Du læser nu
INSPIRATION jagten på den lille sorte kjole

INSPIRATION jagten på den lille sorte kjole

INSPIRATION <i>jagten på den lille sorte kjole</i>

Dresses: Toogoodtobebasic // ByMaleneBirger // Ganni 

Earrings – ByBiehl // Clutch – YSL // Shoes – Christian Louboutin Pigalle 100mm

Det går egentlig meget godt, det der med at få købt nogle gode klassiske garderobe-vindere. I New York har jeg også formået at køre en klar ‘kvalitet-over-kvantitet’-strategi, og har gjort få, men dyrere køb (ok, bevares… lidt er der da røget over disken i Forever21 og H&M, men heldigvis primært bare basics, som nogle herreskjorter og en sweatshirt). Nogle af mine importeringer kan I se ovenfor – en YSL clutch og et par klassiske Loubs (som faktisk var en fødselsdagsgave fra Skjorten.. Heldige mig:)), og jeg satser på¨at de to ting vil følge mig til evig tid.

Den kommende tid skal jeg til flere festligheder (alt fra en forsinket fejring med damerne af min egen føller til en 60års fødselsdag og en reunion med studiet) og i den forbindelse har jeg tænkt en del over, at jeg mangler en sort kjole. Eller rettere; den sorte kjole. Den der er både klædelig, klassisk og komfortabel. Den der redder én fra tøjkriser og skøre impulskøb op til anything even remotely fancy. Efter jeg er blev 25 (ok.. det er et par år siden, men who’s counting) holdt det ligesom op med at være specielt sjovt med det meget korte og det meget stramme. Det skulle jeg lige vænne mig til – altså, det kunne godt være meget sjovt, når jeg så det i butikken. Men når jeg kom hjem foran spejlet og skulle ud af døren sluttede morskaben. Nu går jeg efter lidt længere længder og et løsere (og mere behageligt) look. De tre viste er gode bud – jeg kan godt lide den simple silkesag fra Toogoodtobebasic. Rigtigt godt endda. Så godt, at jeg kraftigt overvejer at trykke BESTIL (den er også ædderpæn i rosa.. Nuij!). Den i midten fra By Malene Birger er også god, fordi den falder tungere end silkesagen fra TGTBB og er skåret klædeligt på midten. Og sagen fra Ganni vinder pga de lange ærmer, der altid er en god modvægt til ‘bare’ ben, og igen – en klædelig skæring i taljen. Hvilken er mon jeres favorit?

 

I’ve actually been pretty good at the whole attempt of buying classic pieces for my wardrobe for the past few months… I also had a clear ‘quality-over-quantity’-strategy going in New York and it turned out pretty good. I have a lot of festivities planned for the coming months and that has left me painfully aware of the fact that I need a dress. Not any dress, though. I need the dress. The one go-to-dress that can relieve me of outfit-emergencies an panic-shopping something I’ll regret everytime I’m going to something even remotely fancy. I just need that one little black dress, that I can always count on. As the year’s have gone by I’ve stopped liking my dresses short and tight (in my early 20es, however, I loved that..) – now I want something a little longer and little more loosefitting and comfy… What’s your fave of the above 3?

 

Indlægget indeholder adlinks:)

 Kommentarer (18)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top