Du læser nu
SHOP MY CLOSET

SHOP MY CLOSET

SHOP MY CLOSETJeg har fyldt lidt i shoppen, som led i min kvartals-oprydning (altså – jeg rydder også op til daglig… en gang i kvartalet går jeg bare lidt mere hårdhændet til værks)… Jeg glæder mig over, at shoppen ikke bugner af sager, for det vidner om at jeg 1. ikke længere køber ligeså meget gøjl, som jeg gjorde engang og 2. ikke laver så mange fejlkøb længere… Og det er da meget rart at tænke på:) Nuvel – et par smuttere er det alligevel blevet til, så mere hellig end dertil skal jeg heller ikke gøre mig – så sving endelig forbi min lille shop og se om noget skulle friste:) I kan finde den her!

 

 Kommentarer (8)
 • Hej AC!
  Jeg ser lige at du har sat et par sko til salg fra SheInside. Hvordan har din oplevelse være med dem? Jeg modtog aldrig de ting jeg havde bestilt. To dage efter jeg skulle have modtaget min pakke (som jeg havde fået bekræftelse på), skrev jeg en mail til dem og fik af vide at de ting jeg havde bestilt var udsolgt. Jeg har altså rigtig dårlig erfaring med dem, og det kan jeg se på Trust Pilot at der også er andre der har 🙂 Vil rigtig gerne købe noget hos dem, for der er nogle ret fine ting, men jeg kan sgu ikke rigtig finde ud af om det er et ordentligt site. Jeg har lagt mærke til at der er enkelte bloggere der har skrevet om dem og har haft fine oplevelser, men da har det også være sponsorerede indlæg..
  Fortsat god dag! 🙂
  Kh Karoline

  • Hej Karoline,

   Hm – jeg bestilte bare det der par sko, og har egentlig ikke rigtigt noget at udsætte på dem, andet end at det naturligvis er træls at blive bonget 230kr i told for et par sko, der koster 150kr (HVORFOR er der ikke mulighed for selv at indbetale told på forhånd – jeg vil ikke snyde, men jeg er så pisse træt af PostDK’s “administrationsgebyr”. Idioter)… Så min oplevelse var egentlig helt fin:)

   KH

  • PS: Jeg skal vist også lave noget spons med dem på et tidspunkt (.. jeg har fået bookingark for de næste 3 måneder og kan ikke huske hvornår det er), men er også spændt på om den pakke de har sendt, så bliver nappet i tolden og ved ikke rigtigt hvordan jeg skal forholde mig, hvis den gør… Ehr.. Og så bliver mit ‘erfaringsgrundlag’ også lidt bredere end bare et par sko, der var helt off i forhold til resten af min garderobe (ligegyldigt hvordan man vender og drejer det, bliver sådan et køb altid en lidt flad oplevelse, non?!).

  • MEGET enig med administrationsgebyret! Jeg brugte shopUSA sidst, men de tager sig jo OGSÅ betalt.. Men så igen.. Hellere shopUSA end PostDK *gnækgnæk*.

 • Hvor tjekket at rydde ud en gang i kvartalet. Har overvejet det der “et item ind – et item ud” princip, men det kan jeg ikke overholde. I stedet går jeg ind i mellem amok og smider en hel masse ud (og der er som regel så meget, at jeg ikke orker andet end bare at kyle det ud)

  • Det sker heldigvis meget af sig selv – efter et kvartal får jeg så dårlig samvittighed over at have købt ting, der er helt skøre, og så ryger de videre:)

 • MÅ HA DE LÆDERBUKSER! 😀 (Men) er i tvil om modellen på dem – er der fx lommer på rumpetten, er de lavtaljede, og har de smalle ben? Og hvordan er størrelsen – SORRY de mange spørgsmål.

  Tak for en dejlig blog 🙂

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top