Du læser nu
WEEKENDTIP Store bløde krøller med glattejern

WEEKENDTIP Store bløde krøller med glattejern

WEEKENDTIP <i>Store bløde krøller med glattejern</i>

Som jeg lovede i sidste uge, så ville jeg dele nogle af de tip jeg sugede til mig, da jeg fik ordnet håret hos BLOW – jeg er en sucker for de store bløde krøller, og synes næsten jeg kan slippe afsted med hvad som helst på outfit-fronten, når bare håret sidder som det skal. Jeg har været igennem min fair share af krøllejern, men med årene er jeg blevet mest begejstret til metoden, der kræver et glattejern…

1. Brug en varmebeskyttende ‘curl hold spray’ – jeg er inhabil på dette område og vil derfor undlade at anbefale specifikke mærker. De findes derude i forskellige fabrikater og det letteste er næsten at gå forbi frisøren og få en konkret anbefaling:)

2. Brug et ordentligt glattejern – jeg bruger et GHD Eclipse White, som jeg er virkelig glad for. Det varmer lynhurtigt op (20 sekunder har jeg læst.. men det føles hurtigere..) og har en patenteret teknologi, der fordeler varmen jævnt, så man med meget mindre varme i håret kan style meget mere effektivt. Det holder en konstant temperatur på 185grader som skulle være den optimale styling-temperatur – det er her man får hold og shine, men uden at skade håret unødigt.. Siger de kloge – på helt lavpraktisk plan oplever jeg, at mine krøller holder hele dagen – også selvom jeg er lidt for utålmodig mens jeg krøller:)

3. Og det bringer mig videre – for det kræver lidt tålmodighed. Når man står og krøller skal hånden have et buk og så skal der trækkes laaangsomt til hårets bund – trækker man for hurtigt bliver krøllerne løse og så falder de ud i løbet af et par timer.

4. Når håret er krøllet færdigt, lærte jeg hos BLOW, at det var en god idé at vende hovedet nedad og skubbe let op i hårrødderne. Det giver håret lidt volumen og bløder krøllerne op. Vil man have helt bløde 70’er krøller kan man rede krøllerne igennem med en børste, når de er kølet helt. Vil man gerne have lidt definerede krøller er det nok at vende hovedet nedad.

5. Slut af med en god hårsspray – den slags der giver hold uden at gøre helt stift. Igen vil jeg holde mig fra at anbefale et konkret mærke, men det er også lidt en religionssag hvilket mærke man foretrækker og dét der fungerer for nogen, fungerer ikke nødvendigvis for andre:)

WEEKENDTIP <i>Store bløde krøller med glattejern</i>

WEEKENDTIP <i>Store bløde krøller med glattejern</i>

So as promised I thought I’d share some of the tips I picked up when visiting the girls at BLOWBar. I love big, soft curls and try to wear my hair like this as often as possible! 1. Use a heat protection spray. 2. Use a proper straightening iron – I use a GHD Eclipse, that keeps a constant temperature and does as little damage to my hair as possible. 3. Be patient – if you want your curls to hold, then you need to not rush the process. 4. When finished turn your head upside down to losen up the curls a little. 5. finish off with a good hairspray that’ll provide hold without maken the hair stiff. 

 Kommentarer (0)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top