Du læser nu
GLIMT af sommerlykke

GLIMT af sommerlykke

GLIMT <i>af sommerlykke</i>

GLIMT <i>af sommerlykke</i>

GLIMT <i>af sommerlykke</i>

Doven lørdag morgen på Kajen. Der er kaffe i koppen, atletik i fjernsynet og lidt skyer på himlen.. Det føles som om vi er på vej ind i efteråret, og sidste weekend, som blev tilbragt i sommerlandet, føles uendelig langt væk… Jeg drømmer mig tilbage – til svigermors hjemmedyrkede tomater (er de ikke bare flotte?), til fjordrejer, til min hvide sommerkjole fra Nelly, til fødselsdags-jordbærkage, til fantatiske solnedgange, til duften af nystartet grill, bobler i mit glas og til at plaske rundt i vandet på den lyserøde luftmadras… Den her sommer har i sandhed føltes som den bedste i mit liv… Nu glæder jeg mig til et efterår fuld af eventyr, til varme sweaters og hygge under dynen. Det er ok, at sommeren går på hæld, når nu den har leveret, som er tilfældet i år:)

—ooo—

It’s a lazy Saturday morning here – coffee in my cup, sports on TV and scattered clouds on the sky… It feels like fall is coming, and last weekend – which was spend by the beach – seems ages and ages ago. I dream back – to my white summerdress, my panama, home grown tomatoes, seafood, cakes and chilling at the beach.. Somehow it feels okay that summer’s almost over, when it’s been a summer like this one. We really couldn’t ask for more! 🙂

 Kommentarer (8)
  • Ja – er det ikke skønt. Man kan jo ikke ønske sig en bedre sommer end den vi har haft i år – og så er det ok, at efteråret er på vej 🙂

 • Det lyder virkelig også som om du har fået udnyttet hver en solstråle! Jeg er ærlig talt lidt ærgerlig over at være rejst væk netop når den danske sommer viser sig fra sin bedste side, men når jeg pt. holder lørdag med computer i skødet og udsigt til La Paz’ bjergskråninger, så kan jeg vidst ikke klage. Nu håber jeg bare at bolivianeren som er i gang ude i badeværelset, får fikset det varme vand 😉

  • Haha – jeg er sikker på, at du tilgengæld får nogle fantastiske oplevelser og den danske sommer kommer forhåbentligt igen til næste år. Nyd nu det store eventyr – det er vi andre super misundelige på!! 🙂

 • Du har fuldstændigt ret – de hårdeste efterår er der, hvor man bliver helt forbitret, når de første efterårsskyer trækker ind over land, fordi sommeren har været alt for kort og kold. I år kan vi ikke brokke os, SÅ dejlig en dansk sommer. Dejligt at høre, at det måske ligefrem har været den bedste i dit liv, den har også set helt vidunderlig ud i det billedmateriale du har vist os. Jeg tager lige selv en uge til Sardinien nu og forlænger sommeren lidt:)

  • Ja, jeg er nu også glad for, at vi stadig har ferie forude – med pool og måske lidt strand… Så er sommeren ikke for alvor slut 🙂

 • Åh ja, fantastisk sommer!
  Og jeg glæder mig faktisk også, til efterårshyggen – der er noget helt specielt ved det.

  <3 hav en dejlig lørdag, du søde.

  • Ja – og det er som om vi allerede er startet lidt idag er det ikke? Med regn og dyner og gråvejr? Det er næsten hyggeligt 🙂

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top