Du læser nu
OUTFIT – navy strik og flade støvler

OUTFIT – navy strik og flade støvler

OUTFIT <i>- navy strik og flade støvler</i> Det her outfit er faktisk en uge gammelt. Helt præcist. Og det er en kombination af nogle af mine yndlingsting lige nu. Mine nye støvler fra From Lou er g.e.n.i.a.l.e. (hvis jeg nu selv skal sige det) – jeg er nødt til at vise jer et bedre billede ved lejlighed, men de har let spids snude, er i sort læder, er flade med 2-3cm grov hæl og er forede. De er de ultimative efterårsstøvler og jeg er helt skør med dem. Derudover har jeg lige nappet den navy strik i H&M til nærmest ingen penge. Den findes i flere forskellige farver, men jeg kan selvfølgelig ikke finde den navy online:)

Og nu er det næsten weekend igen – min byder på en hel masse afslapning… Og hygge. Blandt andet en tur på BarBurrito i aften efterfulgt af af en tur i biffen for at se ‘Fasandræberne’. Jeg er ret dårlig til at se uhyggelige film, og sidder altid klar til at kunne holde mig selv for øjnene (nej, det er ikke nok bare at lukke dem), så jeg går allerede nu og mentalforbereder mig på projektet. Det er datenight iøvrigt. Dinner and a movie.  Det er vi gode til:) Resten af weekenden bliver noget med en tur i løbesporet, noget vin på sofaen og en gåtur i Dyrehaven. Min kærlighed til efteråret inkluderer også en kærlighed til farveskalaen, så den må nydes i fuld skala, nu hvor det er that time of year:)

Ooooog… Så til noget helt andet (hvis I er nogen, der er nået så langt i indlægget her)… Jeg har i løbet af de sidste par uger, gået og tænkt lidt på jer.. Og på det der med at have en blog, der er læsværdig. For mig er drivkræft helt klart passionen for at lave godt og relevant content. At bruge min kreativitet på dén måde:) Og engang i mellem får man skabt noget, som man selv synes er blevet ret vellykket (og andre gange er det modsatte tilfældet.. sådan er det vist kreative processer), men jeg ikke sikker på, at I er enige med mig i hvad der er godt og skidt. Ikke altid ihvertfald:) Og selvom I sidder nogle derude, der flittigt kommenterer (TAK TAK TAK!), så er I også mange, der kun kigger med (det er ok – sådan læser jeg altså også selv blogs:)), så jeg tænkte bare, om I alligevel ikke kunne lokkes til at pippe lidt om hvad I synes der er godt? Hvad I gerne vil se mere af? Jeg er klar over, at jeg aldrig kommer til at kunne gøre alle tilfredse, men jeg kan jo forsøge at lytte efter et flertal (… og mig selv.. jeg er også lidt vigtig;))… Jeg prøver at følge med rundt omkring for at få en indikation – hvad liker I på Facebook? Hvad gemmer I på bloglovin’? Hvad pinner I af mit indhold? Hvad kommenterer I på? Hvad synes jeg selv er spændende at læse?.. den slags.. men derfor ville det jo stadig være ret interessant med lidt feedback:)

 Kommentarer (52)
 • Jeg har læst med hos dig i mange år, og jeg går nok i kategorien som din tavse læser. Derfor skal du dog ikke tvivle på at jeg elsker det du laver, også selvom du er blevet langt mere planlagt og ‘professionel’ i dit udtryk. Jeg læser med fordi jeg ser utrolig meget op til dig (jeg er 19 år og skal til at igang med voksenlivet), og jeg må indrømme at jeg stræber efter et liv med så mange muligheder og rejser som du har. Jeg er slet ikke i tvivl om at det er et kæmpe pres og at du kan blive stresset, men det virker stadig som om at du er en STOR livsnyder, ligesom jeg selv.

  Jeg synes bare det er vildt godt! Kage, outfits, rejsetips, collager, feed me!

