Du læser nu
INSPIRATION Work wear wishes

INSPIRATION Work wear wishes

INSPIRATION <i>Work wear wishes</i>

Kenzo sweatshirt // H&M trousers // H&M flats // H&M Blouse // IRO Jacket // By Malene Birger sweatshirt top // WonHundred Jeans // By Malene Birger skirt // Notabene Boots

Jeg ved ikke om det er sæsonskiftet eller mig, der bare bliver mere og mere voksen, men lige for tiden drømmer jeg om at give min work wear garderobe en ordentlig overhæling. Måske fordi én af drengene fortalte til frokost for nogle uger siden, at han havde købt nyt work wear for 15k på én shoppetur. Han shopper så heller ikke resten af året. But still. Tænk hvis man lige havde 15 klik at kaste efter pæne voksenting. Det har jeg ikke. Så istedet drømmer jeg om at slå til på disse sager istedet Jeg kan godt lide kombinationen af klassiske items og mere trendy sager – det er altså en meget god måde at finde balance mellem at være for casual og ligne én der har klædt sig ud i sin mors tøj. Neither of which, er en særligt fed situation. Y’know. 😉

I don’t know if it’s the change of season or if I’m just getting more and more mature – nevertheless, I dream about giving my work wear wardrobe a serious update. For office wear I like to combine classic items with more trendy/young styles – I find that the balance is a good way of looking professional, yet dressing your age (i.e. not looking like you put on your mom’s clothes…not cool..). 

Dette indlæg indeholder adlinks:)

 Kommentar (1)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top