Du læser nu
OUTFIT til bryllup i nude nederdel fra H&M Trend

OUTFIT til bryllup i nude nederdel fra H&M Trend

OUTFIT <i>til bryllup i nude nederdel fra H&M Trend</i>

OUTFIT <i>til bryllup i nude nederdel fra H&M Trend</i> OUTFIT <i>til bryllup i nude nederdel fra H&M Trend</i>

OUTFIT <i>til bryllup i nude nederdel fra H&M Trend</i>

OUTFIT <i>til bryllup i nude nederdel fra H&M Trend</i>

OUTFIT <i>til bryllup i nude nederdel fra H&M Trend</i>

Blouse – Zara (very old – similar) // Skirt – H&M Trend // Shoes – Zara (old)

Jeg har været til bryllup i weekenden. I Nord/Vestjylland oppe ved kanten af Limfjorden i et gammelt kassehus helt nede på havnen. Og der var kærlighed, fest og alt det andet der nu hører et bryllup til – en ret fin måde at spendere en weekend på med andre ord.

Til vielsen og den efterfølgende reception var jeg hoppet i ny nederdel fra H&M Trend – den er købt i sidste uge i Lyngby og er virkelig fin. Den er allerede en garderobefavorit. På arbejde har jeg brugt den med en almindelig hvid skjorte og flats, og til fest altså med høje hæle og en skjortebluse. Den har noget struktur og er nærmest i en kviltet kvalitet – ret fint! 🙂 Der var en del tilbage, da jeg købte min, men jeg ved ikke hvor hurtigt den er røget – mon der er nogle af jer andre, der har set den derude?

 

I attended a wedding across the country this weekend. It was a great party filled with love, and really I couldn’t imagine a better way to spend the weekend. For the ceremony and reception I wore a new skirt from H&M Trend – it’s already a fave and I’ve worn it to work as well. It’s in stores now! 🙂

 

This post contains adlinks 🙂

 Kommentarer (3)
  • Hvor ser du stanglækker ud! Og jeg elsker, at du elsker dine former (det virker det i hvert fald til)! Det er yderst inspirerende i en verden som vores, hvor det indimellem godt kan føles som om at kun én slags krop er den lækreste 🙂

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top