Du læser nu
BOLIG Hvid keramik, grøn marmor og messing

BOLIG Hvid keramik, grøn marmor og messing

BOLIG <i>Hvid keramik, grøn marmor og messing</i>

1. Lampe fra Ellos // 2. Vase fra Ilva // 3. Vase fra Ellos // 4. Vase fra Ellos // 5. Tæppe fra Ellos // 6. Marmoræske fra Nordstjerne // 7. + 8. Messingdåser fra H&M Home 

Det er søndag. Dimsedag, ved I nok. Jeg kører lidt rundt i samme cirkler, som jeg gjorde sidste søndag. Kombinationen af grønt, messing og hvidt drager mit øje.. Det kobberfarvede dåser og dimer gemmes væk (til bedre tider) og erstattes med nyt. Små ting, der gør en stor forskel.

Tæppet er en lidt større investering – vi mangler et gulvtæppe i soveværelset. Det skal være blødt at nulre mellem tæerne og roligt. Jeg synes at det her er et godt bud – jeg kan godt lide at mønstringen er grå fremfor sort på lige denne model:)

It’s Sunday. My interior day, y’know. The day I have time to just move little pieces around. These days I’m drawn to brass, whites ceramics and greens – in the shape of marble or succulents.. Maybe even a little fig tree? The carpet is one I’ve been eyeing for our beedroom – it needs to be soft and calm, and I like that this one is grey instead of black. 

THIS POST CONTAINS ADLINKS

 Kommentarer (8)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top