EFTERÅR 13 klassikere til din garderobe - Acie

EFTERÅR 13 klassikere til din garderobe

EFTERÅR <i>13 klassikere til din garderobe</i>

LINKS: 1. Tiger of Sweden Blazer // 2. WonHundred sweater // 3. Celine sunnies // 4. WonHundred jeans // 5. Acne scarf // 6. SamsøeSamsøe leather jacket // 7. Notabene slipons // 8. Tiger of Sweden shirt // 9. Too Good To Be Basic silk top // 10. Reiss LBD // 11. Notabene ankle boots // 12. Carven coat // 13. Chloé flats // 14. Reiss leather leggings

OK.. Vi er i begyndelsen af august og det er muligvis lige tidligt nok, at begynde at snakke om efterårs-sager. Ikke destomindre er jeg nu alligevel begyndt at glæde mig en lille smule til at dykke head first ned i min efterårsgarderobe… Og jeg har en mission (which is bound to fail), for siden jeg er blevet begejstret pinner, har jeg (for første gang?) opdaget en rød tråd i min smag.. Mit style-board er et sammenhængende udtryk af klassiske, casual og chic’e looks, og jeg vil bestræbe mig på at konsturere efterårsgarderoben med dét in mind.

Nogle af tingene på collagen har jeg allerede, mens andre kan danne inspirationsgrundlaget for kommende måneders retail eskapader. Lige nu står blazeren fra Tiger of Sweden allerallerhøjest på ønskelisten – jeg er overbevist om, at den vil opgradere hele min garderobe og er således totalt uundværlig; både på kontoret og after hours. Den grå strik fra WonHundred (i 100% uld) er også helt perfekt og læderjakken fra SamsøeSamsøe har jeg også et mægtigt godt øje til – det er noget tid siden at jeg har haft en læderjakke, for jeg leder efter den der helt perfekt (ikke verdens letteste opgave) – måske det er denne? Nuvel – hjemmearbejdet er gjort og jeg glæder mig til at dykke ind i en ny sæson.. Forhåbentlig på en lidt mere velovervejet måde end tidligere, men det har jeg jo sagt før. Det er utroligt, at det skal være så svært, hva’!? Har I nogle ting i kikkerten til den nye sæson? Eller er I mere ‘shop as you go’-typerne?

—–ooo—–

So it’s the beginning of August and, thus, maybe a little early to be talking about fall fashion – but I thought I’d be prepaired for the new season for once… Plus, I’m actually starting to look forward to diving back into my fall wardrobe. I love new seasons like that! The above will, however, serve as my inspiration this fall – after becomming an avid pinner I’ve discovered (yes – thank you Pinterest.. Who knew!?) that my style is all about classic pieces that I can use for both work and weekends. So I’ll try to bear that in mind as I shop this fall – not sure I’ll succeed, I have a tendency of becoming a little caught up in the moment, but I’ll for sure give it a try. The black Tiger of Sweden blazer is at the very top of my wish list right now!

THIS POST CONTAINS ADLINKS

18 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til top