Du læser nu
INSPIRATION Today I’d like to wear

INSPIRATION Today I’d like to wear

INSPIRATION <i>Today I'd like to wear</i>

1. Blazer – Ganni // 2. Tee – H&M // 3. Leather skinnies – Reiss // 4. Bag – Balenciaga Mini City GGH // 5. Bangle – Pilgrim // 6. Skaters – Notabene

Det er mandag. På mandagsmåden. For første gang i mange uger. Eller. I ved hvad jeg mener. Når man holder ferie aner man jo aldrig hvad dag det er og mandag er således endnu en dag i rækken. Sidste mandag blev jeg vækket af en grinene Pix, der hev mig i storetåen, jeg legede med Nix, fik en mani-pedi (som stadig er chip-free – det er seriøst den bedste jeg nogensinde har fået), shoppede lidt i Short Hills Mall, spillede en lang tenniskamp og grillede hotdogs på the patio. Oh, sweet memories:) Denne mandag er noget anderledes. Møder, mails og travlhed. Suk.

Tilgengæld gad jeg godt indtage den sådan her. I min læderleggings (dem har jeg faktisk på:D), skaters, tee og blazer… Nårh ja – også lige mega pænt bangle fra Pilgrim og den nude Mini City fra Balenciaga, som jeg spottede i, netop, Short Hills Mall… Jeg overvejer lidt, om den skal være den næste store taskeinvestering (I’m on a roll!), når jeg skal besøge New York og dem der bor der næste gang. Må vist hellere igang med at spare op;)

T-shirten fra Divided synes jeg også er ret fin – den fås i flere forskellige farver; er der mon nogen af jer der har set den i virkeligheden og ved om den er nowet værd? Jeg kunne godt bruge nogle nye t-shirts:)

 

It’s Monday. And I wish I could wear this outfit. It would really make my Monday so much better. Leatherskinnies, a blazer, a tee, skaters, nice and simple jewelry, as well as, the prettiest bag in the world. I saw it last Monday in Short Hills Mall and I’m contemplating if it needs to be mine. In which case I’ll have to start saving. Right now;) 

Dette indlæg indeholder adlinks // this post contains adlinks

 Kommentarer (13)
  • Jeg har læst i min nye bog (den der ‘How to be Parisienne…” at man altid skal have sort BH på under hvide tees… Sådan er man chic. Jeg tænker, at det kun er bedre, hvis t-shirten er lidt sheer! 😉

 • Jeg tilslutter mig og giver den tee top point! Jeg upsizede og brugte den til stor gravid mave i sommers, og nu er den også fin i loose fit til at skjule post-babymave… 😉

 • Det er virkelig pænt det armbånd! Desværre har jeg lige købt armbånd med perler fra Jane Kønig – og ærgerligt, at man kun har to arme at sætte armbånd på!

  • Jeg læste en artikel forleden. Ville ønske jeg kunne finde den nu – ‘The art of stacking’… Jeg stemmer for flere armbånd!!

 • Jeg har 2 styks af den t-shirt, og det er min absolut yndlings, så pæn og lækker!

  P.S. Synes helt klart du skal købe den taske næste gang, den er da alt for fin i den farve 🙂

  • Armen altså… Need to find it!!

   Og ja ik’!? Lidt skørt og dyrt – men kunne den være mere Acie’t?! I think not..

 • Jep – Det er en lækker T-shirt. Jeg købte den i sommers som ærmeløs, sådan du ved halvt på vej ud af butikken blev den hurtigt smidt i kurven og ikke prøvet. Og det var et super køb!!
  Præcis som Karina skriver – Den mister ikke formen!

 • T-shirten er min absolutte yndlings fra h&m den er blød og mister ikke formen i vask – den kan du roligt erhverve dig:-)

  • Niiice – var forbi en H&M idag i min frokostpause i forsøg på at finde den, men selvfølgelig uden held. Fordømt! Må på jagt nu 🙂

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top