Du læser nu
EFTERÅR 13 klassikere til din garderobe

EFTERÅR 13 klassikere til din garderobe

EFTERÅR <i>13 klassikere til din garderobe</i>

LINKS: 1. Tiger of Sweden Blazer // 2. WonHundred sweater // 3. Celine sunnies // 4. WonHundred jeans // 5. Acne scarf // 6. SamsøeSamsøe leather jacket // 7. Notabene slipons // 8. Tiger of Sweden shirt // 9. Too Good To Be Basic silk top // 10. Reiss LBD // 11. Notabene ankle boots // 12. Carven coat // 13. Chloé flats // 14. Reiss leather leggings

OK.. Vi er i begyndelsen af august og det er muligvis lige tidligt nok, at begynde at snakke om efterårs-sager. Ikke destomindre er jeg nu alligevel begyndt at glæde mig en lille smule til at dykke head first ned i min efterårsgarderobe… Og jeg har en mission (which is bound to fail), for siden jeg er blevet begejstret pinner, har jeg (for første gang?) opdaget en rød tråd i min smag.. Mit style-board er et sammenhængende udtryk af klassiske, casual og chic’e looks, og jeg vil bestræbe mig på at konsturere efterårsgarderoben med dét in mind.

Nogle af tingene på collagen har jeg allerede, mens andre kan danne inspirationsgrundlaget for kommende måneders retail eskapader. Lige nu står blazeren fra Tiger of Sweden allerallerhøjest på ønskelisten – jeg er overbevist om, at den vil opgradere hele min garderobe og er således totalt uundværlig; både på kontoret og after hours. Den grå strik fra WonHundred (i 100% uld) er også helt perfekt og læderjakken fra SamsøeSamsøe har jeg også et mægtigt godt øje til – det er noget tid siden at jeg har haft en læderjakke, for jeg leder efter den der helt perfekt (ikke verdens letteste opgave) – måske det er denne? Nuvel – hjemmearbejdet er gjort og jeg glæder mig til at dykke ind i en ny sæson.. Forhåbentlig på en lidt mere velovervejet måde end tidligere, men det har jeg jo sagt før. Det er utroligt, at det skal være så svært, hva’!? Har I nogle ting i kikkerten til den nye sæson? Eller er I mere ‘shop as you go’-typerne?

—–ooo—–

So it’s the beginning of August and, thus, maybe a little early to be talking about fall fashion – but I thought I’d be prepaired for the new season for once… Plus, I’m actually starting to look forward to diving back into my fall wardrobe. I love new seasons like that! The above will, however, serve as my inspiration this fall – after becomming an avid pinner I’ve discovered (yes – thank you Pinterest.. Who knew!?) that my style is all about classic pieces that I can use for both work and weekends. So I’ll try to bear that in mind as I shop this fall – not sure I’ll succeed, I have a tendency of becoming a little caught up in the moment, but I’ll for sure give it a try. The black Tiger of Sweden blazer is at the very top of my wish list right now!

THIS POST CONTAINS ADLINKS

 Kommentarer (18)
 • Jeg er splittet mellem at købe nye jeans og, at accepetere min anti-jeans krop og i stedet gå all in på nederdele. Leder i øvrigt også selv efter den helt rigtige lederjakke. Mission impossible 😉

  • Hmmm… Jeg kan godt se hvad du mener – jeg prøver virkelig også selv at huske, at det ikke er alt der klæder mig (… som fx vatterede læderjakke-ærmer, qua ovenstående kommentar;) ) ligegyldigt hvor moderne det nu måtte være. Når det er sagt, tror jeg aldrig jeg har set en anti-jeans-krop og er fortaler for, at vi ikke er for hårde ved os selv… Det vigtigste er jo egentlig at man har det godt i det man har på – og nederdele er jo heldigvis et vidt begreb, der spænder fra alt fra chiffon-flæser a la marant til clean og sofistikerede pencilskirts, så variation er der jo rig mulighed for 🙂

 • Super fint indlæg med lækre klassikere 😉
  Dine sidste par indlæg er ikke dukket op på min bloglovin, så det var helt tilfældigt at jeg så der var to nye blogindlæg. Bare lige til info 🙂

  • Tak for info Sofie – jeg fik en mail for 51minutter siden om at feed og followers nu skulle være flyttet, så jeg tror det virker fra nu af 🙂

 • Elsker dine workwear-indlæg… meget inspirerende!!
  Ift. læderjakken, så har jeg selv længe været på jagt efter en lidt i stil med den fra Samsø Samsø – jeg endte med at falde over denne her fra Mango (https://shop.mango.com/DK/p0/women/sale/jackets/leather/leather-biker-jacket/?id=23070014_02&n=1&s=rebajas_she&ident=0__0_1405419022005&ts=1405419022005) på udsalg på Mallorca – og den er ret fantastisk (og meget mindre shiny IRL end på billederne) – har ganske vist ikke haft den så meget på endnu, men kvaliteten virker ret fin, og så er den også en del billigere, så måske var det noget?

  • Du er så sød Trine – og jeg så faktisk godt, at du havde nappet (en virkelig lækker) sag i Spanien. Max misundelig – jeg ved ikke om det klæder mig med vatteringerne på armene (føler mig bredskuldret nok som det er), så det er faktisk min eneste bekymring med både Mango-sagen og den fra Samsøe 🙂

 • Ang den sorte kjole, så kan jeg godt anbefale en i stretch jersey fra Moss Copenhagen. Koster 350, klassisk form og har ligesom indbygget spanx foran så maven bliver holdt lidt inde. Har den både i sort og grå, og den er super rar at have på ikke mindst fordi overdelen er lidt løs og underdelen stram.
  Og så skal jeg så meget have den der strik!

  • Tak søde B – og den ser rigtig pæn ud! Min eneste bekymring er om den bliver lidt for casual til fx et dinner party med (nye, hihi) Loubs, fordi den er i jersey? Hvad er din vurdering? 🙂

  • Hmm den er tricky. Jeg havde den selv på til By Malene Birger show i onsdags og der synes jeg ikke at den var for casual, men jeg kan ikke sige hvordan den ser ud efter nogle vaske. Jeg er ret tilfreds med kvaliteten.

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top