Du læser nu
INSPIRATION – fem favoritter i September

INSPIRATION – fem favoritter i September

September var en sjov måned – sjov i den forstand, at jeg tilbragte halvdelen af den i ferieland. På den anden side af Atlanten. Travlt optaget af at fortære burgere og små kys fra mine hjerter. Resten af måneden har været hverdag. Som hverdag nu engang er. Og i hverdagen er der også de der små favoritter, som bare gør dagene lidt bedre. Lidt sjovere. Lidt hyggeligere. Mine 5 fra September får I her:)

INSPIRATION <i>- fem favoritter i September</i>

Den stak magasiner, der ventede på mig… da jeg kom hjem fra ferie. I forbindelse med mit job, får jeg tilsendt alle udgivelser (more or less, ihvertfald) på tværs af Norden. Det bliver til ret mange magasiner, og jeg sorterer med hård hånd. Boligmagasinerne er mine favoritter – og de kommer med hjem. I september har jeg haft stakke at komme igennem, og der er virkelig ikke noget bedre end at ligge på sofaen med en kop kaffe og bladre siderne igennem. Mærke duften af tryksværte og glat papir. Mhmm.. Jo.. En favorit!

Min Samsung Alpha… som jeg har lånt og som erstatter min Samsung Galaxy S5. Min arbejdstelefon er en iPhone, og udover den har jeg en privat telefon (… som jeg nok ikke ville have, hvis ikke jeg havde bloggen.. men det er meget rart, at have et ‘blog-telefonnummer’, som ikke blandes sammen med mit arbejdsnummer.. det nytter ikke noget, at folk ligger og ringer i arbejdstiden:)), som det sidste stykke tid har været en Samsung Galaxy S5 og den har jeg været virkelig glad for. Nu tester jeg istedet den nye Samsung Galaxy Alpha og den er top sej – ikke mindst fordi den er guldfarvet og lidt mere handy end s5’eren og væsentligt lettere end min iPhone. Derudover er det også helt afgørende at den kan ‘snakke’ sammen med mit GearFit, som jeg bruger i løbesporet. Sidst (og ret stå vigtigt) synes jeg generelt at kameraerne er bedre i Samsung-telefoner end i min iPhone (se fx det her billede, som nærmest ligner, at det er taget med spejlrefleks) og det gælder også for Alphaen… Så indtil videre indtager den en solid plads som en September-favorit, og jeg har også fået en del misundelige kommentarer til det nye legetøj;)

Gannis blondeundertøj… Engang havde jeg svoret, at jeg aldrig ville gå i BH’er uden bøjle.. Jeg ved ikke hvad der skete (.. jeg blev magelig måske?), og lige for tiden føler jeg mig ekstra fint, når jeg har mit Ganni-undertøj på<3

Læbestift… Jeg syntes engang at læbestift var sådan noget der klædte alle andre end mig. Især de mørkhårede. Nu synes jeg, at det giver mit ansigt karaktér og liv. Jeg holder mig til de pink og koral nuancer, og så bliver det ikke for ‘vampy’ i kombination med mine blonde lokker. Desværre mistede jeg én af mine yndlings-læbestifter i sikkerhedskontrollen i New York. Hulk.

Lakridsmandler… som jeg delte opskriften på forleden. De er altså virkeligt gode. Og jeg har spist virkelig mange. i september. Haps haps og haps.

Indlægget er udgivet i samarbejde med Samsung

 Kommentarer (7)
  • Jeg skal også have prøvet de der lakridsmandler. Har en ordentlig bunke mandler som jeg købte i Berlin (en lille smule nørdet, I know, men de er bare så meget billigere dernede, og når man nu er i bil….) som jeg egentlig havde tænkt mig skulle forvandles til soya-mandler, men jeg kan jo bare lave begge!

    Kan man risikere, at de snupper ens læbestift? Det har jeg heldigvis aldrig været ude for. Men jeg synes faktisk også (og det undrer mig lidt), at der er meget stor forskel på, hvor alvorligt de tager sikkerheden i sikkerhedskontrollen

    • Ja, dem må du lige prøve – og hver ikke alt for bange for at give dem for lang tid, for ellers er de mere klistrede end kandiserede 🙂

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top