Du læser nu
WEEKEND i Central Park

WEEKEND i Central Park

WEEKEND <i>i Central Park</i>

WEEKEND <i>i Central Park</i>

WEEKEND <i>i Central Park</i> Fredag formiddag og næsten weekend – det føles lidt underligt, når nu min arbejdsuge ikke har været så lang efter ferien… Og så alligevel. Kombinationen af jetlag (hvorfor er den slags altid værst på hjemturen?!) og travlhed har atså aldrig været særligt appealing. Jeg har forsøgt at få nogle ture rundt om Kastellet efter job – de kloge siger jo, at motion afhjælper jetlag, og jeg er nødt til at få noget luft og komme ud istedet for at falde i søvn på sofaen…

Men når jeg sådan drøner rundt på efterårsramte Kastellet drømmer jeg mig tilbage til en doven lørdag i Central Park. Årets varmeste dag i New York. 33 grader og luftfugtighed i top – sveden piblede og Pix blev kølet på en vandlegeplads, mens jeg selv nøjedes med at dyppe tæerne… Vi så 5 forskellige asiatiske brudepar få taget ekstravagante bryllupsbilleder, spiste en is, så betaget på gadekunstnere, betragtede de mange motionister der trodsede varmen, heppede på bådendes kapsejlads og slentrede på stier og alléer. Jo. Central Park er noget særligt, og noget helt oplagt at opleve i New York – ikke mindst hvis man har børn med. Her er noget for store og for små:)

 

It’s Friday and almost weekend… A little strange, since my work week hasn’t been very long. But on the other hand – I’ve been pretty jetlagged and pretty busy. It’s weird to think that it was only a few week ago that I spend my weekend in Central Park – on the hottest day of the year.. It’s such a great place to visit – especially if you’re exploring New York with kids!

 Kommentarer (4)
  • Sådan noget sensommer i NYC er altså noget af det mest fantastiske!

    En helt anden ting: Jeg tjekkede din LA guide ud – også i håb om at finde tips til fish tacos i LA, men lige præcis fish tacos var altså ikke nævnt i guiden. Er der nogle steder du kan anbefale?

    • Ja, den er så smuk om efteråret! Håber vi kan komme afsted endnu engang inden jul, så jeg satser på at se den i fuld efterårsoutfit inden længe:)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top