Du læser nu
OUTFIT – navy scubatop fra H&M

OUTFIT – navy scubatop fra H&M

OUTFIT <i>- navy scubatop fra H&M</i>

Jeg viste for nogle uger nogle forskellige ønsker jeg havde om at opgradere min workwear-garderobe, og det inkluderede den der vanvittigt pæne grå scubatop fra Malene Birger med bling på.. For tænk hvor den kunne pifte både jeans og nederdele op. Lige dele casual og dressy. Det klør næsten i pegefingeren for at klikke den hjem. Men jeg forsøger at være fornuftig. Og siger til mig selv at det er for mange penge, for et item, som jeg – højst sandsynligt, og hvis jeg kender mig selv ret – kun får glæde af en enkelt sæson. Så jeg har ladet være. Og som det jo gerne er, beriger highstreetguderne os jo med billigere alternativer – også i dette tilfælde. Jeg fandt denne sag i H&M – den er navy (helt ok), i scuba (tjek) og har bling på maven (tjek). Den er the next-best thing. For den er ikke helt ligeså fin som den fra Malene Birger. Det er den ikke. But it’ll do:) Jeg har desværre ikke kunnet finde den online, men den er vist bare fra det almindelige mærke for jeg fandt den ude i Waterfront (hvor der ikke er Trend-varer..).

 

A couple of weeks ago I did a post on great work wear items – that post included that oh-so-pretty ByMaleneBirger scuba top, that I’ve desperately been wanting… But it’s price tag is a little hefty for a piece that I’ll prob only wear for a single season (.. at most even).. Instead I found this great alternative in H&M – it’s navy, in neoprene, has bling on it and is about a 10th of the price… Check, check and check.. It’s super comfy and in stores now – haven’t seen it online at this point:)

 

Dette indlæg indeholder adlinks

 Kommentarer (11)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top