  Stort knus fra mig :))

  • Hej Nanna,

   Ih – tusind tusind tusind tak for din fine kommentar:) Jeg er virkelig glad for at du bliver inspireret af mit lille univers, og du har nok ret i det der med, at jeg er en ægte livsnyder. Det er jeg glad for skinner igennem:)

   Og faktisk – når nu du selv kommer ind på det – så har jeg én regel, som jeg ville ønske, at nogen havde lært mit 10 år yngre jeg, så nu giver jeg den videre til dig. Jeg bliver ikke stresset. Jeg kan godt have travlt. Meget travlt. Men jeg bliver ikke stresset. Jeg stresser ikke – for really; what’s the worst that could happen?? I 99.9% af tilfældende er det ikke noget, der er værd at blive stresset over (you miss a flight? – so what, tag det næste. Du misser en deadline? so what – du har nået 1.000.000 deadlines, og den her gang var der bare ikke mere tid. Du har glemt at gøre noget, du egentlig skulle – so what, du har husket de 5000 andre ting du skulle..).

   KH og held og lykke med voksenlivet – det er ret nice 😉

 • New in, collager, outfits, cravings, trends, tendenser osv. Alt med tøj! Og indlæggenen omkring løb 🙂

  • Også lige lidt flere billeder af DIG! det er dig vi er kommet for at se jo 😉
   Og helt lavpraktisk en større skriftstørrelse, synes jeg skal knibe øjnene lidt sammen for at kunne læse.

 • Jeg kommenterer ret sjældent, men læser stort set alle indlæg. Jeg savner vist som sådan ikke noget, men du skal da vide alligevel, at jeg er glad for alle outfit, mad, opskrifts, trænings og “hygge”-indlæg (og collager), men det er nok kun, fordi at jeg kan relatere til din stil, springer dem som regel over på andre blogs. Jeg håber du fortsætter i samme spor længe endnu (:

 • Jeg er vild med outfits (især), opskrifter og når du viser stilleben fra lejligheden. Alt det der, som kan inspirere 🙂
  Til gengæld siger rejseguides og træningstips mig ikke så meget. Jeg rejser ikke så ofte, og synes træning er så individuelt..
  Som nogle andre også har skrevet kunne det være skægt med flere diy-indlæg og med lidt link-love, evt hvis du owner etsy og ebay 😉 (guldgruber/jungler)
  Generelt er jeg glad for at læse med.
  Kh.

 • Der her er nok mere en observation end “hvad går jeg og tænder på”. Jeg ved faktisk ikke hvordan det står til her, for heey.. Læser blog ligesom så mange andre, og følger derfor sjældent op på, om der bliver svaret på andres kommentatorer.. Men det er stensikkert, at jeg følger op, hvis jeg selv har skrevet en kommentar (egoshowet vil ingen ende tage). Man bliver som læser en lille smule trist, hvis man endelig får skrevet en kommentar, men der ABSOLUT ingen reaktion kommer. Så gider man virkelig ikke en anden gang. Et godt eksempel på en, som er overmenneskelig i hendes behandling af kommentarer er Christina (Passionsforfashion). AND.WE.LOVE.IT! Hun har altid mange kommentarer, fordi man føler at de bliver læst og man glæder sig lidt til at se et svar. Der er også altid et hav af kommentarer på hendes indlæg.
  Vi vil have det hele, lidt til.. og meget mere! Det er lommefilosofi på højt plan og jeg håber du (og andre bloggere) vil tage det til jer, fordi det gør virkelig en forskel. 🙂

  • Hej Chris,

   Av – du rammer min akilleshæl. Du har ret – Christina er sygt god til at svare på alle sine kommentarer. Jeg er ikke ligeså god – jeg prøver, men det er svært for mig, at få det til at gå op med fuldtidsjob og mange rejsedage.. Der er for mange dage, hvor jeg ikke har mulighed for at sidde og svare. Jeg har en regel om altid at svare på konkrete spørgsmål (medmindre svaret allerede står i teksten og folk bare ikke har læst indlægget..), og jeg prøver så vidt muligt også at få svaret alle andre kommentarer. Men jeg er typisk langsom og der kan gå flere dage før jeg får svaret – fordi det med blog typisk er noget jeg har tid til i weekenden.

