Du læser nu
WEEKEND BRUNCH på Wulff&Konstali

WEEKEND BRUNCH på Wulff&Konstali

WEEKEND BRUNCH <i>på Wulff&Konstali</i>

WEEKEND BRUNCH <i>på Wulff&Konstali</i> WEEKEND BRUNCH <i>på Wulff&Konstali</i>

WEEKEND BRUNCH <i>på Wulff&Konstali</i>

Jeans – Zara (super old – similar here) // tee – H&M (similar) // Cardi – Moss Copenhagen // Sandals – Nelly

I weekenden fik jeg – langt om længe – sat kursen mod Wulff&Konstali efter anbefaling fra både Emily og Cathrine… Og selvom der er et stykke vej til Lergravsvej fra Kajen, så var det absolut turen værd. Det er altså et hit (intet mindre) at man selv kan sammensætte sin brunch og dertil var maden veltillavet og af gode råvarer.. Nom.. Selv Skjorten (der jo ellers ikke er specielt begejstret for brunch) synes, at det var et hit og konstaterede opstemt “Her kan vi godt tage ud igen!”. Det er en brunchanbefaling der vil noget kan I tro!

Bagefter tog vi en langsom stroll langs Amager Strand med vind i håret og kaffe i koppen. En ret god måde at bruge en sløv lørdag formiddag på og jeg var hoppet i mit mest comfy tøj. Et par gamle jeans, en tee, min lange cardi og yndlingssandalerne.. Favorit-tøj <3

—ooo—

This past weekend we had brunch at Wulff&Konstail on the other side of town – it’s well worth the trip though! The food is great and it’s so sweet that you can pick&mix dishes for your own customized brunch. Afterwards we strolled along the beach with windy hair and I wore my most comfy outfit – old jeans, a tee and a long cardi. Really doesn’t get any better than that:)

This post contains adlinks<3

 Kommentarer (2)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top