Du læser nu
OUTFIT Casual Work Wear

OUTFIT Casual Work Wear

OUTFIT <i>Casual Work Wear</i>

OUTFIT <i>Casual Work Wear</i>

OUTFIT <i>Casual Work Wear</i>

OUTFIT <i>Casual Work Wear</i>

Jeg har på et tidspunkt lovet, at jeg ville blive bedre til at vise, hvad jeg har på til hverdag på kontoret – det er ikke den letteste opgave, for det er ikke altid let at få passet billeder ind i en travl hverdag… Og så er der også lige det der med, at når jeg kommer hjem, så er det jeg har allermest lyst til altså at komme i noget blødere tøj, så hurtigt det bare går. Er jeg mon den eneste, der har det sådan? Men men – forleden var lyset så fantastisk pænt, da jeg kørte hjem, at jeg ikke kunne lade være med at få foreviget outfittet, som sådan set er meget repræsentativt for de mere aflsappede dage. Nederdel, strik, blazer. Fairly simple. På en mere dressy dag, havde jeg nok haft flats eller pumps på. Og en top fremfor strikken:)

Weekenden skal iøvrigt bruges på Møn. På fødselsdagsfejring. Og jeg påtænker derfor at indvie både mine Loubs og min YSL clutch – men den perfekte lille sorte kjole er stadig ikke dukket op. Så jeg må vist igang med at grave i skabet. Måske den rosa nederdel kunne være en idé? 🙂

 Kommentarer (15)
 • Jeg ville ALDRIG fået taget outfitbilleder, hvis de skulles tages på lækre locations med det helt rette lys osv. Nope vores gang må gå an, og så bliver det i weekenden, hvis man ellers kommer ud af joggingbukserne! 🙂

  • Den er fra Forever21 – et af New York-købene. Jeg tænker, at den også vil være god til læderleggings og den slags!

  • Yderst skarpt observeret – jeg er imponeret. Men nej – det er bare en gammel H&M-sag, som jeg har støvet af. Den er ikke særligt pæn eller klædelig, så jagten er stadig igang. Jeg har bare lige affundet mig med den gamle indtil jeg finder den rigtige at investere i! 🙂

 • Barselsuniformen består primært af blødt, todelt tøj (øv at have skabet fyldt med smukke, uamningsvenlige kjoler! :-() men når jeg ser dit outfit, kan jeg godt glæde mig til at skulle på kontoret igen, hvor der er lidt andre forventninger til ens tøj

  • Tilgengæld har du verdens pæneste accessory, selvom jeg nu godt kan forstå det der med at du glæder dig til ‘rigtigt’ tøj igen. Sådan kan jeg også have det efter en ferie:)

 • Jeg hopper også altid i behageligt tøj så snart jeg træder ind til lejligheden. Det er virkelig nogle fine billeder, og jeg synes sagtens du kan tage nederdelen fra H&M på, jeg er helt vild med farven! Desværre har jeg ikke fundet den i min lokale H&M endnu 🙁
  Fortsat rigtig god weekend!

  • Tusind tak Charlie – og jeg endte i nederdelen. Jeg så den faktisk også i Boston – den er fra H&M Trend, så måske man kan finde den i Lyngby eller Fields. Der hænger tingene typisk lidt længere:)

 • Du er absolut ikke den eneste der hopper i noget mere behageligt når du kommer hjem – især hvis jeg har haft skinny jeans på. 😀
  Jeg synes helt sikkert du skal tage den lyserøde nederdel på, den er så fin og ville passe rigtig godt sammen med dine nye køb. 🙂

  • Det er simpelthen også så rart – det føles næsten som, at man tager arbejdsdagen af, og afslapning på:)

   Og jeg endte i den lyserøde nederdel:)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top