   Så jeg ved godt, at det er et forbedringspunkt til listen, men må omvendt også erkende, at jeg bare er menneske og kun kan være ét sted af gangen – og i hverdagen har jeg valgt at dét sted skal være på mit job:)

   KH

  • Hej Acie

   FULD FORSTÅELSE! Som også skrevet, så anser jeg det for komplet overmenneskeligt at være så vild i sit kommentarfelt og bestemt ikke noget jeg forventer. Var en observation med sammenhængen mellem aktive læsere og feedback. Hvis observationen ikke var konstruktiv for dig, så sig “fuck det” og gør som du plejer. 🙂

   Derudover, må du for guds skyld ikke begynde at svare folk, som selv er for dovne til at læse indlægget igennem (selvom det måske ikke er så god blogger-kama). Jeg hader de mennesker, som føler, at deres tid er vigtigere end andres. De må tage sig sammen.

   Og slutteligt: Elsker den måde du skriver på og siger lige “tak” for de gyldne øjeblikke ved tastaturet – glemte jeg vist lige at sige i farten i min første kommentar.

 • Jeg er en af dem, der aldrig kommenterer, men jeg klikker alligevel ofte forbi dit blogunivers, da du formår at både inspirere og underholde. Inspireret bliver jeg ofte, når du fortæller historier fra dit arbejdsliv, om work/life balance og dine rejser. Underholdningen er nok mere fordi jeg har fulgt dig så længe, at det er hyggeligt at høre om din dagligdag og følge med herinde. Modeindlæg og tendenser finder jeg på så mange blogs, og selvom det da også er fine indlæg, så er det de førstnævnte, som jeg synes bedst om.

  Rigtig god weekend og god bedring med halsen.
  Vh. Maria

  • Tak Maria – det er hyggeligt, at I er nogle der har hængt ved så længe. Through ups and downs:) Jeg kan mærke at I er flere der er interesseret i det med job og karriere, så jeg må lige gå lidt i tænkeboks, og se om jeg ikke kan få dét til at lykkes på en god måde med respekt for alle 🙂

   Og tak – den er ikke helt så øm som igår. Heldigvis.

   KH

 • Jeg kan rigtig godt lide de lidt mere personlige indlæg, som jeg fx også synes at rejsebeskrivelserne hører under 🙂

  • De der rejsebekskrivelser deler godt nok vandende lidt – jeg er glad for, at I er nogle der kan lide dem, for jeg ELSKER at lave dem:)

 • Jeg er helt klart mest til de indlæg, hvor der er personlighed bag. Øh, og det er der selvfølgelig altid – det ved jeg godt. Men nogle gange bliver det hele lige lovlig “pænt” i kanten. Du er efterhånden blevet kanongod til at tage/redigere billeder og sætte indlæggene op, så det nærmest ligner et glittet magasin, hvilket jo på sin vis hæver bloggens kvalitet betragteligt. Men jeg synes altså, det bliver lidt kedeligt at læse i længden. Det fremstår måske nogle gange lidt for professionelt og sådan “jeg laver et indlæg, fordi jeg skal”-agtigt. Derimod elsker jeg, når man kan mærke den der følelse af, at du lige kom i tanker om, at du vildt gerne ville dele noget med dine læsere, eller når du deler personlige tanker om liv/karriere/økonomi/kærlighed o.l.
  Rent indholdsmæssigt elsker jeg som flere andre dine indlæg om indretning, workwear og personlige betragtninger. Guider til rejser og restaurantbesøg og opskrifter kan jeg for det meste sagtens undvære.

