Du læser nu
New York having sliders wearing slides

New York having sliders wearing slides

New York <i>having sliders wearing slides</i>

New York <i>having sliders wearing slides</i>

New York <i>having sliders wearing slides</i>

Der er dømt dovne feriedage på den her side af Atlanten.. Vi lader både jetlag og de sidste ugers pre-holiday stress sive langsomt ud af kroppen, slendrer rundt i dovne outfits, bader i poolen, bruger timer i Walmart og ShopRite og kører rundt i åndssvagt store biler..

Pix, Nix og deres forældre bor ude i suburbia en halv time fra Manhatten, hvor der er legepladser, grønne områder, gode børnehaver, pool, tennisbaner og soccer moms i store SUV’s (ungernes mor inklusive.. den sorte nedenfor er ‘konebilen’.. #onlyinamerica), og vores første feriedage skal tilbringes herude i mageligt tempo. Igår kørte vi til en af de nærmeste byer og spiste frokost, hvor jeg kørte en gang sliders og en bellini ned (oh it’s good to be back!) og så travede vi lidt rundt. Pix fik en is i en cookie-cone (#onlyinamerica) og jeg fik en ice tea på Starbucks.

Idag skal foregå ligeså langsomt. Jeg har været ude og løbe en tur i den lokale park med Nix sovende i klapperen, der er booket brunchbord HER, der skal hentes nøgler til familiens nye hus og jeg har en plan om at skulle forbi og svinge et kreditkort i det lokale mall. Det er altså ikke de store ferieeventyr jeg kan berette om endnu – men batterierne lades op med lige dele energi og gensynsglæde og det føles bare godt<3New York <i>having sliders wearing slides</i>

New York <i>having sliders wearing slides</i>

 Kommentarer (6)
  • Afslappende tempo eller ej, det lyder helt igennem fantastisk og hyggeligt. Vi sidder i lufthavnen i Dallas netop nu og venter på flyet videre til Newark, og så begynder det store roadtrip-eventyr! De her billeder fik mig kun til at glæde mig endnu mere.

  • Søde Acie, hvor ser det bare fantastisk ud!! I må nyde jeres tur og din familie så meget! Vi har også lige besluttet at vi skal tilbage næste år, det er ligesom verden’s bedste undskyldning at have en lille nevø i San Fran ikke? Glæder mig til flere billeder 🙂

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top