international folkesundhedsvidenskab og stater mandag morgen som adjunkt. Er 29 år og har fulgt med herinde i pænt mange år og bliver helt sikkert også hængende. 🙂
  Jul 31, 2014

  KATRINE
  Jeg er 25 år, bor på Nørrebro, og blev uddannet socialrådgiver i januar. Arbejder pt. med børn og unge, men i 2015 står den på en jordomrejse med min kæreste. Når jeg kommer hjem, søger jeg ind på kandidaten i pædagogik 🙂
  Jul 31, 2014

  JORUNN
  Hei! Hold deg fast: jeg er 40 år! gift, to barn, sygepleieruddannelse fra aalborg, og arbejder på et legesenter. Følgt din blog i lang tid, og du er stor inspirasjonskilde ! Fantastiske outfits!Elsker sko, tøy, mote, sminke. En flykt fra hverdagen! Stor forskjell på motebilde Norge versus Danmark. Holder en fing på DK, syns dere er utrolig flinke på blogging, design etc. Lykke til videre med stylista, herligt å følge deg!
  Jul 31, 2014

  LILJA
  Jeg er 26 år, læser jura på 5. år og er (endelig!) ved at være være færdig med studiet. I løbet af min studietid har jeg flyttet meget rundt i København, men bor for øjeblikket i NV på 83 m2 med min kæreste gennem 5 år. “Fritiden” bruges på at passe studiejob, frivilligt arbejde i retshjælp, træning, shopping, rejser og masser af kagespisning – jeg er også kæmpe fan af hindbærsnitterne 😉
  Jul 31, 2014

  SARA
  Jeg har også været færdig i nogle år. Måtte lige igennem et par forsøg før jeg fandt min rette hylde. Jeg er kontormus ved det offentlige, og selvom det på papiret lyder ret kedeligt, elsker jeg mit arbejde meget højt. 🙂 Jeg er efterhånden blevet 28 år – hvor blev tiden lige af? Ved ikke hvor længe jeg har læst med, men det er mange år. Kan i hvert fald huske to USA ophold, Stockholm osv osv.
  Jul 31, 2014

  KAROLINE
  Jeg er også en jublende glad 20-årig student, der nu skal læse statskundskab på KU! Drømmen er at arbejde nede i EU. Rigtig fin og inspirerende blog! Karoline 🙂
  Jul 31, 2014

  ANN
  Jeg vil også lige nå at være med 🙂 Jeg er 27 år og er netop blevet færdiguddannet kandidat i Persuasive Communication, som jeg har læst i Amsterdam, hvor jeg har boet i to år. Jeg blev i 2008 optaget på en bachelor i litteraturhistorie, men jeg må indrømme, at jeg, hvis jeg kunne gøre det om, havde droppet ud og startet på en anden uddannelse med henblik på kommunikation. Men men… Jeg fandt min rette hylde i uddannelsessystemet, og nu venter jeg blot på at finde den i erhverslivet 🙂
  Jul 31, 2014

  BLISSITZA.DK
  Jeg er 19 år og fra Århus, jeg søger først ind på studie næste år, men har været meget nervøs for at se gennemsnitskvoterne fra i år. Indtil jeg søger ind næste år, arbejder jeg på min nyopstartet beauty blogwww.Blissitza.dk Kunne være fedt hvis nogle af jer, skulle have lyst til at tjekke den ud 🙂
  Jul 31, 2014

  SOFIE
  Jeg er 23 år og er halvvejs på lærerstudiet. Dvs jeg mangler to år endnu før jeg kan kalde mig full blown lærer! Jeg har læst med fast i over tre år! Og jeg er vild med det! Fan!! 😀
  Jul 31, 2014

  KATHRINE
  Jeg er 21 år, og bor på Østerbro med min kæreste. Det er nu et år siden, at jeg fik mit brev om at jeg var optaget på Danmarks medie – og journalisthøjskole i København. Jeg er igang med en bachelor i kommunikation og jeg er virkelig glad for det! – Jeg har fulgt med her på bloggen i nogle år efterhånden, og det er en super fin blog, Agurk!
  Jul 31, 2014

  IDA
  Jeg er Ida på 19 år, har fulgt dig så længe! Student blev jeg i sommers og på mandag drager jeg mod Slagelse for at prøve kræfter som værnepligtig. Jeg har altid været kjole og stillet pige, så det bliver noget af en omvæltning 😉
  Jul 31, 2014

  KATJA
  Jeg er en af dem der jubler.. og grubler ! Jeg er lige fyldt 21 jeg har holdt et sabbatår efter STX og er nu kommet ind på miljø og ressource management i Esbjerg, med start d. 27/8 hvilket er pisse fedt! Men: Jeg er fra Nordsjælland og har boet her hele mit liv, så det er en ret stor ting at rykke teltpælene op og drage alene til Jylland, og så til Esbjerg! Arg! Men jeg tager det som en udfordring og håber på at et spændende eventyr venter mig i Jylland, krydser fingre for at jeg ikke begynder at tale jysk! Så nu skal jeg bare finde et sted at bo i Esbjerg og så er jeg good to go! Jeg ELSKER din blog, og har fulgt med i, well efterhånden 3 år, 3 gode år! 🙂 Kh.
  Jul 31, 2014

  PERNILLE
  Jeg fylder snart 23 og er HA(kom.)studerende på 3. semester. Jeg har læst med helt fra starten og er så inspireret af dit acie-univers 🙂
  Jul 31, 2014

  ANNE-SOFIE
  Kære Acie! Sådan en hyggelig tradition! Jeg er 27 år og uddannet økonom fra Københavns Universitet. Jeg arbejder i en kommune med budget, børnetal, pædagogisk udvikling og meget mere. Fortsæt din gode blog-stil – det er så skønt at følge dig!
  Jul 31, 2014

  CHRISTINA
  Jeg er 28 år og konsulent i en offentlig forvaltning. Blev færdig som cand.scient.pol for godt fire år siden og er arbejdsmæssigt meget optaget af at arbejde i et dynamisk politisk system med stor indflydelse, mens jeg privat er interesseret i bl.a mode, litteratur og madlavning. Derudover skal jeg minimum til Paris to gange om året ellers får jeg abstinenser! Det var en smule om mig 🙂
  Aug 01, 2014

  MIA
  Jeg JUBLER!!!!!!!!!! Er kommet ind på DRØMMEstudiet, som er Samfundsfag på KU. Jeg er 21, bor i Nordsjælland sammen med min dejlige kæreste og labrador-hvalp:)
  Aug 01, 2014

  ANNA
  Jeg er 19, og skal flytte til Århus fra Aalborg om 14 dage, for at læse statskundskab på AU. Glæder mig så meget!
  Aug 01, 2014

  KATRINE
  33 år, Stærkstrømsingeniør – kigger forbi i ny og næ..
  Aug 01, 2014

  LINE
  Er 26 år og journalist. Hoppede dog videre på kandidaten og er i gang med mit speciale. Jeg kom ind på journaliststudiet i Odense i 2008, direkte efter gymnasiet, så jeg har aldrig holdt et sabbatår. Glæder mig til at lægge studierne til side om et halvt års tid og forhåbentligt sparke døren ind til arbejdsmarkedet. Har dog haft forskellige studiejobs og et enkelt fuldtidsjob under studierne 🙂 Bor sammen med min kæreste, som jeg gifter mig med om to ugers tid. Vi bor i lejlighed i Odense uden børn eller husdyr. Om halvandet års tid påtænker vi et år i udlandet i forbindelse med min kærestes forskning.
  Aug 01, 2014