  • Hej Anne,

   Tak for din kommentar – og dine betratgninger.. Jeg kan faktisk godt forstå hvad du mener, og skal måske blive bedre til lige at smide et mere autentisk iPhone-billede ind i ny og næ. Og den slags:) For at give lidt perspektiv, så kom jeg til at tænke på at jeg i fredags hørte et interview med Camilla Martin, da jeg kørte hjem fra job. Hun spiller badminton i 2. division nu og fortalte hvordan det var så skide dumt at hun ikke bare stoppede, for hun kunne ikke lade være med at spille som var det 1999 (hvor hun vandt VM) og at give sig 100%, selvom hendes knæ og krop slet ikke kunne holde til det… Jeg tror det er lidt det samme for mig – jeg ved jo godt, at jeg har taget et valg om at forfølge nogle karrieredrømme, og derfor ikke kan være med i bloggamet på samme måde, som jeg måske kunne engang.. Men det er fanme svært – for når man er passioneret om noget, så kan man ikke holde igen. Det har jeg erkendt – så for at kunne tøjle mig selv og ‘få i både pose og sæk’ har jeg været nødt til at være lidt struktureret omkring hele min blogging.. Jeg forstår godt at strukturen kan virke meget øhm… ‘kalkulerende’ og måske endda professionel, men det slet virkeligheden – det er kun for, at kunne få det hele til at gå op:)

   KH

   KH

  • Ha ha, jeg tror faktisk lige, du satte bedre ord på min fornemmelse, end jeg selv formåede. Det er vist netop det forudplanlagte, jeg synes, man godt kan læse mellem linjerne af og til. Men når det så er sagt, synes jeg altså stadig, du er en af de bedste skrivere inden for din bloggenre, og jeg tror faktisk hermed, at du ryger tilbage på min Bloglovin’-liste. Fordi du bare er rigtig god, når du er god, og fordi det er så sejt, at du beder om feedback og svarer på både de positive og mindre positive indspark med respekt og eftertænksomhed. Og nåh, ja, så fordi jeg ikke kan lade være. Jeg føler jo, jeg kender dig, efter at have fulgt med siden starten (jo, sgu!) 🙂

 • Jeg er også vild med din bloggerstil for tiden. Du kommer hele paletten rundt – og du er dig!
  Noget jeg synes er hyggeligt at læse, så er det dine: snaps fra en dag. Eller hvad man kalder de indlæg. Der hvor man følger dig en dag. 🙂

 • Jeg er også vild med din bloggerstil for tiden. Du kommer hele paletten rundt – og du er dig!
  Noget jeg synes er hyggeligt at læse, så er det dine: snaps fra en dag. Eller hvad man kalder de indlæg. Der hvor man følger dig en dag. 🙂

 • Jeg har aldrig kommenteret her, men på opfordring vil jeg da også give mig til kende 🙂 For mig er det først og fremmest din personlighed der trækker, jeg kan lide at der er en rød tråd i kombinationen af outfit posts, indretning, arbejdsliv som alle tager udgangspunkt i en travl, aktiv piges liv. Et indlæg som i dag er virkelig brugbart, støvlerne er jo dem jeg har ledt efter i et par uger – ville ønske at der var en fysisk forhandler, for jeg bryder mig ikke om at købe støvler online. Og strikken fra HM er virkelig til en god pris og indeholder lidt mohair, hvilket gør at jeg vil overveje den. Du highlighter ikke alt for dyre mærker eller billigt crap men kvali for pengene både i tøj, indretning og mad, og det kan jeg lide.

  • Hej Maria,

   Mange tak for din kommentar – du highlighter ting, som jeg slet ikke selv har tænkt over… At du synes der er en rød tråd (manner, det er rart at det kan mærkes) og at jeg er en ‘kvali-for-pengene’-dame (det er sandt nok og godt set..).

   Hvad angår støvlerne, så er de jo fra FromLou, som er en del af Designers Market og de har vel en del butikker rundt om i landet? Jeg har set FromLou accessories i nogle af de fysiske butikker, men godt nok ikke lige de her støvler – jeg tænker bare, at der jo er håb – og at man måske kunne tage fat i deres kundeservice?

