Du læser nu
NEW YORK 5 ting jeg har med i tasken

NEW YORK 5 ting jeg har med i tasken

NEW YORK <i>5 ting jeg har med i tasken</i>

Efter nogle dage i Suburbia med familiehygge og daseri ved poolen, drager vi inden længe mod Manhatten, hvor vi har booket nogle overnatninger. Pix, Nix og deres forældre bor egentlig kun 30mins fra Manhatten, så vi kunne sagtens pendle frem og tilbage – vi trænger bare også til lidt kærestetid. Og til at være i New York for alvor. Så det har vi altså valgt – og jeg glæder mig! Jeg har været i New York flere gange tidligere, men man bliver jo aldrig færdig, så der er blevet lavet masser af research hjemmefra. Mine vigtigste rejsemakkere kan I se på billedet her.. Jeg vil ikke gå igennem dem alle (nødvendigheden af pung og penge er rimelig obvious, non?;) )

1. Chanel Reissue 2.55: Min Chaneltaske har skulderstrop og det er vigtigt, så jeg har frie hænder til at holde kort, fotografere og what not.

2. Sony a5000: Jeg har en helt vognpark af forskellige kameraer – mit Sony-kamera er genialt fordi det er kompakt og derfor ikke fylder så meget. Det har et 16mm-50mm objektiv som er superfleksibelt og skærmen kan flappes op, så jeg kan tage billeder i helt skøre vinkler. Det er virkelig perfekt til at have med på farten!

3. iPhone 5s og Samsung Galaxy s5: det kan virke helt skørt at have to telefoner med og det er det måske også – men jeg kan godt lide at købe et lokalt nummer med data, så jeg kan ringe til mine rejsemakkere undervejs når vi bliver væk fra hinanden, og hele tiden være på nettet til at google, se min location og, naturligvis, Instagramme;) Den anden telefon holder jeg mit danske nummer på, så jeg ikke forsvinder helt fra jordens overflade mens jeg er væk.

4. Lonely Planet New York Pocket Guide: jeg er kæmpe Lonely Planet-fan og synes deres pocketserie er ekstra god, fordi de er så lette at have med på farten, når man er på byferie. De er et foldable map længst bag i bogen og på det har vi sat små krydser af butikker og restuaranter vi gerne vil besøge – på den måde kan man let slå op og se ‘hov, nu er vi tæt på den og den butik og restaurant – lad os lige gå den vej!’.

5. Kuglepen: Så latterligt lavpraktisk at det næsten er løgn – men man mangler den jo altid; til at sætte et kryds på et kort, skrive en note ned eller what not. Så den er altså med:)

 

We’ll spend the next few day in Manhatten and this is some of the necessities I always pack, when I go on city breaks. It’s so important to have a good camera, a bag with a shoulder strap, 2 phones (one with a local sim card, and one with your real number) and Lonely Planet’s Pocket Guides, where we’ve marked all the restaurants and shops we want to visit, so that it’s easy to see if we’re close to something on our ‘must see list’.

 Kommentar (1)
  • Nøj! Jeg gad godt NYC! Trave rundt i Soho med en kaffe og frokost på Delicatessen og og og… Kender du i øvrigt INA (INANYC.com) Der kan man være gevaldigt heldig

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top