ROADTRIP next stop Boston

ROADTRIP <i>next stop Boston </i>
Et lille hurtigt hej direkte fra interstate 91 et sted omkring Norwalk, Conneticut. Kursen er sat mod Boston og derefter Newport og vi glæder os til at opleve en lidt anden side af Nordøst USA. Der er noget ret fantastisk ved at roadtrippe i USA – frihedsfølelsen stiger eksponentielt med antallet af vejbaner på motorvejen… Alt er større og man har følelsen af at kunne køre helt til verdens ende.

Vi holder pitstops med Starbucks Drive-thru, lader volumenknappen maxe når de gode sange kommer og lader os snegle nordpå gennem skovområder der begynder at vise de første gulnende tegn på efterårets kommen. Jo, det er ret skønt at være på eventyr igen:)

1 kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til top