   KH

 • Jeg er også en af dem, som troligt læser med, men som ikke kommenterer.. Men jeg kan i høj grad tilslutte mig ovenstående – synes aldrig du har blogget bedre 🙂 Der er kommet et godt flow af forskellige kategorier og jeg kan godt lide, at du næsten skriver lidt essay-agtigt. Og så er jeg vild med, at du har formået at blive mere personlig, uden at udlevere dig selv – enhver bloggers udfordring 🙂 Men ja alt i alt, synes jeg at du gør det rigtig godt 🙂

  • Tusind tak C – du har ret; det er en mega svær balance, men jeg prøver! Nogle gange træder jeg ved siden af (til den ene eller anden side), men sådan er det jo… I er heldigvis meget ‘forgiving’ og det gør det lettere at komme op på hesten igen istedet for bare at trække følehornene til sig og lukke jerngitteret ned. Jeg synes jo også selv, at det er hyggeligst at lade min personlighed skinne igennem 🙂

 • Jeg har spekuleret over, at dine billeder falmer, når ens mus kører hen over/hviler på billedet? Det er lidt træls synes jeg, men ved ikke, om der er en højere mening med det?

  • Hej Maria,

   Hehe – det gør de fordi der kommer sådan en pinterest-knap frem, når man kører musen henover. Den har jeg lige installeret i sidste weekend, fordi en anden læser efterlyste det. Når det er sagt, så synes jeg også selv det er lidt irriterende, så lad mig se om jeg ikke kan finde en løsning, hvor der er Pinterest-knap men ingen ‘fade’ – så kan alle forhåbentligt være glade:)

   Godt du sagde noget – jeg troede alle foretrak det sådan!

 • Som nogle andre også skriver, så synes jeg virkelig også du blogger skide godt for tiden! Fortsæt i samme stil – god variation af indlæg, fine (og brugbare) “guides” til alt muligt krydret med noget personlighed, gode billeder og outfits man kan relatere til.

  Selvom du blogger så godt lige for tiden, så læser jeg lige så meget med, fordi du er dig 🙂 men det tror jeg godt, du ved.

  • Årh Tina – du er simpelthen noget af det mest trofaste der findes <3 Tak tak tak – det er så rart, at høre at 'de gamle rotter' også synes jeg gør det godt. Og jeg synes altså også, at det er virkelig hyggeligt at følge med hos dig. År efter år:) Mig slipper du heller ikke af med!

  • Og det gør jo også bare mig helt vildt glad! Så selv tak 😀

   Glemte forresten at skrive, at jeg også er absolut vild med, når der engang imellem står noget om løb herinde. Måske fordi det er noget der interesserer mig rigtig meget lige for tiden. Jeg kan godt lide når “almindelige” mennesker skriver om det og det ikke kun er fitness-bloggerne (dem kan jeg sgu ikke følge med alligevel :D), så også gerne mere løb på programmet for mit vedkommende!

 • Jeg er enig med Marlene – jeg synes du blogger rigtig godt og varieret, bedre end tidligere. Du er blevet mere personlig, uden at udlevere for meget af dig selv og dit privatliv, som jeg ved du værner godt om.
  Så bliv ved!

  Eneste lille men; Jeg synes skriften er ret lille herinde. Det er lidt ærgerligt, og forstyrrer min oplevelse.

  • Tusind tak – det er jeg virkelig glad for. Man lærer jo hele tiden og ‘vokser med opgaven’, så det er rart, at I mærker det samme:)

   Og igen – super godt at du nævner det med skriftstørrelsen. Det burde være et easy fix!

