Du læser nu
REJSER – en ferie i instamomens

REJSER – en ferie i instamomens

REJSER <i>- en ferie i instamomens</i>

I anledning af at det er fredag, vil jeg lade billederne tale mest. Et lidt skørt indlæg måske – ét af dem, der falder lidt uden for kategori i dette forum, hvor jeg jo ellers bestræber mig på at lave interessant og læsværdigt content… Jeg er ikke helt sikker på, at dette er nogen af delene. Men manner – når jeg kigger på de her billeder, så farer følelserne rundt i kroppen på mig. Både fordi de minder mig om et savn, jeg ellers prøver at glemme i det daglige. Men også fordi de på en eller anden måde opsummerer en hel ferie på et øjeblik. Reducerer 2½ uge til ét glimt. Én følelse. Én samlet oplevelse. Det er jo ellers sådan noget tiden kan – konsolidere de små øjeblikke… Fra et nu, til et nyligt, til ‘da vi var i New York’.

Jeg kunne fortsætte ned af samme lommefilosofike spor i timevis. Men det er fredag. Så jeg tror ikke at hverken I eller jeg, orker den slags. Jeg lader billederne tale. Måske I også mærker nogle af de følelser der ligger bag? Eller knytter egne til? Hvem ved… Weekenden er om hjørnet og jeg glæder mig – i aften skydes den igang med et brag. Jeg skal holde forsinket fødselsdag for nogle af bloglands fineste damer. Der er dømt krebsegilde, snaps og skøre partyhatte – jeg forudser, at I vil kunne finde os på Instagram. Det er lissom vores thing;) God weekend derude!

REJSER <i>- en ferie i instamomens</i>

 Kommentarer (12)
  • Super flotte billeder!

    Laver du en New Yorker guide? Skal nemlig derhen d. 4 oktober og vil helst opleve aaaaalt (og det ser ret så fedt ud på billederne!) :))

  • Åh ja! Et billede siger bare mere end 1000 ord! Jeg har faktisk også min egen personlige lille teori om, at Instagram og andre medier der gør billeddeling lettere kommer til at ændre den måde, vi kommunikerer på. Har ændret den, faktisk

    • Det er godt – for mig siger indlægget jo også en hel masse, men omvendt ved jeg jo godt, at jeg knytter en masse minder til billederne, og at det ikke var sikkert at I kunne få den samme oplevelse:)

  • Hold op hvor fanger de billeder en fin stemning! Det ser ud som om det har været en helt fantastisk ferie. Og så ka jeg i øvrigt godt li’ din balance mellem de billeder der er på bloggen og dem der er på Instagram, som er mere personlige, men stadig med samme vibe som dem på bloggen, hvis det giver mening? 🙂

    • Tak Laura – det er jeg glad for. Og du har helt ret – jeg er typisk mere personlig (eller måske endda privat) på Instagram, men jeg er glad for at man alligevel kan fornemme at de er en del af samme udtryk som på bloggen:)

  • Det ser simpelthen så hyggeligt og dejligt ud. Jeg har aldrig været på den anden side af atlanten, men ihh… Det må vist blive snart, for jeg skal da simpelthen over og smage på noget af det lækre mad, du har flashet herinde 🙂

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top