INSPIRATION jagten på den lille sorte kjole

INSPIRATION <i>jagten på den lille sorte kjole</i>

Dresses: Toogoodtobebasic // ByMaleneBirger // Ganni 

Earrings – ByBiehl // Clutch – YSL // Shoes – Christian Louboutin Pigalle 100mm

Det går egentlig meget godt, det der med at få købt nogle gode klassiske garderobe-vindere. I New York har jeg også formået at køre en klar ‘kvalitet-over-kvantitet’-strategi, og har gjort få, men dyrere køb (ok, bevares… lidt er der da røget over disken i Forever21 og H&M, men heldigvis primært bare basics, som nogle herreskjorter og en sweatshirt). Nogle af mine importeringer kan I se ovenfor – en YSL clutch og et par klassiske Loubs (som faktisk var en fødselsdagsgave fra Skjorten.. Heldige mig:)), og jeg satser på¨at de to ting vil følge mig til evig tid.

Den kommende tid skal jeg til flere festligheder (alt fra en forsinket fejring med damerne af min egen føller til en 60års fødselsdag og en reunion med studiet) og i den forbindelse har jeg tænkt en del over, at jeg mangler en sort kjole. Eller rettere; den sorte kjole. Den der er både klædelig, klassisk og komfortabel. Den der redder én fra tøjkriser og skøre impulskøb op til anything even remotely fancy. Efter jeg er blev 25 (ok.. det er et par år siden, men who’s counting) holdt det ligesom op med at være specielt sjovt med det meget korte og det meget stramme. Det skulle jeg lige vænne mig til – altså, det kunne godt være meget sjovt, når jeg så det i butikken. Men når jeg kom hjem foran spejlet og skulle ud af døren sluttede morskaben. Nu går jeg efter lidt længere længder og et løsere (og mere behageligt) look. De tre viste er gode bud – jeg kan godt lide den simple silkesag fra Toogoodtobebasic. Rigtigt godt endda. Så godt, at jeg kraftigt overvejer at trykke BESTIL (den er også ædderpæn i rosa.. Nuij!). Den i midten fra By Malene Birger er også god, fordi den falder tungere end silkesagen fra TGTBB og er skåret klædeligt på midten. Og sagen fra Ganni vinder pga de lange ærmer, der altid er en god modvægt til ‘bare’ ben, og igen – en klædelig skæring i taljen. Hvilken er mon jeres favorit?

 

I’ve actually been pretty good at the whole attempt of buying classic pieces for my wardrobe for the past few months… I also had a clear ‘quality-over-quantity’-strategy going in New York and it turned out pretty good. I have a lot of festivities planned for the coming months and that has left me painfully aware of the fact that I need a dress. Not any dress, though. I need the dress. The one go-to-dress that can relieve me of outfit-emergencies an panic-shopping something I’ll regret everytime I’m going to something even remotely fancy. I just need that one little black dress, that I can always count on. As the year’s have gone by I’ve stopped liking my dresses short and tight (in my early 20es, however, I loved that..) – now I want something a little longer and little more loosefitting and comfy… What’s your fave of the above 3?

 

Indlægget indeholder adlinks:)

18 kommentarer

 • Fine kjoler 😉 og SIKKE nogle køb!!! Dem har du resten af livet….
  Er virkelig misundelig…. er gået i seriøst opsparings-mode til min NYC-tur om 6 uger – og det er ikke mindst din skyld 🙂

 • Tillykke med YSL’en og skoene!

  Enig i at TGTBB ser lidt kedelig ud uden menneske og Ganni’en er måske en anelse for gymnastik-agtig, så jeg er nok også mest til MB

  • Dem er jeg også meget glad for:) Og også mig – jeg viste den til Don VP og han var lidet imponeret. “Se min nye clutch!”, sagde jeg stolt og rakte den frem. “Mhmm”, svarede han fraværende og lagde den på køkkenbordet uden overhovedet at kigge på den. Tsk.

 • Hvor er de pæææne alle tre altså! Behøver man nøjes med én “lille sort”? 😉
  Jeg har også jaget i en længere periode nu. Det lykkedes mig at prøve en net-forelskelse i en fysisk butik i dag, og det tog kun få øjeblikke at bestemme mig 🙂 Nuj det føltes lækkert at cykle hjem med posen på styret!! Den skal skam-bruges..

 • Helt klart den fra Ganni! Den har et virkelig flot snit. Den fra By Malene Birger er også fin, men den fra TGTBB synes jeg faktisk er en smule kedelig?!

  • Jeg tænker at den fra TGTBB ikke helt kommer til sin ret uden et menneske i – og så skal man jo også overveje om den ville være fin med fx et lille bælte til at markere taljen:)

 • Hmm jeg har silkesagen fra TGTBB, og den er lidt mere casual end de to andre. Min favorit er klart Ganni (what er jeg Birger utro!?) det er en pokkers klædelig facon den har, og bådudskæringen er også pæn. Og så giver lidt længere ærmer bare god mening den tid vi går imod.

  • Jeg prøvede lige at lure selv, men du har vel ikke tilfældigvis et indlæg, hvor du har TGTBB-sagen på vel? Og enig i bådudskæring. Dét er pænt!

 • Med den smukke clutch og de fabelagtige sko kunne du næsten nøjes med en sort sæk og det ville stadigvæk være et lækkert outfit 😉 Ganni-kjolen er min favorit – SÅ pæn!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til top