  MATHILDE
  Hej Acie, Jeg vil også gerne lige pippe lidt om, hvem jeg er. Jeg hedder Mathilde, er 27 år og er uddannet jurist. Jeg arbejder i et ministerium i København. Når jeg ikke er på arbejde, kan jeg godt lide at holde min kæreste i hånden, bade på Helgoland, træne udendørs, bage brød, læse bøger og gå ture på Amager med mine veninder.
  Aug 01, 2014

  TERESA
  Hej, Jeg er 30år og bosat i Dalarna i Sverige. Jeg blev uddannet farmaceut i 2010 og arbejder idag på et svensk apotek:-)
  Aug 02, 2014

  MARIE
  Jeg er 25 år og læser psykologi hvor jeg blot mangler mit speciale. Jeg er bosat lige i nærheden af dig, nemlig på Østerbro. Jeg har fulgt dig i flere år efterhånden. Fedt at læse om en anden kvinde på nogenlunde samme alder, der har power og vil noget her i livet – keep it comin’!
  Aug 02, 2014

  LINETTE
  Jeg vil også lige være med! Jeg har for nyligt rundet de 21 år. Jeg er oprindeligt Nordjyde, men har indenfor de sidste år haft bopæl i London, hos mine forældre i Nordjylland, to steder på Frederiksberg og et enkelt sted på Amager, så er efterhånden blevet stemplet som nomade. Jeg blev sidste sommer optaget på sociologi på KU, hvor jeg har min daglige gøren, og pt. er i gang med at planlægge rusforløbet for de nye studerende. Der er så mange følelser forbundet med studiestart, og derfor bliver det også fedt at få lov til at være den der byder velkommen og opleve de store følelser gennem andre. Jeg ser hvert år frem til dette optagelsesindlæg, hvilket jeg har gjort siden, jeg begyndte at følge bloggen i 2009-10-ish, og var derfor også ovenud begejstret for at dele nyheden om min optagelse herinde sidste år 🙂
  Aug 02, 2014

  CAMILLE
  Jeg er 25, frisør, bor i Aarhus med min mand 🙂 jeg begyndte faktisk at læse din blog da jeg blev færdiguddannet i sin tid, fordi jeg gik uden job lidt tid, så var der jo pludselig masser af tid til at læse blogs 🙂
  Aug 02, 2014

  KARINA
  Jeg er 32, mor til 2 piger på 7 og 2 år. Bor i udkantsdanmark (syd for køge). Er folkeskolelærer (blev færdig i 08, så er jo en del år siden jeg fik BREVET. Jeg har læst med her i del år efterhånden. Du var faktisk en af de første mode-blogs jeg begyndte at følge sådan fast. Rigtig god weekend
  Aug 02, 2014

  KATRINE
  Jeg er 20 år, kommer fra København og har vist fulgt med her i 4 år. Jeg fik i foråret at vide, at jeg har fået en standby plads på journalist uddannelsen i Århus! Jeg er så lykkelig, selvom det betyder at jeg skal flytte fra min familie og venner 🙂
  Aug 03, 2014

  CHARLOTTE
  Tak for en skøn blog, jeg har været med sådan lidt on/off siden starten næsten, og elsker din blog og er glad for at være vendt tilbage. Jeg er 31, har en lille søn, bosat i Kbh. med min kæreste, arbejder med marketing inden for NGO og har er uddannet fra CBS i 2010.
  Aug 03, 2014

  HAZEL
  Altid hyggeligt med de her indlæg. Jeg har jo fulgt med i en halv evighed, føles det som, men altså: jeg er 29, bor i Nordsjælland med min kæreste og læser russisk. Egentlig burde jeg have været færdig forlængst, blev optaget i 2007, men først blev jeg syg, og så blev jeg kronisk syg. Og nu håber jeg så, at jeg langt om længe bliver færdig med min BA i år 🙂

 • Jeg hører også til blandt de yngre læsere, da jeg netop er fyldt 18 år. Din blog har jeg dog læst gennem 4-5 år, og jeg er stadig lige glad, hver gang du udgiver et nyt indlæg. Til hverdag går jeg på gymnasiet, hvor jeg starter i 3.g på mandag. Om et års tid håber jeg at komme ind på journalistuddannelsen – så må vi se om det bliver i Århus, Odense eller Roskilde.
  Tak for en god blog!

 • Hei! Hold deg fast: jeg er 40 år! gift, to barn, sygepleieruddannelse fra aalborg, og arbejder på et legesenter. Følgt din blog i lang tid, og du er stor inspirasjonskilde ! Fantastiske outfits!Elsker sko, tøy, mote, sminke. En flykt fra hverdagen! Stor forskjell på motebilde Norge versus Danmark. Holder en fing på DK, syns dere er utrolig flinke på blogging, design etc. Lykke til videre med stylista, herligt å følge deg! og glemte helt å si : er fra Stavanger i Norge!

 • Hei! Hold deg fast: jeg er 40 år! gift, to barn, sygepleieruddannelse fra aalborg, og arbejder på et legesenter. Følgt din blog i lang tid, og du er stor inspirasjonskilde ! Fantastiske outfits!Elsker sko, tøy, mote, sminke. En flykt fra hverdagen! Stor forskjell på motebilde Norge versus Danmark. Holder en fing på DK, syns dere er utrolig flinke på blogging, design etc. Lykke til videre med stylista, herligt å følge deg!

 • Jeg er 25 år, bor på Nørrebro, og blev uddannet socialrådgiver i januar.
  Arbejder pt. med børn og unge, men i 2015 står den på en jordomrejse med min kæreste. Når jeg kommer hjem, søger jeg ind på kandidaten i pædagogik 🙂

 • Ak ja, det er ved at være et par år siden, at brevet, og ikke mailen, kom med besked om optagelse. Det var skam en skøn skøn følelse, men hvor vil jeg ikke bytte. Skal forsvare mit speciale midt september, i international folkesundhedsvidenskab og stater mandag morgen som adjunkt. Er 29 år og har fulgt med herinde i pænt mange år og bliver helt sikkert også hængende. 🙂

 • Jeg er 22 år gammel og jeg slap sidste år igennem kvote 2 nåleøjet på psykologi i Odense. Det er min drøm, der er gået i opfyldelse. Jeg græd og hyperventilerede bogstaveligt talt allerede en halv time inden jeg kunne se svaret på nettet – føler med alle dem, der har siddet nervøse i dag!

  Jeg er en af de gamle, der kan huske dig fra Jubii debatten. Kommenterer af uvisse årsager aldrig rigtig, men læser altid med. Tak for en god blog!