 • Jeg var personligt meget vild med det indlæg hvor du fortalte noget mere omkring dit job! Dét havde jeg savnet. Der er nemlig ikke ret mange bloggere som kører den “hardcore” karrierestil som du gør (og jeg selv), så det er noget af det jeg virkelig sætter pris på, på din blog – alt fra et langt indlæg om dit job, workwear samt snik snak omkring diverse små iagttagelser i forbindelse med det at have en karriere og ville en masse andet samtidig 🙂

  • Hej Dorthe og Maria,

   Tak for jeres indspil… Og jeg kan virkelig godt forstå det – det er også sådan noget, der ville interessere mig, hvis jeg sad ude på den anden side… Jeg synes bare det kan være virkelig svært – jeg vil jo nødigt udlevere nogen, og vil helst ikke komme i karambolage med mit job. Jeg arbejder et sted, som de fleste har en mening om (one way or the other…) og kender… Jeg tror det gør det ekstra sårbart for mig. Jeg synes det er svært for mig, at være professionel omkring min karriere og samtidig udpensle den her. Jeg må gå i tænkeboks – det kan være jeg formår at knække nøden og kan blive bedre til at inddrage min karriere her i dette forum, på en måde, som jeg også selv er bekvem ved.

   KH

 • Det er sjovt du spørger, for jeg har egentlig længe villet skrive til dig, at jeg synes du blogger det bedste jeg har læst hos dig nogensinde. Indholdsdelen er fint vægtet mellem forskellige genrer og din store force er jo dit sprog, så indlæggene har altid en god længde på tekstsiden, hvilket jeg er stor fan af. Mit bedste råd er derfor at fortsætte præcis som du gør, for det er godt! Kram Marlene 🙂

  • Tak Malsen – hvor er du sød. Det er rart, at få en kommentar fra én der også er lidt inde i ‘gamet’ bag skærmen… Jeg bliver ved!!

 • Må indrømme jeg ikke er specielt interesseret i hverken dine outfits, indretningstips eller opskrifter.

  Derimod har du en hyggelig skrivestil (nok derfor jeg fortsat læser med), og jeg kan godt lide at læse om dine rejser og andre steder, du besøger 🙂

  • Hihi – det ER altså svært at gøre alle tilfredse, må jeg konstatere.. Men jeg er glad for at du har fundet noget, der holder dig hængende 🙂

 • Kedelig kommentar, men jeg er vild med det hele :-). Løb, mad, mode karriere. En online veninde man føler man kender. Og savner når der er stille.

 • Jeg er rigtig glad for dit indhold – synes især, dine boligindlæg er så fine, og at du bor pænt.
  Men helt praktisk mht. dit layout: Jeg kunne godt tænke mig en lidt større skriftstørrelse 🙂

  • Hej Signe,

   Så godt at du siger noget – jeg skal se at få rettet op på skriftstørrelsen snarest. Og tusind tak for bolig-cred (jeg føler ikke selv jeg er så god til det der med bolig, så det betyder ekstra meget)…. De sidste par måneder har her været ret kaotisk, fordi vi solgte lejligheden på Vesterbro og derfor skulle have flyttet alle de sidste ting ud på Kajen.. Der står flyttekasser i hjørnerne og roder konstant, fordi her er fyldt med alt muligt skrammel, som vi endnu ikke har fundet en plads til… Så jeg har – helt ærligt – været lidt uinspireret på boligfronten lately, men jeg håber det snart kommer igen:)

   KH

 • Det er så skide heldigt med din blog, at alt ca. falder indenfor noget jeg kan li!

  Jeg kan li’ den mad, du laver, en stor del af det tøj, du har på, din løbetræning, de ture du tager på – alles gut og hyggeligt!
  Jeg skal forsøge at blive bedre til det med at kommentere, for indrømmet er det ikke så tit herinde, jeg kaster kommentarer af mig. Generelt har du råd til lidt dyrere ting end mig (hej SU), og derfor er de ting du skriver om mere drømme end reelle muligheder for mig lige nu – og derfor er det også lidt svært at have noget fornuftigt at sige om dem.

