Du læser nu
OUTFIT windy summer stroll

OUTFIT windy summer stroll

OUTFIT <i>windy summer stroll</i>

OUTFIT <i>windy summer stroll</i>OUTFIT <i>windy summer stroll</i>

Sandals – Nelly // Shorts – Moss Copenhagen // Top – Pieces // Shirt – Monki (similar)

Åh. Søde sommerhusliv. Efter en lidt regnvåd eftermiddag igår, dukkede solen igen frem først på aftenen. Og efter at have spist stor fiskefrokost (.. fjordrejer… mhmm…) og ligget at set Suits under dynerne greb vi chancen og begav os mod spidsen af Enø. Det blæste. En del. Så meget at jeg hele tiden havde hår i ansigtet og panamahatten røg af, så den fik lov til at komme med i hånden. Men det var en smuk aften og der er noget terapeutisk ved sådan at blive blæst helt igennem:)

Idag skinner solen igen og lige nu ligger jeg under de stribede sommerhusdyner og tager tilløb til dagens mange gøremål – der skal både spises lækker morgenmad på terassen, bades (med den pink luftmadras, tak), tages en lur på en solstol og vimses rundt i sommerkjole inden jeg sætter punktum for denne sommer (hulk) og drager mod byen igen. Imorgen starter virkeligheden hårdt og brutalt og jeg napper lige en uge med mange lufthavne, lange dage, præsentationer, fly og hotelnætter – uf, jeg vil slet ikke tænke på dét endnu!

—-ooo—-

Ah – sweet beach side living! Yesteday afternoon was a little rainy so we mostly spent it watching Suits.. But in the early evening hours the sun came back and we decided to head to the tip of Enø (the island we’re on). It was pretty windy, but super pretty and I couldn’t help laughing as I fought off my own hair. There’s really something therapeutic about being  thoroughly ‘winded’ 🙂

THIS POST CONTAINS ADLINKS! <3

 

 Kommentarer (7)
  • Hej Acie…… Lyder som den rene idyl ! ( og det ved vi jo ikke varer evigt ) ….. Må jeg spørge hvad du jobber med, siden du rejser så meget ?? :))

    • Det har været så nice! Det er lidt hårdt at være hjemme igen;)

      Jeg er digital manager på nordisk niveau i en stor international skønheds-gigant… Jeg rejser meget, fordi mit ansvar (netop) er nordisk og derfor rejser en del rundt til de forskellige nordiske teams.. og i ny og næ til Paris, hvor vores hovedkontor ligger:)

  • Åhhh, sommerhus og Suits kunne jeg godt lige nu!! Har efterhånden fået udviklet noget af et crush på Mike……

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top