 • Hej, jeg er Maria på 28 år – netop lige købt hus og blevet forlovet med min søde kæreste. Jeg stiller krav til funktionalitet og design af en af de største bankers netbank og mobil app 🙂 Har fulgt med i 1 års tid ca, og jeg elsker bloggen, fordi jeg oftest kan relatere til dine indlæg 🙂

 • 26 år, bor på Frederiksberg med kæreste og kat, og er lige om lidt færdig med et skrive speciale i kommunikation. Jeg rejser så meget jeg kan komme til, så holder ekstra meget af dine rejse-indlæg, og kigger næsten dagligt forbi din fine, jordnære og hyggelige blog 🙂

 • Jeg er blevet optaget på medicinstudiet, hvilket er drømmestudiet for mig. Glæder mig sådan til at komme i gang!! Desuden skal du have tak for en rigtig fin blog, Acie – har snart fulgt dig i laaang tid. Bliv ved, så er du sød! 😉

 • Jeg er 27, bosat i Næstved og har netop fået en bachelor i logopædi fra SDU. Efter sommerferien skal jeg i gang med en kandidat i audiologopædi på KUA. Det er uden tvivl min drømmeuddannelse, selvom jeg til tider synes, at det er ufattelig hårdt. Jeg har inden denne uddannelse været forbi CBS og læse BA i international virksomhedskommunikation og engelsk. Det var egentlig også meget spændende, men alligevel ikke helt mig!
  I fremtiden håber jeg på at kunne få en P.hd og så vil jeg gerne undervise på universitetet også.

  Din blog var den første jeg begyndte at læse og det må være ca. 4,5 år siden jeg begyndte at følge med i dit liv. Jeg nyder stadig at læse med, og finder stemningen i dit lille univers for dejlig afslappende 🙂

 • Jeg er vist samme årgang som dig. Er lige blevet 28. For et år siden var det mig, der spændt sad og ventede på svar. Jeg var ellers lige blevet færdiguddannet ergoterapeut, men havde egentlig (efter et års orlov med arbejde og tænkepause) fundet frem til, at det ikke var det jeg ville, men det var også fjollet ikke at gøre det færdigt, så tæt på mål. Så jeg gjorde det færdigt og søgte ind på pædagoguddannelsen. Det er jeg så glad for! Det er lige mig!! Min pointe er at det aldrig er for sent at følge sit hjerte, uanset hvad. Jeg er så glad for jeg gjorde det 🙂

  Ellers er jeg egentlig jyde men flyttede til KBH for et år siden, et par måneder inden studiestart. Og jeg havde ikke troet jeg skulle føle mig så godt tilpas og hjemme i KBH men det gør jeg 🙂

 • Hej Acie 🙂
  Christina, 32 år, mor til pige på 5 år og dreng på 8 uger. Har læst med siden jeg fødte min datter for lidt over 5 år siden så har fulgt dig i flere lande og studie/job situationer efterhånden 🙂 Jeg har en bachelor i Erhvervssprog (engelsk og spansk) & International Kommunikation fra 2005 hvorefter jeg blev sælger i et stort internationalt firma frem til efter min barsel hvor er 8-18 job ikke var muligt at kombinere med at være mor. Derfor blev jeg i 2009 Management Assistant i selvsamme virksomhed – en stilling jeg selv var med til at opbygge fra bunden – hvilket jeg stadig er i dag og jeg er super glad for det, da jeg har fingrene i alt hvad der rører sig både ude på “gulvet” og på management niveau 🙂 Lige nu er jeg dog på barsel med vores lille dreng frem til marts næste år 🙂 Elsker at følge med i din hverdag og drømmer mig nogle gange lidt tilbage til da jeg selv rejste meget med job, boede i lejlighed med kæresten i byen osv – ikke at jeg ville undvære min liv som det er nu for noget, men det var nu også en skøn tid før hus, børn osv 🙂 Christina

 • Jeg er 21 år og om en måned mor til en fantastisk lille dreng. Jeg venter lige et år med at gå i gang med en videregående uddannelse, så har jeg efterhånden også haft 4 sabbatår, men så er kæresten også færdig med hans kandidat, så kan han få lov til at være min sugardaddy 😉 så en lidt anden historie her, men holder stadig af at læse med her 🙂

 • Jeg hedder Kirstine, er 22. Jeg kan fejrer ét årsdag for hvornår jeg fik at vide, at jeg var optaget på mit drømmestudie: sociologi.

 • Jeg er 21 år, og jeg skal igang med 2. semester på ergoterapeutuddannelsen i Aalborg. 🙂

 • Mega fedt det her! Men jeg tvivler ikke på, at jeg er blandt dine yngste læsere. Med den spæde alder på 19, går jeg stadig i gymnasiet og starter i 3.g her efter sommerferien, så svaret fra KOT, må jeg vente med til næste år, hvilket jeg ser frem til.
  Jeg har fulgt med her på bloggen i 2-3 år og det er egentlig den eneste blog, jeg tjekker nærmest dagligt! Tommel-op for alt det hårde arbejde!
  Og så er det lidt sjovt, for jeg bor faktisk i samme by hvor du, primært, arbejder, når du altså ikke lige rejser Norden rundt! 🙂

 • Jeg er 22 år og er lige kommet ind på sygeplejerskeuddannelsen som er min drøm! Er rigtig glad 🙂 hsr fulgt din blog længe. Elsker den!

 • Jeg er 23 år og bor i hus med min kæreste og hund i Arrild, en lille by i Sønderjylland. Jeg blev færdiguddannet (og dog, man bliver jo ved med at lære nyt 😉 ) sygeplejerske her i januar, og arbejder nu i Tønder kommune som hjemmesygeplejerske. På sigt vil jeg gerne ind på operationsafdelingen.

  Tak for en super rar og dejlig blog! 🙂

 • Jeg hedder Line, er 25 og bor på en gård i “udkantsdanmark”, nærmere bestemt Grenå omegn, hvor kæresten er selvstændig og en (sød) bonderøv. 🙂 Selv pendler jeg til Aarhus hver dag, hvor den står på både studie og job. Jeg mangler et år af min kandidat i det samme som du læste, hvis jeg husker rigtigt, Marketing. Har altid været talnørd, og det er i min verden det perfekte mix af de hårde tal og muligheden for samtidig at være kreativ. Jeg bliver så inspireret, når du fortæller om det arbejdsliv, og glæder mig helt vildt til at blive færdig og opleve, hvordan arbejdet er på den anden side af bøgerne. Indtil da studiejobber jeg i strategiafdelingen i en stor dansk koncern og bliver klogere på både selve arbejdet og egne evner hver dag. Ser SÅ meget frem til at opleve det på fuld tid om et lille bitte år. Tak for en skøn, velformuleret, humoristisk, stilfuld og lyserød blog – jeg er fan! P.S. Pink FTW! 😉

 • 29 år. Født, opvokset, bosat i Smilets By, har derudover boet 10 måneder i det fransktalende Belgien og et semester i Toulouse, Frankrig. Uddannet Cand.Ling.Merc. i Fransk og International Kommunikation & PR fra Handelshøjskolen i Århus. Blev færdiguddannet for godt halvandet år siden og har ikke haft det store held med jobsøgningen. Har de sidste 5 måneder arbejdet som Kommunikations- og Marketingkoordinator i en mindre virksomhed, men grundet manglende opgaver er jeg tilbage på kødmarkedet fredag. Jeg har aldrig fortrudt mit valg af uddannelse, jeg brænder for mit fag, men engang imellem kan man godt ærgre sig over, at man ikke tog en uddannelse med bedre jobmuligheder.

