Du læser nu
INSPIRATION 6 bud på sæsonens læderleggings

INSPIRATION 6 bud på sæsonens læderleggings

INSPIRATION <i>6 bud på sæsonens læderleggings</i>

Se – jeg arbejder mig langsomt, men sikkert, igennem den liste jeg lavede over sæsonens garderobe-klassikere. Siden sidst har jeg fået føjet et par læderleggings til samlingen. Faktisk havde jeg et par i forvejen, men for unknown reasons blev vi aldrig rigtigt super friends – de må snart ryge på Tictail:)

Derudover så synes jeg godt at læderleggings kan være lidt en udfordring – det gælder om at style dem helt rigtigt. Casual chic. Fremfor Kardashian-chic. Hvis I spørger mig altså. For der kan virkelig hurtigt gå lidt skank (.. I haven’t used that word in while.. det smager sjovt) i den og det er både uklædeligt og top upassende, for os, der gerne vil kunne bruge dem på kontoret. Til en start vil jeg holde mig til flats en mine Isabel Marant Bobby’er og en stor strik, en sweatshirt eller en skjortebluse. En løs hestehale eller udslået hår. Eller en løs tee og en blazer.

Mit par er dem fra Reiss i øverste række og de er helt latterligt rare – jeg har kun haft dem på et par gange og jeg kan godt mærke, at de lige skal forme sig lidt efter min krop (som et par nye jeans), men der er ikke nogen tvivl om, at jeg kommer til at bo i de bukser henover vinteren. Skulle jeg have ét til par ville jeg gå efter parret fra Envii i nederste række – jeg kan godt lide at de har rigtig linning og knaplukning, og så virker det til at man får rigtig meget læderlegging for pengene.

Og som et lille tip, vil jeg anbefale, at man går efter et par, hvor syningen på tværs af benet sidder UNDER knæet. Det er altså ikke specielt klædeligt at få låret kappet over i to af en syning, der strammer ind.

Reiss // Envii // Rabens Saloner

INSPIRATION <i>6 bud på sæsonens læderleggings</i>

Toogoodtobebasic // Reiss // Envii

See – I’m slowly, but surely, making my way over the list over season classics that I wrote a few weeks ago. Since I wrote the list I’ve gotten myself a pair of leather skinnies and I LOVE THEM. They’re the ones from Reiss and I plan to style them with flats, big knits, sweatshirts, blouses and casual hair and jewelry. Nothing crazy and, defo, no heels – I’d rather look casual chic, than Kardashian-chic if you know what I mean;)

This post contains adlinks:)

 Kommentarer (2)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top