Du læser nu
BUSINESS CASUAL – i læderleggings og blazer

BUSINESS CASUAL – i læderleggings og blazer

BUSINESS CASUAL <i>- i læderleggings og blazer</i>

Leather leggings – Reiss // Knit – Moss // Blazer – H&M (old) // Bag – Balenciaga // Slip-ons – H&M (old)

Endelig får jeg vist mine læderleggings frem. Og nu har jeg ellers fablet så meget om dem. Jeg går tit i dem, og kombinationen med en strik eller sweatshirt er en personlig favorit. Derudover lever jeg ret meget i min blazer for tiden (jeg har stadig ikke fundet blazerEN, så dette er en gammel sag fra H&M, der har fået en revival.. It does the job, men er jo ikke den klassiker i god kvalitet, som jeg drømmer om) – den fungerer godt som overgangsjakke i disse tider, hvor vejret ikke kan bestemme sig for om det er det ene eller det andet.

Den her tid på året er min yndlingstid – rent outfit mæssigt.. Jeg trives altså lidt bedre i lange bukser, strik, læder og lag end så meget andet… Så hurra for efteråret – også selvom det blæser og regner lidt. Det er nu sådan en fin årstid:)

BUSINESS CASUAL <i>- i læderleggings og blazer</i>

Finally an outfit-post with my much loved leather leggings from Reiss! They’re a wardrobe fave and I wear them all the time – especially now, where the weather’s a little more layer-appropriate. I love to pair them with big knits or sweatshirts and my blazer, which I’m currently living in. A perfect in-between-seasons jacket if you ask me:)

Indlægget indeholder adlinks // This post contains affiliate links

 Kommentarer (5)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top