 • Jeg er 19 år, og blev student sidste år… Og jeg fik dåååårligt nyt i dag. Så jeg skal i gang med at samle en masse point til kvote 2! Men humøret er højt, og jeg er klar på udfordringer! Så flytter jeg for øvrigt snart fra nordsjælland til København, og er sikret job efter sommerferien. Så alt er godt. På trods af dårligt nyt 🙂

 • Jeg er 27 år, og er lige om lidt færdig som økonomielev. Og har fået en fast stilling i den samme virksomhed, hvilket jeg glæder mig utrolig meget til at tage fat på 🙂

  Jeg har tidligere læst disse indlæg, da jeg synes det er interessant og spændende at læse om hvad folk læser/ lige er kommet ind på for uddannelser. Jeg har selv været inde og snuse til universitetslivet af to omgange, men valgte begge gange at falde fra, da det ikke lige var mig. Og er temmelig sikker på at jeg har fundet min helt rigtige hylde nu – men dermed ikke sagt at jeg ikke kunne finde på at bygge ovenpå senere.

  Jeg har ligesom en del andre der har kommenteret læst med i en del år – husker tydeligt agurken og alle dine fede oplevelser i det store udland 🙂

 • Jeg er 30 og samler for tiden mod og ideer sammen til at få skrevet speciale i Folkesundhedsvidenskab. Egentlig fik jeg det første brev om optagelse i 2003(!) på selvsamme uddannelse men efter et halvt år, syntes jeg, det var for tidligt for mig at studere som 19-årig… Jeg tog en lang periode i udlandet – bosatte mig bl.a. i Australien i et par år og arbejdede der – vendte hjem og arbejdede lidt mere før jeg i 2007 igen startede på Uni. Nu har jeg haft barsel og er flyttet til Kolding pga. min kærestes arbejde og vil dælme efterhånden gerne være færdig og (tilbage) ud i virkeligheden 🙂 Jeg har vist været med her siden din tid i LA og har absolut tænkt mig at blive hængende!

 • Jeg er 23 (24 på lørdag) og blev i juni bachelor i uddannelsesvidenskab. Nu bor jeg i Houston, TX, da min kæreste (som nu faktisk er min mand) blev udstationeret for det firma han arbejder for. Så den store jobsøgning er sat i gang.

 • Ditte her:-) Er netop rundet et skarp hjørne her i foråret, så nu skal min alder skrives med et 3-tal først:-/ Jeg blev færdiguddannet pædagog for…ja, det må jo så være 4 år siden nu (shit!) og efter alt for mange perioder i dagpengesystemets triste regel-jungle tog jeg konsekvensen og rykkede nordpå. Så nu er adressen 20 km. udenfor Oslo.
  Jeg elsker at læse med på din blog og du har inspireret mig meget – især i forhold til dine eventyr i udlandet. Så jeg håber virkelig, at vi får lov at følge med når du skal på besøg i The Big Apple!:-)

 • Jeg fylder 20 om 14 dage. Wuhu! For ca et halvt år siden blev jeg færdig som beklædningshåndværker på TEKO. Nu er jeg en hjælpende hånd hos en designer, og står i de dertilhørende butikker i Århus 🙂

 • Jeg er 21 år og skal netop i gang med 6. semester af medicin (jeg har sprunget et år over, hvis du studser og den unge alder). Lige nu er jeg dog i gang med noget klinik ude på fødeafdelingen/gynækologisk på Rigshospitalet (vildt spændende).
  Jeg synes, at jeg er kommet lidt for hurtigt i gang, så det næste år tager jeg på lavt blus (deler semesteret op), sådan at jeg har mere tid til arbejde, studie, rejse og hygge 🙂

 • Anna, 20 år, kommer fra nordsjælland men er tilflytter til mit dejlige østerbro.
  Jeg er lidt atypisk, og har ingen uddannelse, men jeg har ikke travlt. starter på guideskole til oktober, og jeg GLÆDER mig! har fuldt dig i 1000 år, og jeg elskede din blog fra d. 1. keep going strong

 • Jeg er 20 år og fik huen på for godt en måned siden. Det kommende år holder jeg sabbatår med arbejde i en tøjbutik – nu skal jeg nyde at holde fri for alt hvad der hedder lektier og opgaver! Næste år regner jeg med at rykke til Århus, hvor jeg overvejer at søge ind på international virksomhedskommunikation 🙂

 • Jeg er 32, bosat i Aarhus siden 2003, uddannet fysioterapeut og har fulgt din blog, siden du boede i LA. Jeg har selv boet i San Francisco, så jeg ærgrede mig en smule over, at dine SF-planer røg i vasken den gang back in the day. Men du er nu hyggelig at følge fra det københavnske også 🙂

 • Jeg hedder Randi og er muligvis din yngste læser (tvivler..). Jeg er 15 og på vej i 10.-klasse på efterskole – glæder mig heeelt vildt!

 • Jeg er 22 snart 23 år gammel og læser branding & marketing på 5 sem på teko. Og jeg er (heldigvis) vanvittig pjattet med det 🙂 Jeg har læst med i godt et år nu og kan ikke undvære dine updates! Much love herfra 🙂

 • Jeg har ikke fulgt din blog så længe, men opdagede den temmeligt tilfældigt igennem andre bloggerpiger. Dit univers er så skønt. Jeg hedder forresten Anne, er 17 år og kommer fra Nordjylland. Jeg skal til at gå i 3. G, så jeg kan nærmest begynde at tælle ned til, at jeg om et år selv får brevet om jeg er optaget eller ej – jeg kan næsten ikke vente!

 • Jeg kan huske at jeg læste det her indlæg (altså ikke liiige det her), da jeg selv kom ind på studiet for tre år siden, og det var helt fantastisk at kunne dele sin glæde her også. Når det så er sagt, så er jeg 24 år, lige blevet færdig med min BA i etnologi, fortsætter på kandidaten med det samme, og selvom vi er ude at rejse i fire måneder, har jeg taget studiet med og skal derfor lave feltarbejde når vi når til Bolivia.

 • Har dobbeltjublet idag da jeg ikke kun er kommet ind på molekylærbiologi på Århus Universitet, men også er blevet tilbudt bolig, da jeg ellers var på bar bund til studiestart.
  Jeg er desuden 21, og jeg tror jeg har læst med siden den spæde start også 🙂

 • Jeg er 20 år og efter et sabbatår som bl.a. bød på en rejse til Australien og Bali, søgte jeg ind på bacheloren “Digitale medier og design” på ITU. Jeg kom ind! Så jeg er rigtig glad i dag 🙂

 • Jeg er også en af dem der har jublet lidt ekstra i dag – hvilket ikke kun skyldes en pause fra hedebølgen. 😉
  Jeg er nemlig blevet optaget på HA. almen merit, og glæder mig helt vildt til at skulle fortsætte med at studere! 🙂
  24 år, studerende, bor i Valby med min kæreste. 🙂

 • Jeg er 28 år gammel og i det virkelige liv narkoselæge. Så ja, det med uddannelse er en done deal.

