Du læser nu
GIVE-AWAY vind en kuffert fra Delsey

GIVE-AWAY vind en kuffert fra Delsey

GIVE-AWAY <i>vind en kuffert fra Delsey</i>

Årh – mit allerbedste sommerminde er fra weekendens mini-ferie i sommerhus, hvor der blev badet og plasket i bølgerne. Og det fine er jo, at jeg slet ikke har holdt min sommerferie for alvor endnu. Den venter stadig forude. Og jeg glæder mig til at fylde min kuffert med minder – minder fra Manhatten, fra Pix i amerikansk pre-school, fra min og Skjortens første USA-tur sammen, fra roadtrips til Boston og Philly, fra the Hamptons, fra små øjeblikke og store øjeblikke.. For det er jo dét rejserne handler om – at skabe minder.. Og pakke dem ned i kuffertern og tage den med hjem. Og for noget tid siden viste jeg stolt min nye flotte Chatelet-kuffert frem fra Delsey. Det er den, der skal med til USA (.. den er lidt for stor til sommerhusturene, hehe) og det er den, der skal fyldes med minder.

Og Delsey og jeg, synes også at én af jer skulle have en fin kuffert at pakke fine minder ned i – så derfor kan I vinde en kabinekuffert fra Chatelet-serien. Det hele foregår ovre på Instagram, hvor I skal uploade et billede af jeres fineste sommerminde og tagge @delseydk @acieagurk og #sommermedchatelet… Hvis det er svært at vælge ét sommerminde, så er det ok, at deltage med ligeså mange billeder I vil – bare I husker at tagge os, så vi kan finde jer 🙂

GIVE-AWAY <i>vind en kuffert fra Delsey</i>

Sorry you guys – for the Danes only! 🙂

 Kommentarer (7)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top