Du læser nu
BOLIG et stilleben og et DIY tip

BOLIG et stilleben og et DIY tip

BOLIG <i>et stilleben og et DIY tip</i>

BOLIG <i>et stilleben og et DIY tip</i>

Jeg bruger søndagen på at pakke flyttekasser ud. Ikke specielt spændende – og også derfor at jeg først tjekker ind lidt sent idag. For selvom Skjorten har boet noget tid på Kajen, så er det først med salget af lejligheden at alle hans ting er flyttet med. Alt fra indholdet af loftsrum til krydderiskuffe. Og pludselig står man dér med to af alt. Jeg er ved at blive sindssyg. Var forbi genbrugsstationen tidligere for at aflevere nogle af dubletterne i ‘bytte-huset’ (det er så dumt at smide gode ting ud, hvis nu andre kan få glæde af dem…) og fik nærmest kassen flået ud af hænderne. Og så er der blevet sat ting til salg på Den Blå Avis. En Eames DAW stol. Og et spisebord. Der kommer nok mere, men man skal jo starte et sted…

Og sådan føles det altså lidt som om, at hele Kajen er igang med en slags makeover. Nyt flytter ind, gammelt flytter ud. Nye ting skal passe med gamle ting. Og idéer opstår til at give gamle ting nyt liv. Derfor er dagen også gået med at dimse. Og så opstod idéen altså til at spraymale et par gamle (lidt random) vase-dimser i en hvid. Den ene kan I se på billederne ovenfor, hvor den nu er blevet hjem for en sukkulent og en del af et nyt lille fint stilleben på reolen. Og sådan kan en gammel sag altså finde ny anvendelse – det tager få øjeblikke, og de fleste vaser og stager egner sig til en gang spraymaling, og det giver sådan et fint uniformt og rent udtryk, at blande forskellige hvide vaser i indretningen:)

BOLIG <i>et stilleben og et DIY tip</i>

 Kommentarer (6)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top