Du læser nu
MAD-GUIDE – de bedste restauranter i New York

MAD-GUIDE – de bedste restauranter i New York

MAD-GUIDE <i>- de bedste restauranter i New York</i>

MAD-GUIDE <i>- de bedste restauranter i New York</i> MAD-GUIDE <i>- de bedste restauranter i New York</i>

MAD-GUIDE <i>- de bedste restauranter i New York</i>

MAD-GUIDE <i>- de bedste restauranter i New York</i>

MAD-GUIDE <i>- de bedste restauranter i New York</i>

MAD-GUIDE <i>- de bedste restauranter i New York</i>

MAD-GUIDE <i>- de bedste restauranter i New York</i>

MAD-GUIDE <i>- de bedste restauranter i New York</i>

MAD-GUIDE <i>- de bedste restauranter i New York</i>

MAD-GUIDE <i>- de bedste restauranter i New York</i>

Det her er på mange måder et beskidt indlæg. Men det er fredag. Og altså næsten weekend. Så jeg synes vi fortjener det;) Jeg har glædet mig til at gense nogle af de mest mindeværdige måltider fra New York. Nom, nom og nom. Skal I til New York er her en liste over anbefalelsesværdige restauranter, caféer diners og deli’s – både på Manhatten, men også andre steder 🙂

Jeg fik french toast in a skillet og eggs benedict The Market’s patio i Morristown – solen skinnede, der var mimosa i glasset og ferien var lige gået igang. På Manhatten fik jeg husets burger med parmigiano&truffle friesDelicatessen, samt husets specialty og trademark – cheeseburger springrolls som apetizer. I Brooklyn fik jeg en pecan&caramel donutPies’n’Thighs og i Williamsburg fortærede jeg the best mexican food jeg har fået siden L.A. på La Superior.. I Boston nappede jeg en gang lobster rollsQuincy Market og på Sweet Basil i LIvingston fik jeg strawberry-mascarpone french toast. På Manhatten testede vi en vaskeægte pastrami-sandwhich hos berømte Katz Deli og, naturligvis, en burger med cheesefries fra Shake Shack. Og så var der alle de andre gode steder, som jeg ikke har formået at forevige på billede, men som alligevel er et besøg værd – spis morgenmad på Butcher’s Daughter, spis pizza på Lombardi’s i Little Italy, drink en cocktail på the Flatiron Lounge, en hyggelig middag på Saxon + Parole og spis fish tacos i Chelsea Market 🙂

Har I nogen gode New York-restauranter I kan anbefale? Jeg går jo og håber, at der ikke går så lang tid, før jeg kan tage afsted igen;)

—ooo—

This is a pretty dirty post, I’ll admit that. But it’s Friday and almost weeekend so I think we deserve it;) This, ladies and gents, is a list of the most memorable eats from my vacation, and can serve as a recommendation list for anyone ever headed to New York. I had french toast in a skillet and eggs benedict at the Market in Morristown, the cheeseburger with parmigiano&truffle fries at Delicatessen in Soho, alonside their trademark cheeseburger springrollls (oh my!). Lobster rolls at Quincy Market and a Pecan&Caramel-Donut at Piesn’nThighs in Brooklyn. The French Toast with Strawberries and mascarpone were served (.. and eathen) Sweet Basil Cafe in Livingston and the mexi food at La Superior in Williamsburg. The pastrami sandwhich is from infamous Katz Deli and the burgers+cheese fries from Shake Shack (which is possibly even better than In’n’Out. There I said it. Now go try!).

 Kommentarer (7)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top