Du læser nu
6 LADIES – du burde følge på instagram

6 LADIES – du burde følge på instagram

6 LADIES <i>- du burde følge på instagram</i>

top to bottom: @taralynn @candicehuffine @theashleygraham @redmansworld @robynlawley1 @katyazharkova

I disse tider, hvor vores generation konsumerer medier og indtryk, som var det kaloriefrit chokolade, er det klart at kvindebilledet (.. og mandebilledet, for den sags skyld) er under heftigt pres.. Ord som ‘thigh gap’ og ‘fitspiration’ bliver allemandseje. Vi konfronteres med ét uniformt ideal igen og igen. Især os, der interesserer os bare marginalt for mode. Og den slags. Så for at bringe lidt diversitet ind i eget instagram-feed, elsker jeg at følge ovenstående damer. Listen er faktisk længere, men bevares – man skal jo starte et sted. De er stadigt overnaturligt smukke, men i det mindste har de en kropsform jeg bedre kan relatere til. Som flertallet bedre kan relatere til. Og spejle sig i. Og jeg lover jer, at de dage, hvor ens jeans strammer lidt ekstra, så er det altså meget rart at mediebombardementet er lidt mere nuanceret – at de lækre ikke kun ser ud på én måde.

.. For det er dét jeg synes er så vigtigt – det der med diversiteten. Jeg forstår godt, at unge piger (nu lød jeg gammel.. jeg mener dem der er 10-15 år yngre end mig.. det er jo også en slat), bliver helt rundforvirrede over, hvordan de ‘burde’ se ud, hvis de skulle leve op til Instagram-feed’ets mange #fitspiration #abchallenge #thighgap #dietchallenge #abchallenge og jeg ved snart ikke hvad. Så damer. Det er regnvejr. Det er efterår. Følg lige de her lækre typer (og mig – bevares, hahaha.. Det sker på @acieagurk). Og spis en ekstra kage idag. Jeg har et helt arkiv I kan gå i krig med, hvis det skulle være! 😉

 Kommentarer (25)
 • Du er så skøn og sej, Acie.
  Diversiteten er nemlig vigtig – eller den er ikke vigtig, den er mere end det. Den er dér. Og det skal vi huske at fortælle, sætte pris på og hylde. Og det er super fedt, at du gør det.

  Åh ja, jeg tænker også det må være “hårdt” at være ung i dag, når motion præsenteres som en vej til den perfekte krop… mere end som vejen til velvære.
  Og hold nu op, hvor kan det også bare være kedeligt at se på (mode)bloggeres trænings-boot-camps. Motion og træning er selvfølgelig godt, og lidt inspiration kan altid være rart, men det er også lidt et område, der hører hverdagsrutinerne til. Som at gå i bad. Cykle på arbejde. Gå til tandlægen. 😉

 • Jeg giver dig helt ret – det er godt med et nuanceret billede af kvindekroppen. En kvinde der inspirerer mig i hendes tøj valg er Kim Kardashian. Min stil minder på ingen måde om hendes, men det er hende jeg tænker på hver gang jeg overvejer om min bagdel ser for stor ud i et bestemt stykke tøj.

 • Lækkert med lidt inspiration til at få et mere nuanceret billede af kvinder i sit feed – især når de ligner en selv lidt mere 🙂 TAK!

 • Stor (curvy, sexede) pil op for det indlæg! Synes også det er stukket af for alle de challenges og diæter der er blandt mange populære blogs og instagrammers. Især fordi mange af dem er ganske slanke i forvejen (men fint gerne at ville være i god form). Hvem kan blive mæt af et spejlæg med gurkemeje og kvart avokado til morgenmad?! Men altså TAK for dine gode betragtninger og mange gode lækre opskrifter.

 • Kære Acie

  Tusind tak for dagens indlæg – tak fordi du sætter fokus på emnet.

  En (af mange!) grunde til at trofast har læst med her hos dig i snart 5 år, er at du ser så drøn smart ud og det i en krop der ligner min meget mere, end dem jeg ellers møder i medierne. Alle kvinder i en gennemsnitlig krop ved hvor svært det kan være at klæde sig smukt og smart, i forhold til veninden der passer en size zero (ikke at der findes nogen størrelse der er bedre end andre, meget tøj er bare designet med én bestemt størrelse i tankerne). Jeg har selv for nylig siddet og grublet over netop det med mediernes billede af kvindekroppen og hvordan det begrænser mig (læs her hvis du vil: https://bethlog.dk/2014/09/14/om-kvindekrops-utilfredshed/)

  Nå det er ved at blive en lang kommentar – ville bare sig tak for indlægget og tak for insta-inspo, jeg vil bestemt tjekke dem ud.

 • Dejligt indlæg!
  Personligt er jeg rigtig træt af at læse post, kommentarer, statements osv der har følgende ordlyd: “Real women….”
  Alle kvinder er rigtige kvinder!
  Det skal bare ikke blive til skinny girls vs curvy girls, hvilket jeg synes det godt kan få en tendens til nogle gange (Og det er IKKE med dit indlæg i tankerne 🙂 ). Alle er nu engang født med den kropstype de har, og der er desværre ikke meget andet at gøre end forhåbentligt at forene sig med sin egen smukke krop og blive et glad menneske.
  All women are real women skinny or curvy!

  Ha’ en dejlig aften 🙂

 • TAK! Tror snart jeg dør hvis jeg skal blive ved med at høre om træning (mindst én gange dagligt), proteinpulver og afstandtagen til alt der ikke er sundt. Det er simpelthen blevet for helligt til min smag, så jeg gør oprør ved at spise en kage i ny og næ – jeg bliver sgu for rundt hvis det er hver dag. 😛

 • Hatten af for det indlæg.
  Hvor er det befriende at se – og jeg kunne ikke være mere enig. Hold da op manner, hvor ser de dejlige ud!

 • Du er GULD værd i bloggerverdenen! Tak fordi du legitimerer den “almindelige” kvindekrop, som ikke udelukkende fodres med klidkiks og gulerødder, og som ikke har pulserende vener på skulderen eller en mave, hvorpå der kan rives frisk parmesan grundet en knivskarp sixpack efter utænkeligt mange timer lagt i den lokale Fitness World. Tak for dig og god 1. oktober! 🙂

 • Dejligt indlæg, altså. Tak!
  (…ser nu lidt mere frem til onsdagskagen der snart venter ude i tekøkkenet)

 • Et kæmpestort YAY for dig i dag!

  Og ja, der skal da kage til! Det ville da være synd, at gulerodskagen nedenunder følte sig helt ensomt, nu jeg rent faktisk har hjemmearbejdsdag i dag.

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top