 • Jeg forsøger at kommentere relativt ofte, netop fordi det er så vigtigt for blog-mediet at kommunikationen ikke går i stå. Ellers kunne man jo lige så godt skrive dagbog 😀 Men i hvert fald er jeg 20 år og lærerstuderende (jeg starter på mit 3. år, og jeg har dansk, engelsk og religion som linjefag). Og så er jeg livsnyder! Jeg nyder at blogge, at læse, at spise gode måltider, at drikke drinks, at shoppe, at sladre, at drikke chai te, at indrette mit hjem og nyde resultatet bagefter. Det er nok derfor jeg følger dig med så stor iver på 3. år efterhånden: Du er ligeså stor livsnyder, som jeg er 😉

  – Sara // http://www.sarasskab.blogspot.dk

 • 29 år – lige straks 30, gisp!! Jeg læste min bachelor på CBS, og tog efterfølgende en cand.public i analytisk journalistik. Er i dag PR ansvarlig i en stor dansk virksomhed 🙂

 • Jeg er 24 år, oprindeligt fra Horsens med bor nu i Aarhus hvor jeg studerer. Startede i 2010 på ha jur, selvom det egentlig var min 2. prioritet, og jura var min første prioritet. Jeg afsluttede min bachelor i ha jur sidste år, og er sidenhen kommet ind på jura :-). Jeg har selvfølgelig fået noget merit da uddannelserne er relaterende, men i stedet for at være færdig om kun et år, ja så tager jeg lige to ekstra, og ender med uni livet i hele 7 år.

 • Endnu en CBS’er her! Jeg blev færdig ultimo-2013, og min uddannelse har nu bragt mig til Beijing som karrierediplomat. Altid spændende at følge andre CBS’ere og deres vej? Skal du aldrig videre fra l’Oréal og til det store udland, Acie? 🙂

 • Det er sjovt. Jeg tror, at jeg kommenterede for et par år siden, da jeg helt lykkelig kom ind på dansk. Jeg er 25 år, bor med en sød mand og elsker at rejse. Din blog har været en del af min hverdag i fire år, vil jeg tro, og det går sgu da egentlig godt for både den, dig og mig.
  Ps: jeg blev meget glad, da jeg, som jeg også forventede, så, at rejseguiden forleden var en fejl. Du er god, er du.

 • Jeg har læst et år på teologi, og du kan godt glæde dig til studiemiljøet, de hyggelige biblioteker og den fantastiske kantine med varmt mad til frokost for 25 bobs.

 • Jeg kan godt huske det her indlæg du laver hvert år, og jeg synes altid at det er rigtig hyggeligt at læse kommentarerne og se hvem folk er 🙂

  Men nu vil jeg også lige introducere mig selv. Jeg hedder Anne, jeg bor i Aarhus og er 24 år. Jeg fik også en mail fra et studiested i dag, men det var bare fordi at jeg skulle bekræfte min plads.

  Jeg har nemlig vidst siden uge 21 at jeg optaget direkte ind på uddannelsen som Journalist på Danmarks medie- og Journalisthøjskole her i Aarhus. Jeg starter den 1. september (på min fødselsdag, intet mindre), og jeg glæder mig helt vildt!!!

  Har tidligere gået på uni, så ved godt hvordan det er at skulle gå og vente til sidst i juli! på at få besked. Sikke et pres. Tillykke til jer andre der også er kommet ind og mange tak for en dejlig blog Acie 🙂

 • Jeg hedder Sabrina og er 30 (puuh), jeg er på trods af alderen stadig studerende, jeg læser innovation og entrepreneurship og skulle meget gerne være færdig til januar, så forhåbentlig venter der et voksenjob for enden af regnbuen 😀 gerne noget med madkommunikation. Jeg kan faktisk slet ikke huske hvor længe jeg efterhånden har fulgt med, men fra dengang hvor du tog til LA og skrev postkort til Sirene hvornår det så var 😉
  Kh
  Sabrina /withloveandsugar.dk

 • Jeg brød grædende sammen i en butik i Berlin, da jeg for to år siden fik et opkald fra min bror, der sagde at jeg var kommet ind på International Business. Awkward.. Jeg er 23 år, bosat på Frederiksberg, læser BSc. IB, arbejder i finance og flytter til Singapore på Exchange på mandag 🙂

 • Jeg hedder Mette – 36 årig socialrådgiver fra Esbjerg. Jeg har læst din skønne blog i en del år efterhånden og finder den interessant bla. pga. din evne til at formulere dig. Det er en fornøjelse at læse dine indlæg, som er humoristiske, præcise og spændende læsestof. Tak til dig! Tak fordi du deler det med os herude!

  Jeg har aldrig tildligere kommenteret noget, men synes du “fortjener” at vide hvem, der læser med. DESUDEN fortjener du skide meget ros for en fantastisk blog og for din arbejdsindsats trods en travl hverdag med job, kæreste, venner og familie. Du er sej!

  Kærligst
  Mette

 • 23 år gammel, født og opvokset i Aarhus og bor nu med min bedste veninde siden børnehaveklassen. Starter på 5. semester på medicin efter ferien, som er blevet brugt på 3 ugers interrail med en anden god veninde – jeg elsker nemlig også at rejse! 🙂

 • Hyggeligt med tilbagevendende indlæg – og at læse lidt om alle de andre 🙂
  Har læst med i mange år egentlig, fra du hed agurken…
  Jeg er sygeplejerske og arbejder indenfor kræftområdet. Elsker faget og min hverdag. Pendler til Riget, bor på midtsjælland med kæreste 🙂

 • Jeg er 22 år gammel og er lige flyttet sammen med min kæreste i en andel på Amager. Studerer historie på KU, som jeg bare er virkelig glad for – begynder på mit bachelorprojekt efter sommerferien.
  Har læst med herinde i et års tid og er rigtig glad for dine indlæg om rejser og bolig 🙂

 • Jeg er 21 og har lige fået en standby-plads på E(ntreprenørskab)-Design på KEA (der blev kun givet fem!), og det passer mig så godt, da jeg netop også i dag har fået tilbudt job hos Georg Jensen på Amagertorv – must be my lucky day!! Har været usikker på om jeg var helt klar til at starte studie, selvom jeg har haft et sabbatår, så en standbyplads er perfekt, da jeg er helt sikker på at skulle starte næste år, uden at skulle igennem optagelsesprøve og hele molevitten igen. Jeg er glad. Og glad for din blog!

 • Jeg er 37 og blev cand. ling.merc. i kommunikation/marketing i 2004. Har arbejdet med marketing siden 2001, hvor jeg fik mit første fuldtidsjob på et bureau i England. Nu bor jeg i Nordsjælland med min mand og hund. Men den der udlængsel forsvinder vist aldrig helt, og derfor blev jeg forelsket i din blog for mange år siden. Så kunne jeg nemlig følge med, når du rejste ud i verden 🙂 Og jeg læser stadig trofast med.

 • Jeg har jublet og sovet rigtig godt, for inden jeg gik i seng i nat, fandt jeg ud af, at jeg er kommet ind på sociologistudiet på AAU. Jeg er 20, og har læst med siden 09/10, så jeg har også hængt ved i lang tid efterhånden 🙂

 • Jeg blev optaget på japansk, AU i 1999. Har sidenhen fået tre børn imens vi var bosat i USA og er nu hjemmegående i Tyskland. Har fulgt dit skønne univers siden jubii tiden. Elsker når der er nyt på bloggen.

