Du læser nu
RECIPE Squashghetti with pesto & bacon – lchf

RECIPE Squashghetti with pesto & bacon – lchf

RECIPE <i>Squashghetti with pesto & bacon - lchf</i>

Jeg ved ikke helt om jeg skal kalde den her ret for en salat eller en pasta-fri pastaret – ikke destomindre er den konge. Let, lækker og fuld af smag. Den er en sand favorit-opskrift for tiden og jeg kan ikke forstå, at jeg ikke har tænkt på kombinationen noget før. Nuvel – sådan er det jo engang imellem og bedre sent end aldrig;) Squashghettien ved I hvordan man laver (og ellers kan I se det her), så jeg vil koncentrere mig om ærtepestoen her.

Opskrift // Squashghetti med ærtepesto, bacon og parmesan

Ærtepesto:

  • en håndfuld friske ærter
  • en håndfuld basilikum
  • en håndfuld frisk parmesan
  • 3 spsk god olivenolie
  • 1 fed hvidløg
  • 1 håndfuld pinjekerner
  • lidt citronsaft

Rist pinjekernerne let gyldne på panden og smæk dem i en foodprocessor med de øvrige ingredienser. Blend pestoen blød og cremet – tilsæt mere olie efter behov og præferencer. Vend squashghettien (den kan både være ‘rå’ eller blancheret – det er lidt en smagssag) i pestoen og drøs en generøs mængde (god!) bacon, pinjekerner, ekstra parmesan og friske ærter ud over.

RECIPE <i>Squashghetti with pesto & bacon - lchf</i>

RECIPE <i>Squashghetti with pesto & bacon - lchf</i>

So this is one of my most fave dishes these days – so simple and healthy, yet super savery. Yum! The pesto is made of fresh green peas, basil, garlic, a good olive oil, a little lemon juice and roasted pine nuts. The squashghetti is made with a spiralizer – sprinkle with a good quality bacon, some extra parmesan and peas and that’s it! I don’t know whether to call it a salad or a pasta-free pastadish.. Regardless – it’s soooo good! 

 

 Kommentarer (5)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top