Du læser nu
TAK for jeres hilsner

TAK for jeres hilsner

TAK <i>for jeres hilsner</i>

Søde damer, tak for jeres hilsner på min føllerdag igår – jeg havde en helt perfekt dag og nød det sløve liv i sommerhus. Badede, drak masser af rosé og bobler, fik gave, rejemad og levede livet i bikini. Jeg kunne ikke have ønsket mig andet – idag fortsætter i samme rille og jeg sidder netop nu i sommerkjole og panamahat på terassen med kold rosé i glasset og skribler til duften af nystartet grill. Jo – jeg trækker sommerlykken helt ned i maven og nyder det. Det er ikke sikkert, at vi når mere i sommerhus (… på sommermåden, ihvertfald) i år så det gælder om at nyde det mens man kan 🙂

—–ooo—–

Thank you for the kind greetings on my birthday yesterday – I really had a great day in our summerhouse! Spend the day swimming, wearing my bikini, eating all my fave foods and got a great present. I can’t think of a better way to spend the day! 🙂

 Kommentarer (8)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top