Du læser nu
WEEKEND GET-AWAY – spaweekend på Rømø

WEEKEND GET-AWAY – spaweekend på Rømø

WEEKEND GET-AWAY <i>- spaweekend på Rømø</i>

Ahh… Fredag eftermiddag satte jeg kurs mod Rømø – 3.5 times kørsel fra København. Skjorten og jeg var blevet inviteret på spaophold af Sydvestjyllands turistforening, og selvom det ikke er ret mange uger siden, vi kom hjem fra ferie, så glædede jeg mig alligevel til en lille get-away. Til os-tid. Til at komme væk fra hele det lejligheds-projekt vi ellers bruger weekenderne på og til at have en hel weekend sammen, uden alle mulige andre sociale arrangementer. Jeg er sikker på, at I er mange, der ved præcis, hvad jeg mener:)

Fredag aften indlogerede vi os, således, på Enjoy Resorts på Rømø, fik nøglerne til vores helt eget lille hus i 2 plan og ramte så ellers noget aftensmad på den lokale (og meget autentiske) kro, for derefter at gå omkuld lidt over ti, som man jo gør det, når det er fredag og ugen har været lang… Lørdag, hvor disse billeder er fra, varr ren sjæleterapi – jeg har det som om, nogen har trykket på min reset-knap… Morgenmad fra bageren efterfulgt af 12km i fantastisk efterårsvejr – langs marker, gennem hede og lyng og langs Rømø’s helt fantastiske strand, som vel er i omegnen af 1km bred… Vi så nysgerrige til, mens vovehalse forlystede sig med drager, boards og vogne på de flade sand-strækker.. Blev blæst igennem og missede med øjnene mod solen, mens duften af hav og frisk luft blev dagens duft-signatur..

Og efter den lange gåtur blev det til rejemadder i solen. Og store fadøl. For intet er en bedre kur mod ømme ben… Og med mætte maver og røde kinder daffede vi over i resortets spa – havde en tid til en facial og plaskede rundt i alt fra jacuzzi til saltvandskar og massage-bassiner hele eftermiddagen. Til vi var så varme, trætte og afslappede at vi nær var faldet i søvn i boblerne… Slæbte os hjem på terassen og lod os synke ned i en anden slags bobler.. Skålede på to solvogne, mens vi kunne kigge ud over golfbanerne på Rømø’s sydspids.. Og der var ingen planer, intet der skulle nås eller ordnes. Bare os to. Og tid. Og langsomt blev batterierne fyldt helt op…

Aftenen gik med den smukkeste solnedgang ned over Rømø strand (.. den får sit helt eget indlæg), og hyggelig middag på resortets restaurant. Vi delte en flaske rødvin og snakkede til vi næsten ikke havde flere ord tilbage. Om alt det man ikke når at snakke om til hverdag, når man står i vasketøj og ‘husk-at-købe-en-mælk-med-hjem’… Så jo.. Det har været en ret fin weekend.. Sådan én kan jeg godt anbefale<3


 

WEEKEND GET-AWAY <i>- spaweekend på Rømø</i>

WEEKEND GET-AWAY <i>- spaweekend på Rømø</i>

WEEKEND GET-AWAY <i>- spaweekend på Rømø</i>

WEEKEND GET-AWAY <i>- spaweekend på Rømø</i>

 Kommentarer (5)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top