Du læser nu
WORK WEAR the black blazer

WORK WEAR the black blazer

WORK WEAR <i>the black blazer</i>

Mit næste store køb bliver en blazer. En sort klassisk blazer. Ikke sådan en der er stram og fittet, men sådan én der er lidt herre agtig og som jeg kan bruge både på kontoret med pumps og læderleggings, og i weekenden med slip-ons  og sorte jeans og en forvasket grå tee… Ovenstående billeder er et lille udpluk fra min Pinterest, og jeg har lyst til at kopiere alle 5 outfits. Nu. Med det samme. Hvis ikke det var fordi, at New York ventede lige om hjørnet, så var jeg nok slået til på den her, den her eller den her.. Nu venter jeg og ser, om jeg kan finde noget godt i USA – og ellers så er de der forhåbentligt stadig, når jeg kommer hjem. Så skal jeg bare tage stilling til hvilken af de 3 det skal være. Any input?

—ooo—

My next big (?) investment will be a classic black blazer – not too fitted nor tight, but rather something a little loose fitted that I can wear with leather skinnies and pumps at the office and black jeans and slipons during weekends.. I have my eye on a few different ones, but since New York is waiting just around the corner I’ll see if I can find one over there instead…

This post contains adlinks <3

 Kommentarer (8)
 • Jeg tror umiddelbart at hvis den skal være lidt oversize i fittet ville jeg gå efter Marant. Jeg synes at både Filippa K og Tigers ser lidt fitted ud. Ellers er Malene Birger et brand godt bud på den lidt boyfriend/oversize fit. Jeg købte en derfra i vinters, og den er perfekt.

 • Har også føjet et par til samlingen – helt uundværligt.
  Kokoon i helt løst snit og støvet look. Stylein i fin fin silke og bare sindssygt lækkert fit. Alexander Wang for smukt snit og trekvart ærmer.

 • Hej hej. Det er mig, der tidligere har anbefalet Louboutins sorte patent-Pigalles. Nu kommer jeg lige på banen igen, for jeg har også netop en af disse blazere. Det er mit dyreste og nok i top 3 af bedste tøjkøb, jeg nogensinde har gjort mig: Filippa K Eve Cool Wool er SÅ meget blazeren i mit liv! Anbefales med toppoint på både snit og kvalitet herfra 🙂

  • Uh – fedt fedt fedt! Jeg har ellers været mest lun på Tiger of Sweden-sagen, men måske jeg skulle kigge lidt nærmere på den fra FillipaK! Og jeg har faktisk fået et par Pigalle i fødselsdagsgave – dog i sort læder. Jeg er meget i tvivl om jeg skal returnere dem til fordel for et par i sort patent (mest fordi dem i sort patent ikke er til at støve op nogen steder).

 • Jeg har selv tre sorte blazere – en ‘fitted’, en i ‘boyfriend snit’ og en ‘cropped’ (for ikke at nævne en i blå, en i beige med sorte kanter og en meget tight lyserød…) jeg prøver at sige, at jeg virkelig godt forstår din craving! Blazere er fab:) omend dine er nogle ret dyre eksemplarer – mine er bare fra h&m 🙂

  • Jeg tænker bare, at når det 1. er en basisting og 2. kan bruges både on og off duty så er det fedt at købe en i en god kvalitet, som man kan være glad for længe… Selvom jeg også flere gange har været fristet af bare at købe en eller anden fra H&M eller Zara. Men jeg prøver at blive lidt bedre til det med kvalitet over kvantitet (det går sådär, som man ville sige på svensk).

  • Jeg har en gammel sort blazer fra Zara som jeg har skambrugt til alle mulige lejligheder og været virkelig virkelig glad for. Den har desværre seriøst udtjent sin værnepligt, og nu har jeg også besluttet at investere lidt mere i en ny lækker en af slagsen, nemlig den du også har kig på fra Tiger of Sweden. Jeg har lige fået den ind af døren i går og den er bare lækker! Med en meget enkel stil, synes jeg i dén grad, at den slags investeringer kan betale sig 🙂 Pøj pøj med jagten i NY og nyd tiden over there 🙂

   Vh. Anne

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top