Du læser nu
OUTFIT Sort på sort i Frihavnen

OUTFIT Sort på sort i Frihavnen

OUTFIT <i>Sort på sort i Frihavnen</i>

OUTFIT <i>Sort på sort i Frihavnen</i>

OUTFIT <i>Sort på sort i Frihavnen</i>

OUTFIT <i>Sort på sort i Frihavnen</i>

OUTFIT <i>Sort på sort i Frihavnen</i>

De her billeder er et par uger gamle. Fra da bloggen var ved at blive flyttet, og jeg således ikke rigtigt kunne blogge. De er fra varmere temperaturer og mere afslappede dage. Engang imellem tænker jeg lidt på, hvor skørt det er, at vise sådan et outfit her på dage, hvor mit attire ser væsentligt anderledes ud. Idag er jeg i Oslo. I høje hæle. Og har brugt de sidste to nætter på hoteller – jeg føler mig ligedele krøllet og skarp. Kender I det? Nogle af jer gør nok:)

Nå, men tilbage til billederne – de er taget ude i Frihavnen. Det er ikke så langt fra dér hvor vi bor, og jeg kan godt lide det der med at hoppe på cyklen og køre derud – det er lidt som at køre 2km og havne i en helt anden verden. På varme sommerdage er det et hemmeligt lille paradis, hvor både familier og unge hopper i vandet direkte fra de gamle havnekanter. Hvor musikken spiller og engangsgrillene regerer. Men hvor det er stadig er øde og forladt. Ensomt. Hemmeligt. I skulle tage at cykle derud en dag – det kan virkelig anbefales 🙂

 Kommentarer (4)
 • Ahh, det ser dejligt ud 🙂 jeg savner sådan allerede sommeren!

  Og har jeg sagt tillykke med det nye bloghjem? Det kan jeg snart ikke huske (jeg er en af dem der tit føler sig krøllet og skarp – nok nærmere krøllet end skarp, de fleste af dagene #hejlivmedbørnogfuldtidsjob)

  Jeg håber det er (har været) rart at være i Oslo – den by har jeg altså tilgode endnu!

  Xx S.

  • Tusind tak Sofie – og meget i lige måde! Jeg glæder mig til at følge jer på Nordicrebels 🙂 Og mjo.. Oslo var ok, men jeg tog videre til Sthlm sent igår aftes og nu er jeg hjemme på Kajen igen – all in all, har det lidt føltes som at stå i midten af en hvirvelvind de sidste 3 dage..

  • Tusind tak! Jeg er glad for, at du vil følge med 🙂

   Phew, det lyder også enormt stressende!
   Håber du får lidt afslapningstid også <3

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top