Du læser nu
LYSERØD OG STRIBER i Newport Beach

LYSERØD OG STRIBER i Newport Beach

LYSERØD OG STRIBER <i>i Newport Beach</i>

LYSERØD OG STRIBER <i>i Newport Beach</i>

LYSERØD OG STRIBER <i>i Newport Beach</i>

Se. Jeg har været for længe i USA, når jeg begynder at gå i leggings. Haha. Oh well. De blev faktisk købt i Boston som noget billigt og langbenet, da temperaturen pludselig faldt fra knap 30 grader til knap 20 grader. Gode råd var dyre, men H&M heldigvis billig.. Som man siger;) Et par leggings, en sweatshirt og $23 senere gik det bedre med at holde varmen.

Jeg har flere billeder jeg skal have vist. Mange billeder. Rigtig mange billeder. Fra både New York, forstadshæng, roadtrips, Boston, Williamsburg, Brooklyn og Pensylvania amish-country…. Men først får I dem her. For det var et utippet stop i Newport Beach, som kom sig af at der var lidt for langt til Cape Cod (som jeg iøvrigt var blevet rådet både til og imod hjemmefra..).. Istedet faldt vi for charmerende lille Newport, som er en lille badeby 1.5times kørsel syd for Boston. Byen er kendt for sine store palæer, hvor politikere og industrimagnater gennem tiden har haft sommerresidens. Der er utrolig smukt og meget New England-agtigt. Vi havde booket et værelse på Newport Beach Hotel & Suites, som passede godt i det bløde og maritime tema og brugte en sløv morgen på at sove længe. En slags badehotel på amerikansk. Det kan varmt anbefales, hvis man nogensinde kommer på de kanter:)

Cardien er iøvrigt en lang ulden favorit fra Notice, som I vist har set tidligere. Regardless – den er rar og passede perfekt til en sløv formiddag i badehotelsland. I kan finde den online HER.

 Kommentarer (6)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top