 • 35 og mor til Pix og Nix, der har verdens bedste Gaga. Hjemmegående, orlovsadvokat og måske kommende studerende i US hvis alt går vel… Og så har jeg kendt dig, siden du gik Luciaoptog 😉

 • Heej!

  Jeg er 26, og da jeg blev cand.mag. i engelsk og tysk fra KU for tre år siden (ååh, det typiske paradoks; på den ene side føles det som et helt andet liv for laaang tid siden og på den anden side er det ubegribeligt, så hurtigt tiden er forsvundet) flyttede jeg til London for at arbejde som managing editor på et dealsite og siden hen content specialist på et rejsesite, hvilket jeg stadig gør. Jeg nyder London og dens forskellige spændende områder, mad, kaffe og kulturelle tilbud i fulde drag, men en lille bitte smule også fordi, det er så nemt at smutte hjem til København mindst en gang hver anden måned. Nåh, ja, og så har jeg elsket at følge din blog siden før jeg flyttede – mange tak! 🙂 Sidst, jeg var hjemme (forrige weekend, haha), spadserede mine veninder og jeg rundt ude i nærheden af din kaj og talte om, hvor fint du mestrer den personlige blogs kunst! 🙂

 • Jeg er 25 (skal altid til at sige 23… Bum bum) og jeg læser en kandidat i international sikkerhed og folkeret på SDU. Og så er jeg så frygtelig heldig at være studievejleder og få lov at tage godt imod alle de dejlige nye ruslinge og fortælle dem alt om regler de alligevel ikke kan huske om 4 måneder 🙂 jeg har fulgt din blog i et års tid. Det er simpelthen så dejligt at se en pige der ikke har tændstiksben men viser dem frem alligevel! Så det er jeg også begyndt på. Hurra for det ! Og tak 🙂

 • Jeg er 25 år og mangler det sidste år på læreruddannelsen i Århus. Jeg har også været med siden agurketiden. Dengang læste jeg på min daværende drømmeuddannelse på BSS i Århus, nemlig BsCB(im).(den viste sig at være helt forkert for mig, det vidste jeg bare ikke den gang). Tak for en velskrevet blog.

 • 30, journalist, selvstændig, Vesterbro, BA i engelsk og retorik, tidl. Skireporter pga. dig, har læst med i fem år og svarer vist på dette skønne indlæg hvert år.

 • Jeg er også en af dem der jubler i dag. Jeg er 21 år gammel, bosat i københavn. Jeg har læst antropologi i 2 år, men grunden til jeg jubler er at jeg i dag fik at vide, jeg er kommet ind på drømmestudiet – arkitektur på kunstakademiet. Det skal fejres i aften med god mad lavet af kæresten og efterfølgende hygge med venner og veninder.

  Tak for en god blog!

 • Ork nej, vi er skam ikke alle færdiguddannede 😉
  Jeg hedder f.eks. Marianne, læser engelsk (og lige om lidt dansk) på AAU, så jeg forhåbentligt en gang kan svinge grammar-pisken over nogle søde gymnasieelever. Jeg begynder på 5. semester til september, og jeg glæder mig! Derudover har jeg en sød soldater-kæreste, verdens absolut bedste studiejob og er frivillig leder ved KFUM-spejderne. Jeg hader at bruge penge på tøj – vil laaangt hellere bruge penge på bolig og ferier, men derfor kan jeg sagtens sende lange, dybe suk efter designertasker alligevel 😉 Har læst med her i et par år, tror jeg. Cheers!

 • Det et vidst efterhånden nogle år siden jeg blev færdig med min uddannelse men du får en hilsen alligevel:) har efterhånden læst med i en 5 år tror jeg og nyder hver gang der er et nyt indlæg:) Jeg er selv 30 år (puhaaaaaa) og fra Nordjylland og arbejder indenfor regnskab. Fritiden bruges på min skønne søn:)

 • 29 år, bosat i Kbh, færdig som jurist lige om lidt, i fast forhold gennem 2 år men bor ikke sammen. Og så har jeg også læst med helt fra starten. 🙂

 • Jeg fik i 2012 det dejlige brev om at jeg var optaget på CBS – Interkulturel Markedskommunikation men måtte hurtigt sande at det ikke var min rette hylde 🙂 Jeg fortsatte derfor med at arbejde på Køge sygehus som assistent og i April 2013 fik jeg så muligheden for at blive økonomi og indkøbselev hos ScaniaDanmark A/S (Lastbiler) og det har jeg ikke fortrudt et øjeblik! Jeg er færdig uddannet den 28. februar 2015 og derefter ved ingen hvad tiden bringer 🙂 <3 Jeg tror på at man skal gribe de muligheder som liver bringer, og at det er lidt en tilfældighed hvilken hylde man lander på 🙂 Nyder din blog hver dag og din dejlige indstilling til livet!!!!

 • Mille, 17, bor på stevns på Sjælland med min mor, far og min lillebror. Jeg har en kæreste som jeg er i Thailand med i skrivende stund. Jeg skal op i 2.g på solrød gymnasium. Jeg har ikke læst din blog forfærdeligt længe, men jeg elsker den, og vil blive ved med at læse den 🙂

 • Tak for en god blog; det har været min yndlings i maaaange år!
  Jeg nyder at læse med og det er super fedt, at vi aldersmæssigt følger hinanden.. Nød at læse om din studietid/eventyr ude i verden og nu som arbejdende voksen 😉

  Jeg er meget snart 27 og blev cand.mag. sidste år.. Bor i Aalborg.. Nu sidder jeg i en kommunikationsstilling og drømmer om på sigt at komme til udlandet og benytte mig af, at jeg har læst en engelsk uddannelse.. Kan din bror ikke lige fiske en kommunikationsstilling i NY?! 😉

 • Allerede tilbage i marts, fik jeg den gode nyhed om at jeg var optaget. Jeg har tidligere studeret markedsføringsøkonom (1. år) og sidenhen taget en elevplads. Og skal altså igang med 2. år af uddannelsen 18. august. Ser frem til at studere igen og forhåbentlig ende ud, med en fin professionsbachelor om et par års tid! 🙂 btw er jeg 23 🙂

 • 33-årig Industriel Designer, færdiguddannet i 2006, er desuden Diplom Journalist fra 2010 og arbejder som Projektleder indenfor design-branchen. Bor på Nørrebro med min kæreste, som jeg er gift med, og vi venter vores første barn…

 • Bliver 23 uddannet multimedie designer og bosat i Svendborg med min søde kæreste. I dag kom brevet med optagelse på drømmestudiet i Haderslev, BA i Visuel Kommunikation. Så jeg lader kæresten blive hjemme og flytter selv 🙂

 • 27, færdiguddannet grafiker og arbejder på et stort dagblad i København. Bor på Østerbro og har læst din blog i en del år efterhånden 🙂 Har ikke helt styr på hvor mange. Jeg har i de sidste par måneder overvejet om jeg skulle starte med at læse igen, men har beslutte mig for lige at give mig selv et halvt år til at overveje grundigt og føle efter hvad det egentlig er jeg vil læse og om det måske bare handler om at jeg trænger til at komme videre til nye udfordringer. Men hvis jeg skulle kaste mig ud i en uddannelse lige nu ville det være som pædagog – tror nemlig ikke at jeg har lyst til at skulle kigge ind i en skærm resten af mit liv..

