Du læser nu
Inspiration til aftensmaden 6 nemme og sunde hverdagsretter

Inspiration til aftensmaden 6 nemme og sunde hverdagsretter

Åh – oven på en ferie, synes jeg altid, at det er lidt svært at komme tilbage i gode fornuftige rutiner. Vi har levet af burgere (fordi det skal man i USA), har drukket en masse Bud Light og cocktails, men omvendt også gået mega mega meget, løbet ture og spillet masser af tennis. I sidste ende tror jeg ferie-regnskabet går op. Men nu er man hjemme igen. På kontoret. På sofaen. Det er både svært at få løbeskoene på (… heldigvis har jeg jo selv kloget mig på den front.. why didn’t I just s*** up?!) og at få lavet ordentlig aftensmade ovenpå lange travle dage. Igår fik vi spejlæg og gulerødder til aftensmad. Ikke andet. Rimelig kedeligt. Af samme årsag har vi også netop bestilt Årstidernes LowCarb-kasse. Mere om den på et andet tidspunkt:) For først tænkte jeg, at de fleste af os nok kunne bruge lidt inspiration til hverdagsmaden, så jeg har været en tur i arkivet og fundet nogle af mine egne hverdagsfavoritter frem… Det må snart være tid til både LowCarbOnara igen. Og den der laks med flødesovs. Mhmm.. Se links nedenfor:)

Inspiration til aftensmaden <i>6 nemme og sunde hverdagsretter</i>

 Squashghetti med ærtepesto, bacon og parmesan finder I her

Inspiration til aftensmaden <i>6 nemme og sunde hverdagsretter</i>

Hverdagskylling med feta og pesto? og ærtepuré

Inspiration til aftensmaden <i>6 nemme og sunde hverdagsretter</i>

Grillet laks med dild og fennikelsalat

Inspiration til aftensmaden <i>6 nemme og sunde hverdagsretter</i>

Squashghetti med laks og spinat i flødesovs

Inspiration til aftensmaden <i>6 nemme og sunde hverdagsretter</i>

Vietnamesiske forårsruller med verdens bedste peanutsauce

Inspiration til aftensmaden <i>6 nemme og sunde hverdagsretter</i>

LCHF Carbonara eller “LowCarbOnara”

 Kommentarer (11)
 • Tak for inspirerende indlæg! Min frokost består som regel af luftsteg og vindfrikadeller eller slik og aftensmåltiddet alt for ofte af købemad. Men jeg savner sgu hjemmelavet mad – gerne noget med fisk og fløde. Og jeg er faktisk rigtig glad for at lave mad, men jeg har nærmest glemt det og været totalt uinspireret. Forhåbenligt har dit indlæg ændret på det!

  • Ej – du skal da nyde, at du kan trille rundt i byen med lille Veronica og prøve forskellige sandwhichbarer og salater!! Ikke gå rundt der på tom mave! Kan du så komme igang!!

  • Desværre er det oftest Veronicas mave der bliver prioriteret – hun skriger lidt højere end mig, når hun er sulten 🙂 Jeg får jo også prøvet lidt men som regel Meyers Deli eller Bar Sushi, fordi det er tæt på

   Og…bortset fra det med, at det ind i mellem kan være svært at få ordentlig frokost (det kunne det jo i øvrigt også da jeg arbejdede), så er det jo totalt luksus at være på barsel! Tænk at man kan daldre rundt på fuld løn uden en bekymring i verden og kun nusse om sit søde lille barn!

  • Tak Sofie – du er altså sød 🙂

   (selvom jeg i al hemmelighed er lidt træt af dig, fordi du har verdens pæneste ben.. waaaahh…). 😉

 • Eij, det her indlæg falder virkelig på et tørt sted! Vores køleskab skriger, der er måske en halv bleg agurk og en liter mælk – vi har ikke engang ketchup!!! så det er vist på tide at opdage nogle spændende nye opskrifter og så få gjort noget ved det der lækre sunde mad-liv.. Jeg er generelt ret vild med dine aftensmadsopskrifter, keep ’em coming 🙂

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top