Du læser nu
Om at være ude og hjemme på samme tid en søndag i Hoboken

Om at være ude og hjemme på samme tid en søndag i Hoboken

Om at være ude og hjemme på samme tid <i>en søndag i Hoboken</i>

Så er jeg hjemme på Kajen igen. Sådan fysisk ihvertfald. Jeg har det altid underligt ovenpå store eventyr og flyvninger fra langt væk. Det går så hurtigt at komme frem og tilbage, at mit hovede ikke kan følge med. Mentalt er jeg stadig i New York. Venter på dagens tenniskamp, s’mores på grillen, nevøkrammere, kolde Bud Light og udlfugter i en stor SUV… Men virkeligheden er en anden – det eneste der venter forude pt er store mængder vasketøj (verdammt…) og en benhård start på arbejde imorgen. Det kommer til at tage noget tid at fordøje vores tur – den har i sandhed været den perfekte ferie. Lige dele afslapning i forstæderne med weekendbrunches, mani-pedi’s, bifture, grillmad, tenniskampe og hygge med nogle af dem jeg holder aller mest af, kombineret med lange dage på Manhatten og spændende ture til Boston, Philadelphia, Amish-country, Newport Beach og Hoboken, hvor billederne til dette indlæg er taget.

I søndags drønede vi nemlig til den del af Jersey City som ligger på den anden side af Hudson River end the Highline og Chelsea Market. Lige på den anden side af vandet. Her er udsigten og New Yorks skyline uslåelig og en lang boardwalk snoer sig langs flodbredden. Her er parker, legepladser og store mængder motionister, der har nok verdens pæneste løberute. Vi fandt en park helt ned til vandet, med en veludstyret legeplads, hentede mad på hyggelige Washington Street der bugner af små caféer og slog os ned i solen ved et bordebænkesæt. En ret vellykket måde at spendere en søndag formiddag på. Bor man på Manhatten kan man tage en færge til Hoboken og nyde en en hel eller halv dag i lidt roligere tempo og med slående udsigt over en af verdens flotteste byer.

 

I’m back home and it feels weird. Mentally I’m still in New York, but physically I’m home. It’s like the whole transitpart just happened too fast for my brain to comprehend. We’ve had an amazing trip – the perfect mixture of family time and adventures. This Sunday we spend with the kids in Hoboken, which is a great spot to have some pretty unbelievable views of Manhatten from. We found a park, picked up some food and relaxed in the sun, while my nephew (who’s 3.5 and can’t sit still) was preoccupied on the nearby playground. A perfect day trip from Manhatten and highly recommendable.

 Kommentarer (10)
  • Du må SÅ meget undskylde, men nu er jeg simpelthen nødt til at fortælle dig, at det staves Manhattan og ikke Manhatten – sorry sorry sorry, men jeg fik altså lige kriller og var nødt til at fortælle det nu efter at have set det en håndfuld gange. Håber, du tilgiver mig 😉

    • Haha – det er helt ok! Vi snakkede faktisk om det, da vi var væk, så det er bare en kæmpe ferie-brainfart fra min side:) Jeg er ikke så god til at få læst korrektur på mine indlæg – jeg bilder mig selv ind, at en occasional typo gør dem mere autentiske, men i virkeligheden ved jeg godt, at det bare er skide irriterende, for jer der læser med. Så sorry. Det er mig, der er doven!

    • Ja kom lige afsted – jeg kan varmt anbefale Hoboken og Williamsburg.. Brooklyn var lidt mere blaah imo (dog stadig interessant.. bare ikke sådan hyggeligt og ferie-agtigt).

  • Velkommen hjem igen. Åh, jeg elsker Hoboken, min svoger og kone bor der og vi bor altid hos dem når vi er i New York 🙂 Der er så hyggeligt og som du skriver et lidt roligere tempo men ikke mindst en fantastisk udsigt til New York. Kan varmt anbefales 🙂

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top