  Jeg er ikke fan af give-aways – jeg gider ikke læse indlæggene og deltager aldrig – men ved godt, at de giver dig penge i kassen, hvilket jo nok er nødvendigt for, at du ‘gider’/’orker’/’lyster’ (du ved, hvad jeg mener…. håber jeg) at skrive videre.

  Jeps. That’s all 🙂

  • Hej Marianne

   Ih, sikke en skøn kommentar. Det føles godt at vide, at mine skriblerier (og mixet af indhold) ihvertfald falder i nogens smag… Og det er ok med kommentarerne – de er hyggelige og vildt rare at få (ellers kan man godt føle, at man sidder og skriver ude i det mørke ingenting), men jeg forstår virkelig godt, hvorfor man som læser ikke gør det så ofte, for jeg er selv sådan. Og så ved jeg også godt, at jeg ikke altid når at svare på alting – men sådan er det jo med rejsedagene og fuldtidsjobbet og det der. Jeg kan ikke være over det hele, så jeg prøver at lade være med at give mig selv dårlig samvittighed over det. Så det synes jeg også du skulle prøve – jeg forventer ikke at I kommenterer, så jeg bliver kun glad når I gør:)

   Og faktisk er det egentlig de færreste give-aways der er sponsorerede – som blogger laver jeg dem egentlig typisk (nu får du lige den helt ærlige version), fordi det er en rigtig fin måde at vækste mine andre sociale kanaler (FB og Insta), og de er omvendt en god trafikkilde til bloggen… Og så også fordi det er noget der typisk høster en masse kommentarer, shares og visninger, så man på den måde kommer lidt bredere ud… Så det er faktisk ikke for pengenes skyld – men mere en slags markedsføring. Og også en måde at give noget videre på – jeg kan have det underligt med, at det altid kun er mig, der får alt muligt…..

   KH

  • Fedt – dem kan jeg også godt lide. Om ikke andet så fordi jeg synes I skal kunne ‘se’ hvem det er der skriver 🙂

 • Hej Acie, jeg kommenterer ikke så ofte, men en opfordring er en opfordring, så her kommer mit pip 🙂 Jeg kan rigtig godt lide at læse om work wear – noget med en blå skjorte og et godt forslag til efterårsfrakken. Og lidt tip til bolig, fx sofabordet, og små diy-projekter, fx de der perleørestikker, som du flikkede sammen.

  • Blå skjorter og eftersårs-frakker. Tjek – det er noteret:) Tusind tak for at du tog dig tid til at give et lille pip. Jeg er glad for at du kan lide mine små guides – jeg har været lidt doven med dem lately, men det kan være jeg lige skulle finde krea-genet frem igen snart!

 • Ret fint at du sådan spørger ind til dine (vel nok virkelig mange) læseres ønsker og præferencer.
  Jeg er selv ret begejstret for dine lidt mere personlige indlæg, hvor du fortæller om weekendplaner, jeres hjem osv. Inspiration til garderoben kommer nok ind på en andenplads. Opskrifter kan jeg også godt synes er hyggelige, selvom jeg ret sjældent selv kaster mig ud i at afprøve dem. Jeg kan rigtig godt lide at høre om dine rejser, men de der rejseguides som man bliver stopfodret med på de fleste blogs, vil jeg helst undvære 🙂 Uh, faktisk kunne jeg godt synes det ville være fedt med et ugentligt indlæg (eller lign., selvfølgelig op til dig, hehe) med forskellig inspiration du har fundet rundt omkring på nettet (..og ja, jeg kender godt selv et par andre blogs med samme tilbagevendende indlæg, men jeg elsker dem. Basta.)

  • Hej Lisbet:)

   Tusind tak for feedback – jeg er overrasket over, at du ikke gider rejseguides (men sådan er der mange der har det, forstår jeg nu), så det er rigtigt godt input. Ellers havde jeg ikke anet det:) Og god idé med at dele noget linklove – jeg falder unægteligt over lidt af hver ude på nettet.

   KH

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top