 • Jeg er 21 år og bor i det nordlige Sjælland. Jeg er i dag kommet ind på fysioterapeutstudiet og jeg glæder mig! Jeg har fulgt med i 4-5 år. Tak for en dejlig blog 🙂

 • Først og fremmest: Dejlig blog du har, Acie! Jeg har først for nyligt opdaget din blog og synes den er skøn at følge med i. Tak for det.
  Jeg er 23 år, jurastuderende på 3. år og bosat i København. Jeg husker tydeligt da jeg fik mit optagelsesbrev for 3 år siden. Selvom jeg var sikker på at komme ind på mit drømmestudie, var det stadigvæk helt fantastisk endelig at være sikret en plads 🙂

 • 26 år, århusianer, og mangler 1,5 år for at blive cand.mag. i engelsk og dansk fra Aarhus Universitet 🙂

 • Hvor har jeg læst mange af dine årlige studieoptagelse indlæg og de rammer mig lige meget hver gang. Kan selv huske følelsen af at modtage optagelsesbrevet for 4 år siden til en uddannelse, der “kun” var min anden prioritet. Det kan godt være det var et optagelsesbrev, men det føltes godt nok ikke sådan. Heldigvis vidste det sig at min anden prioritet hurtigt blev min første prioritet og nu sidder jeg og kæmper på det sidste år af min cand.merc på CBS og midt i al eksamensskrivningen (summerschool lyder altid som en god idé, inden man sidder og skriver eksamensopgave i sommerferien..) kan jeg kigge ned på alle de nye studerende som hele dage har gået rundt på CBS, kigget og forberedt sig på at skulle bruge de næste mange år her. Det er sgu en stor dag 🙂

 • Jeg hedder Maren og er 35 år, har fulgt dig et par år. Jeg kom i 1998 ind på teologistudiet Kbh uni, droppede ret hurtigt ud, gik så på Zahles lærerseminarium i 2 1/2 år og droppede så ud og endte, hvor jeg er nu, som Lægesekretær i Akutmodtagelsen på Bispebjerg Hospital, hvilket jeg er rigtig glad for!

 • Jeg hedder Camilla er 30 år og bor i Fredensborg, jeg er uddannet kontorassistent fra en ejendomsmægler, men sidder i dag med regnskaber i en helt anden branche 🙂
  Jeg har fast læst med siden foråret 2010.

 • Jeg er 21, og 1. september starter min (nuværende) drømmeuddannelse som kontorelev. Det er 2 år siden, jeg blev student, og jeg har i den tid været mange steder – både fysisk og psykisk. Så jeg håber, at nu hvor jeg har kæmpet så længe med at finde ud af, hvor jeg hører til, at det så også lykkes. En 2-årig uddannelse er jo “ingenting” og i forhold til universitetet, ret nemt. To af mine veninder er lige som resten af min venindegruppe blevet optaget på deres studier idag, og jeg er både stolt af dem, og glad på deres vegne, nu hvor de ved, hvad de skal lave de næste 3 – 4 år.

 • Hedder jeanett og er 27 år, fra Århus men bor på Frederiksberg. Blev sidste sommer færdig som kandidat i fødevareteknologi og arbejder idag som produktudvikler. Det er en rigtig god blog, med både rejser, mode og indretning, tak for det!

 • Super fedt med sådan en runde, hvor man også får indblik i, hvem alle de andre læsere er, ud over en selv 🙂
  Jeg er 26 år, bor i København og er færdiguddannet pædagog om et år. Bagefter skal jeg læse til kostvejleder med speciale i børn og overvægt – super spændende, og lige mig.
  Jeg har en kontoruddannelse med speciale i marketing og PR, men det var SLET ikke mig, at sidde på et kontor 8 timer om dagen, og stirre ind i en computer. Derfor blev pædagog og kostvejleder vejen for mig, da jeg føler en langt større frihed ved jobbet 🙂

 • Jeg er 22, og sidste år fik jeg at vide, at jeg var blevet optaget på Medievidenskab i Aarhus. Og her er jeg så nu, et år senere. Jeg har fået jordens bedste studiejob, og uddannelsen går op og ned – mest op, heldigvis.

 • Jeg hedder Cecilie, og jeg er en 15-årig pige, der snart skal begynde det sidste år i folkeskolen, hvorefter jeg regner med at skulle læse videre på et alment gymnasium. Min store fremtidsdrøm er at læse journalistik.

 • Jeg er muligvis den yngste herinde! Jeg har heller ikke fulgt med så længe som mange af jer andre… Jeg fylder snart 20, er lige blevet færdig på gym, og skal bruge de næste 2 år på en masse sjov, først som volontør i noget tværkulturelt arbejde, og dernæst et år i USA som aupair, inden jeg regner med at læse engelsk 🙂

 • Du ved jo efterhånden en del, men ok: 31, Cand.med.vet, flyttet til provinsen efter en lang årrække i og omkring Kbh mens jeg læste. Mor til 1 stk vildbasse. I job hos L&F. Kæreste med sådan en CBS- og Københavner-type 😉

  Har fulgt med siden bloggens spæde start som en lille spirende agurkeplante på Amager til voksen-agurk på Kajen. Og det er jo bare blevet endnu hyggeligere lige at svinge forbi bloggen, nu hvor spørgsmålet er om jeg i virkeligheden kender dig eller skjorten bedst 😀
  //B

 • Jeg er 20 år og netop optaget på TEKO, designteknolog med speciale i Purchasing management fashion og står allerede med en lejlighed i Herning, der bare venter på, jeg flytter ind! Kan ik vente med at komme i gang med mit “voksen-liv” og drømmeuddannelsen!

 • Jeg er 25 år og bor i København sammen med min kæreste. Jeg kan om 10 måneders tid kalde mig selv for uddannet socialrådgiver. Har pt. Krise og føler mig slet ikke voksen nok til at starte på arbejdsmarkedet. Ville ønske jeg kunne forblive studerende med en reel fuldtids løn, selvfølgelig 😉

 • 27 år, mor til 1 og ejendomsmægler. Har læst med helt fra den spæde start da du også var på jubii debatten 🙂

 • Åh, jeg fik svar i dag! OPTAGET!!! Yes’baby! Jeg kom ind – skal starte på sygeplejerske uddannelsen til februar 2015 – og jeg kan næsten ikke vente.
  Jeg er 24 år, så jeg har holdt en masse sjov og ballade år siden gymnasiet, inden jeg fandt ud af hvad det egentlig var jeg ville 🙂 men det er jeg sikker på også er helt okay?! 🙂
  Jeg begyndte at følge din blog sidste sommer – da jeg tog til Washington DC, for at arbejde – det var rart at følge danske bloggere, da jeg på den måde stadig fik en lille følelse af Danmark 😉
  Ha’ en super lækker dag – og keep up the good blogging! :*

 • Mit navn er Anna og jeg er 24. Afsluttede min BA i Amerikanske studier og engelsk fra CBS og begynder til september på min kandidat i politisk kommunikation og ledelse på cbs. Jeg har læst med dagligt siden 2010 og er bare vild med din blog, så Agurk keep doing what your doing – cause it’s great!

