Du læser nu
OUTFIT fredagssjov i Asos kjole og Marant sneaks

OUTFIT fredagssjov i Asos kjole og Marant sneaks

OUTFIT <i>fredagssjov i Asos kjole og Marant sneaks</i>

OUTFIT <i>fredagssjov i Asos kjole og Marant sneaks</i>

OUTFIT <i>fredagssjov i Asos kjole og Marant sneaks</i>

Dress – ASOS // Sneaks – Isabel Marant // Bag – Balenciaga

Ah – endelig fredag! De her billeder er præcis en uge gamle, hvor jeg var på fredagssjov med et sandt dreamteam af blogdamer og Nokia Lumia – det har I sikkert hørt og læst om andre steder allerede, så jeg vil styre mig her. Bortset fra lige hurtigt at blære mig med, at Cath og jeg faktisk endte med at vinde fotokonkurrencen mod de andre damer med billedet HER. Det var også både meget meta, kreativt og indeholdende mine små cocktailpølsefingre, så jeg kan godt forstå at juryen ikke kunne stå for det;)

Jeg kom direkte fra job og Rockeren, havde snakket om høje hæle, pallietter og kjoler, så jeg var lidt udfordret på tøjvalg… Jeg endte i sort kjole og Isabel Marant sneaks, som I kan se. Og de fine krøller er curtesy of BLOW (helt sikkert ikke sidste gang, jeg har sat mig i stolen der) – jeg fik nogle gode tip til hvordan jeg får skabt de perfekte krøller, der kan holde hele dagen, så dét kommer der et indlæg med én af dagene 🙂

—ooo—

Finally Friday! These pics are exactly one week old and from last Friday were I was out having fun with a few other blogger ladies at the Nokia Lumia GoSee event. I came straight from the office and was a bit challenged in terms of attire – not wasy finding something that’s appropriate for both work, a night out with fancy ladies and riding around Copenhagen on bike-taxis (yes, those actually exist here.. crazy bike country), but I ended up in Asos and Marant sneaks.. The curls, however, are curtesy of BLOW – defo not the last time I swing by there!

This post contains adlinks:)

 

 Kommentarer (11)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top