Du læser nu
DAGENS OUTFIT – søndagsmiddag i ripped jeans og mohair

DAGENS OUTFIT – søndagsmiddag i ripped jeans og mohair

DAGENS OUTFIT <i>- søndagsmiddag i ripped jeans og mohair</i>

Jeans – ASOS // Shoes – Isabel Marant // Knit – Moss // Coat – Selected (old, similar)

Oven på min travle weekend, gik søndagen med at lade batterierne op. Sove længe, spise morgenmade i flere timer på sofaen, se afsindigt mange afsnit ‘The Sopranos’, en sløv søndagsdate på Café Sokkelund, som lidt er blevet vores stamsted (.. fordi de laver de bedste burgere i hele København) og til sidst bland-selv-slik under dynen med endnu flere ‘The Sopranos’-afsnit.

Jeg var trukket i ripped jeans, en strik fra Moss, resterne af krøllede lokker fra en festlig lørdag aften og ingen makeup – jeg er begyndt at få lavet vipper hos Lashtastic og det gør det altså lige lidt sjovere at vågne søndag morgen. Heck. Any morgen, hvis jeg nu skal være ærlig. Jeg har haft problemer med, at mine øjne reagerer på mascara og øjenmakeup-fjerner, og det var egentlig dét der skubbede mig ud over vippen (.. pun intended). Nu er jeg bare blevet så glad for dem, at jeg ikke kan forestille mig at leve uden;) Jeg har givet 650kr for et fuldt sæt, så det er en ret fornuftig pris.

 

Dette indlæg indeholder adlinks

 Kommentarer (13)
  • Så prøver vi lige igen 🙂

   Du ser sku godt ud 😉
   Jeg har selv kigget en del på at få lavet vipper, da jeg har en tildens til at få eksem. Dernæst er kontaktlinser sammen med makeupfjerner og udtørring i øjnene virke en dårlig kombination i længden, så det kan være det er på tide..
   Så det er rart at du har en god erfaring med det, TAK!

   Knus R

 • Det lyder som den helt perfekte søndag 🙂

  Og du kan godt tåle at få lavet vipper, selvom du reagerer på mascara og make-up fjerner?
  Det er nemlig lidt min “frygt” om, der kan komme en eller anden reaktion eller irritation af lim/de kunstige vipper… Men hvis ikke, er det jo et super godt alternativ. Og godt til de trætte morgener – jeg er ret dårlig til at bruge mascara om morgen. Ikke til at huske det. Men at komme det på. Der er noget med træthed, trætte øjne og en lille børste, der ikke helt spiller for min morgen-motorik 😉

  • Ja, jeg har slet ikke haft nogen problemer – det overvejede jeg ellers godt inden, men så måtte man jo bare få dem fjernet igen.. Omvendt har mine øjne haft rigtigt godt af ro, og mine ellers lidt røde, tørre og småt skallende øjenlåg er blevet helt normale, så jeg tror aldrig, at jeg går tilbage til almindelig mascara igen:)

 • Ja Sokkelunds er altså helt fantastisk. Forstår ikke hvorfor alle gourmet burgere ikke kommer med en perfekt bearnaise on the side.

  Jeg er selv blevet afhængig af vipper (det bliver man når folk bliver ved med at spørge hvordan man kan se så frisk ud trods baby og afbrudt nattesøvn). Har givet det til en veninde som siger at hun altså også føler sig friskere når hun ser sig i spejlet og der kigger en frisk dame med flotte vipper tilbage 🙂

  • Haha – word!! Bearnaise til folket, tak 😉

   Og I know – min chef mente, at det ‘completely changed my face’ (på en god måde altså)… Det er en subtle forandring, men man ser bare lidt friskere ud. Og jeg vænnede mig egentlig hurtigt til at have dem på.. Can’t live without’em nu:)

   KH

 • Hej Christine

  Du virker så SEJ og cool! På alle tænkelige måder. Selvsikker og cool!
  Har du aldrig i 20’erne haft hårde perioder rent psykisk?

  Nok et lidt underligt spørgsmål, men føler mig bare lidt svag når jeg ser hvordan du håndterer hele verden.

  • Hej Helene,

   Du er sød – jeg tror ikke jeg er mere sej og cool end alle andre…. Du har måske ret i at jeg er velsignet med god selvtillid – eller tillid til mig selv, som det vel egentlig betyder. Jeg har – sådan overall – tillid til mig selv og tror på, at jeg nok skal klare den. Dermed ikke sagt, at jeg tror jeg kan alt i hele verden – min selvtillid kommer i ligeså høj grad af en erkendelse og accept af mine mange shortcomings… Jeg er god til mange ting, men jeg også virkeligt dårlig til mange ting – og det er helt ok.. Jeg har ingen ambitioner om at være den bedste i verden til alt…

   Noget af det er nok personlighed og andet er miljø og opvækst – jeg er vokset op med en 6 år ældre storebror, og ligegyldigt hvor meget man prøver, så vinder man ikke slåskampen, fodboldkampen, vandkampen, Ludo-spillet eller noget som helst andet, mod sådan én… Det har nok gjort mig mindre kompetitiv – I’m not in it to win it.. Og når man er mindre kompetitiv er man også bedre til at lade være med at måle egen success i andres achievements, tror jeg..

   Så det vil egentlig være mit bedste råd til dig også – der er ingen grund til at føle sig svag, når du ser hvordan andrer gør eller opfører sig. Det er ingen konkurrence og vi er alle født forskellige – nogle er mørkhårede, nogle er lyshårede, nogle har små fødder, nogle har store fødder og nøgle er født mere skrøbelige end andre, men hvad gør det?

   KH 🙂

  • 1000 tak for dit fine svar <3
   Du burde give det plads i et indlæg – tror du ville inspirere en del unge piger.

   Kh herfra også

 • Hvis du endnu ikke ha prøvet Sokkelunds citronkage, så kan jeg altså VIRKELIG anbefale den. Den er helt fantastisk!

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top