Du læser nu
OUTFIT Pieces peach pants

OUTFIT Pieces peach pants

OUTFIT <em>Pieces peach pants</em>

Yaaay – endelig kan jeg blogge igen! Mega nice – jeg har brugt fridagene på at planlægge indlæg, så selvom jeg sådan set stadig har blogget, så er det en lidt flad fornemmelse, når man ikke kan lægge noget online og – især – når I ikke også er der. Så nuij, det er godt at være tilbage igen.

Billederne her er fra i fredags, hvor jeg bød weekenden velkommen i nye ferskenfarvede bukser fra Pieces – jeg har ikke kunnet finde dem online, men fandt dem i en fysisk butik. De er virkelig behagelige og… well.. farven kunne jeg ikke rigtigt stå for (#forudsigeligtype). De er ret perfekte til dovne sensommerdage og fx regner jeg også med, at det er dem, jeg skal flyve til New York i.. selvom jeg jo egentlig har en regel om kun at flyve langt i sort (… måske jeg skulle nappe dem i sort også? Problem solved.. Agurkelogik).

Anywhoodles – stort velkommen til. I mærker nok ikke den store forskel sådan ved første øjekast, men forhåbentlig bliver I glædeligt overrasket, hvis I finder vej til kommentarfeltet, læser med fra mobil og flere andre ting. Når det er sagt, så er I selvfølgelig stadig mere end velkomne til at komme med idéer, kritik (helst den konstruktive slags, men altså – vi tager det hele med;) ), input eller andet – det lyder dumt, men det er altså vigtigt, at vi allesammen har det godt hér.. Om noget er dét, hvad jeg har lært af de første måneder på Stylista:)

OUTFIT <em>Pieces peach pants</em>

OUTFIT <em>Pieces peach pants</em>

OUTFIT <em>Pieces peach pants</em>

 

OUTFIT <em>Pieces peach pants</em>

Yaaaay – I’m finally able to blog again! Everything isn’t fully up and running yet, but I thought I’d send you a little update as soon as I could… So here it is – the new home! Please bookmark www.acie.dk – I can’t tell you how great it feels to be back ‘home’:) I wore this outfit on Friday night, where I welcomed the weekend in peach pants from Pieces (P, p and p). I haven’t seen them online, but I’ll make sure to link if I do! 🙂

 Kommentarer (16)
 • Tak fordi du er tilbage! Du ser godt ud – og med pæne bukser. Så dem godt på dig på Insta, så ventede bare på det indlæg her:) Det bliver pieces næste gang.

  Jeg kan i øvrigt melde, at bloggen fungerer fint fra iPhone – både i forhold til opsætningens læsevenlighed og i kommentarfunktionen. Har ikke lige prøvet at søge – har ellers virkelig manglet en søgefunktion.

  • Du er sød Mathilde – tusind tak! Og tak for tilbagemelding – det er rart at høre, at det spiller ude på den anden side også!! 🙂

 • Er forvirret 🙂 er du ikke tilbage for dig selv? Eller er du stadig ved stylista? Som jeg har sagt til dig før, du ser skide godt ud i det sæt 🙂

  • Jo og jo 😉 Både og… Er stadig en del af Stylista – men er hoppet tilbage på egen URL og ny teknisk platform (som for jer primært viser sig ved nogle tweaks i layout og lidt funktionalitet i fht kommentarer etc, men for mig gør en kæmpe-gigant forskel). Og tak søde Tina!

 • Hvor ser du fin og sommerlig ud! 🙂

  Må man være så fræk og spørge om hvilken pieces du har fundet dem i? Jeg var nemlig i pieces forleden, og der så jeg dem ikke, og jeg tror simpelthen jeg er nødt til at prøve dem på, for de ser godt nok rare ud! 🙂

  • Ja – det var i Rødovre Centrum (…. jeg kunne komme med en meget lang forklaring på hvad i alverden jeg lavede i Rødovre Centrum, men det er sjovere bare at lade den hænge.. 😉 ). De havde lige fået dem (i slutningen af sidste uge), så der var masser tilbage!

  • Haha! Elsker din forklaring, eller mangel på samme, om Rødovre Centrum! 😉
   Men sørens også, tror desværre ikke lige jeg kommer på de kanter i løbet af de næste par dage, så jeg må på jagt i de øvrige pieces der findes i indre by og på Frederiksberg.
   Jeg krydser fingre for at de har dem et eller andet sted, for jeg er sikker på at jeg bliver lige en tand lykkeligere med et par peach-farvede bukser! 😉
   Og tak for svar, forøvrigt! 🙂

  • Nej, det ligger heller ikke lige på min vanlige rute, så det var rent held, at de lige hang der 😉 God jagt – jeg er kommet til at beslutte mig for, at jeg hellere må finde dem i sort, så råb gerne højt, hvis du finder dem lidt nærmere centrum end Rødovre!! 🙂

  • Jeg tror også jeg må eje dem i begge farver, hvis de ellers er nogenlunde klædelige på mig også. 😉
   Jeg skal nok lige råbe højt hvis jeg finder dem – jagten på dem går ind i morgen eller overmorgen! 😉

  • Haha – du er sød! Og det er faktisk min franske chef, som har inspireret mig til panamahatten, så din observation er meget spot on! 🙂

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top