  • Hvilken supplering krævede det for dig, at komme ind på politisk kommunikation og ledelse med en IVK? For det kan CBS ikke selv svare mig på, nu hvor jeg er ved at undersøge mine muligheder 🙂 Mvh. Julie

 • Jeg er 23 år, bor på Frederiksberg og er på mit sidste år af af min kandidat Cand.merc.(kom.) fra CBS – hvilket betyder at jeg er færdig om et års tid, hvis alt går vel.
  Om 14 dage starter jeg som praktikant i Velux’ kommunikationsafdeling i 6 måneder, hvilket jeg glæder mig utrolig meget til.
  Jeg har derudover fulgt din blog i omtrent 5/6 år, but who counts? 😉
  Så tak for nogle herlige opdateringer, du har været en kilde til inspiration mange gange.
  Keep up the good work!

 • Fedt at vi også får et indblik i læserne af bloggen!
  Jeg er 26, mangler et år af min kandidat i Human Resource Management på CBS er glad for at jeg har et fedt og relevant studiejob, så jeg ved mere om hvad jeg går ind til når jeg bliver færdig.
  Jeg er vestjyde, men har boet i København siden 2008 og er ikke sikker på at jeg nogensinde kommer væk fra byen igen.

  Jeg har læst med en del år efterhånden, husker ikke hvor længe. Måske 2009/2010?

  Og så en lille kommentar til alle dem som har fået svar i dag. Jeg startede på sygeplejerskeuddannelsen i 2008. Fandt hurtigt ud af at det ikke var mig, skiftede derfor til humanistisk international basis på RUC som blev til en bachelor i Kommunikation og Virksomhedsstudier og er nu på min helt rette hylde i HR-verdenen. Jeg har været lidt omkring for at finde den hylde, men er glad for min alsidige uddannelse nu.
  Min pointe er at der er mange veje til at finde den uddannelse og det job man bliver glad for.

 • Jeg hedder Anne Sofie og rammer om snart de 26 år. Jeg er født og opvokset på Frederiksberg, hvor jeg nu også har købt min egen lejlighed. Sidste sommer blev jeg færdiguddannet som sygeplejerske og har lige siden arbejdet på en neurologisk afdeling (: jeg har læst din blog lææænge, helt tilbage til Agurke-tiden. Jeg elsker dit univers, du skriver fantastisk og gribende. Og virker udover det som en utrolig rar og sød person! (:

 • Jeg er lige om snart 25 år og blev færdig som ergoterapeut i juni måned. På mandag starter jeg drømmejobbet på en specialskole! Og jeg glæder mig helt vildt! Indtil da nyder jeg lige de sidste dage af min ferie 🙂

 • Jeg må næsten være alderspræsidenten…

  40 år. Gift. 1 barn.

  København.

  Jeg arbejder ikke med min uddannelse, men designer “sjove” halskæder og dekorerer gevir og horn.

  Jeg er ikke så god til at følge blogs kontinuerligt, men kommer igen og igen, fordi dit univers er så lyst, på mange områder.

 • Jeg er 21 år, og er en af dem, der jubler, og er netop i dag kommet ind på uddannelsen Leisure Management i Roskilde pr. 1/9! Derfor rykker min kæreste og jeg nu teltpælene op, og flytter til Nørrebro/KBH fra lille Randers – glæder mig til nye eventyr 🙂

 • Jeg er 28 år, fik brevet om optagelse i 2008 og har siden boet rundt om i verden, bor på nuværende tidspunkt i Rio de Janeiro med min kæreste og skal til at starte på nye og meget spændende udfordringer, som ligger helt uden for min uddannelse i modebranchen, som jeg ret hurtigt blev træt af.
  Har læst med herinde i en del år, helt fra før dit navn blev offentliggjort og vi kun kendte dig som agurken 😉

 • Jeg er Ida og 22 år – det er i dag et år siden jeg fik at vide, jeg var kommet ind på min første prioritet på Marketing and Management Communication i Århus, som jeg stadig læser og ser også stadig frem til de næste år som studerende i smilets by! 🙂

 • Jeg er Tanja på 27 år. Jeg befinder mig i en mandeverden, hvor jeg arbejder med køb og salg af virksomheder. Den daglige gøren indenfor. Corporate Finance og M&A gør, at jeg i særdeles sætter pris på indlæg om dit arbejde, de udfordringer du møder (arbejder selv rigtig mange timer og ser det nogle gange som en stor udfrodring at finde en god work-life balance) og selvfølge work wear outfits (jeg er selv lidt af en mere corporate robot ;))

 • Mit navn er Maria og jeg er 26 år. Jeg har fulgt trofast med igennem alle dine spændende eventyr siden bloggen startede. Jeg arbejder med administration og som sekretær for to Rehabiliteringsteams i det offentlige. 🙂

 • Jeg er 27 år, er fra Kolding men bor i Århus med min kæreste! Idag er det ca 2 1/2 år siden jeg blev færdig som pædagog og idag arbejder jeg på et bosted for fysisk og psykisk handicappede! 🙂

 • Nu har jeg vist fulgt med herinde i en del år, og ser altid frem til det her indlæg og til denne dag generelt! Jeg er 26, og blev færdig som cand.scient molekylær biomedicin (i år med en adgangskvotient på 12!!!) sidste efterår og er 6 måneder inde i min phD. 🙂

 • Jeg er Christina og jeg bliver 25 lige inden jeg starter på KU D. 1 september – jeg er nemlig blevet optaget på teologi. Jeg har en uddannelse i multimediedesign og kommunikation i forvejen, men følte ikke det var det der skulle laves for altid. Så nu starter jeg sgu forfra. For øvrigt på samme studie som min far også starter på. Haha 😀

 • 23 år, bosat i København. Mangler 1,5 år, for at få min PBA. Har en skøn kæreste og verdens bedste studiejob. I fritiden står den på træning og latte med veninderne 🙂

 • Jeg er 21, knap 22 år og arbejder som tjener på en café. Men i maj blev jeg optaget på mit drømmestudie – journalistik, som skal læses i Aarhus fra februar 2015. JUHUUU! 🙂

  Jeg har læst med her i cirka 1,5 år. Elsker at din blog er så alsidig, og så synes jeg bare, du er helt vildt sød!

  Rigtig god sommer

  Kram

 • Jeg er 23, bosat på Frederiksberg med min kæreste og studerende på Journalisthøjskolen i Aarhus. Lige nu er jeg i 1,5 års praktik på et stort, dansk dagblad 🙂

 • Jeg er 33 år og markerer i dag 15 året for at jeg fik svar på at jeg var kommet ind på drømmestudiet som miljøingeniør – har ikke et øjeblik fortrudt mit valg :-).
  Jeg har læst med her i ca. 6 mdr

 • Fedt lige at ku lære nogle af de andre læsere lidt at kende også 🙂

  Jeg fylder 29 lige om lidt, bor i Valby og arbejder med administration og marketing.
  Kæmper med nok ret typiske ting; kærlighed, familierelationer og andre voksenting der begynder at fylde mere og mere. Din blog var en af de første jeg begyndte at følge tilbage i 2009 og jeg elsker at den er så nede på jorden, samtidig med at jeg kan finde inspiration til shopping, rejser, mad osv.

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top