Du læser nu
DIY sukkulent bordkort – stjæl idéen

DIY sukkulent bordkort – stjæl idéen

DIY sukkulent bordkort <i>- stjæl idéen</i>

Phew. De sidste dage har været lidt skøre. Meget festlige – og ditto pakkede. Jeg har både holdt forsinket fødselsdag for blogdamerne med små krebs og partyhats, haft gamle studievenner forbi til Gin&Tonics og være til middag og fest på Trekroner Fort og i torsdags var jeg på Madsvinet med H&M for at høre med om deres nye Concious Denim kollektion – som med alle Concious-kollektionerne handler det om at producere mere bæredygtige styles, og med den nye denim kollektion har man benyttet genanvendte materialer og nedsat vandspildet betragetligt i produktionen.. Og for nu at cementere det med reduktionen i vandforbrug havde de valgt at lave små bordkort at sukkulenter – en virkelig fin idé, som er let at kopiere.

Jeg følte mig lidt skør, da jeg gik hjem med en lille sukkulent i håndtasken, men nu står den og pynter så fint herhjemme og det er næsten dobbelt fint, når en hyggelig aften forlænges med et lille minde, der kan stå og pynte i stuen efterfølgende – sådan nogle bordkort gider jeg godt lave! 🙂
DIY sukkulent bordkort <i>- stjæl idéen</i>

It’s been a crazy weekend – super festive, but ditto busy… I started off the weekend by joining H&M at Madsvinet to hear about the upcoming Concious Denim collection. All the concious-collections are all about sustainability and the new denim collection is no exeption. They’ve reduced the water spill substantially and to cement this point they’d made little place cards using succulents. It’s such a cute idea and easy to copy – I took mine home and now it’s standing in my living room reminding me of a great evening. It’s not often you get that from a place card:)

 Kommentarer (8)
  • Sjov idé med sukkulent. Mest egentlig fordi det er en sød og sjov ting, at man får en lille, personlig gave med hjem fra arrangementet

    Jeg er altid lidt nysgerrig omkring det der med bæredygtighed og hvor langt den går: er det blot at bruge feks økologisk bomuld/genbrugsmaterialer eller er det også i produktionen de tænker bæredygtighed ind? Og hvad med transporten? Er der tænkt over det? (og jeg ved godt, at det er svært at vinde det der bæredygtighedsgame – med mindre man ligefrem går i genbrugstøj, hvilket H&M i sagens natur har lidt svært ved at få en forretning ud af)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top