Du læser nu
OM MIG OG MIT JOB – interview på Stylista.dk

OM MIG OG MIT JOB – interview på Stylista.dk

OM MIG OG MIT JOB <i>- interview på Stylista.dk</i>

Jeg har travlt idag. Phew manner. Fra det ene møde til det andet. Så derfor vil jeg bare fortælle jer, at I kan daffe over på Stylista, hvor Anette (der med hård hånd styrer indholdet på Stylista) har bedt mig fortælle lidt mere om mit job om min hverdag. I kan finde det HER. Interviewet er blevet ret fint, og jeg snakker lidt mere om nogle ting, som jeg ellers gerne holder uden for bloggen. Så jeg håber at I har lyst til at læse det:) I samme anledning kan I også følge min dag på Stylista’s instagram (@stylistadk).

 Kommentarer (14)
  • … du er jo også en gaaammel rotte Miss Rijah;)

   Og ja, det er lidt skørt. Jeg kan godt lide hjemmesyltede agurker – men sådan nogle der er industrifremstillede og smager mere af gammel eddike end noget andet, uf nej.. dem gider jeg ikke 😉

 • Hvor er det hyggeligt at læse mere om dig og hvad du laver. Jeg synes altid det er sjovere at følge en blog hvor man ved lidt om den person der er bag bloggen 🙂

  • Hej Charlie,

   Tusind tak – det er jeg glad for at høre… Efter 6 år bag skærmen føles det som om at I ved alt ellers – men omvendt er I jo også nogle der er kommet til undervejs… 🙂

   KH

 • Fint interview og herligt lige at komme en snert mere bagom 🙂
  Insta må tjekkes under togturen på vej hjem fra arb senere!

  • Jeg har ikke været så skide spændende på Insta (indrømmer jeg flovt).. Jeg har – rent ud sagt – haft pisse travlt. Skod dag.

  • Åh jamen altså mit liv i provinsen og mit uglamourøse liv som dyrlæge 😉 gør at jeg elsker at svælge i udenlandsrejser osv her hos dig.
   Og ja 5 år er også noget. Hvem ved? Måske når vi rent faktisk at holde bryllup inden da…
   //B

 • Hej AC!
  Super godt interview og rigtig fedt at få et indblik i hvad du laver udover bloggen. Jeg står selv i den situation at jeg skal til at tænke lidt mere over fremtiden og videreuddannelse, så jeg kunne godt tænke mig at høre hvad du egentlig har af uddannelse? Så kan jeg evt. få lidt inspiration – for det lyder super spændende det du arbejder med.
  Tak for en god og inspirationsrig blog!

  • Jeg skulle lige til at skrive, at hvis du skriver “uddannelse” i søgefeltet til højre, dukker der et fint indlæg op om netop dette 🙂 Og for nu at spare dig arbejdet, når jeg allerede har gjort det, kommer linket her: https://acie.dk/22-01-2013-mit-studieliv/

   – MEN det ser ud til, at en del af indlægget er forsvundet? Måske i en flytning? Så Acie må nok komme til undsætning alligevel …

  • Hej Anne,

   Stærkt husket – og tak fordi du gad tage dig tid til at hjælpe Laura og dermed mig. Du er en stjerne!! Og så har du helt ret – det er nemlig gået i stykker i en flytning, så jeg må vist til tastaturet inden for længe:)

   KH

  • Hej Laura,

   Jo – det kan du tro det er en god idé. Og som Anne påpeger, så har jeg faktisk engang skrevet et laaaangt indlæg om det, men det er gået i stykker i en flytning engang. Jeg tror det skal ‘repostes’ inden for snarlig fremtid:)

   KH
   Acie

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top