Du læser nu
DE PERFEKTE PAR JEANS – en opdatering

DE PERFEKTE PAR JEANS – en opdatering

DE PERFEKTE PAR JEANS <i>- en opdatering</i>

Jeans – Gina Tricot // Coat – ASOS // Knit – Forever21 mens

For nogle uger siden snakkede vi jeans… I var mange, der har ligeså svært ved at finde ‘det perfekte par’ som jeg har det, for det er altså også en jungle… Men jeg har tjekket alle jeres forslag ud – til de af jer, der ikke har orket at læse kommentarerne kan jeg fortælle at der var mange der anbefalede Topshop’s Jamie-jeans, Monki’s Mocki-jeans og forskellige Acne-modeller. Jeg har efterølgende været forbi Topshop for at klemme på Jamierne, men blev lidt afskrækket af at de skulle være ‘highwaisted’. Monki har jeg også været forbi, men uden held til at finde den helt rigtige vask… Og når nu jeg var igang, så gik jeg ind i Gina Tricot, for lige at lure udvalget (.. plus jeg havde set en svensk blogger i et virkelig pænt par på Instagram). Og så røg der et par med hjem. De er ikke perfekte, for de er en tand for skinny og lavtaljede – men længden er perfekt og vasken ligeså.. Og det bedste – Gina’s jeans er bare dem, der sidder bedst på mig. Som om de var fabrikeret med mine dimensioner i tankerne.. Modellen hedder Josefin og I kan finde den online HER – jeg kan ret godt lide detlajerne med lynlåsene. Sådan et par jeans har jeg længe ønsket mig. Så ja – ét skridt tættere på, og alligevel ikke. Er det ikke sådan det altid er??

Indlægget indeholder reklame i form af adlinks

 Kommentarer (19)
 • Så du Diana-modellen hos Monki? Den har jeg tidligere været rigtig glad for 🙂 Og ellers Lisa fra GT, som andre også skriver her. På mig er de heller ikke lavtaljede, men de er til gengæld MEGET skinny.

  • Nej, den har jeg ikke lagt mærke til! Jeg må lige tjekke den ud online! 🙂 Og ja – Lisa er også super skinny på mig, og jeg er ude i noget lidt løsere efterhånden.. i sær omkring knæene – sound weird, men jeg tror selv på det;)

 • Jeg kan rigtig godt lige Topshops Jamie jeans, og jeg er ret glad for at de er stretchy og lidt højtaljede. Men det er nok ikke alle der er glad for det…

  Topshop har også en anden model der er rigtig god, syntes jeg. Det er Leigh modellen, og de er ikke højtaljede men heller ikke lavtaljede. Sådan midt imellem, og så er de som regel rigtig dejlig bløde at have på. Du kunne jo prøve dem, hvis du ikke allerede har (jeg må indrømme jeg ikke læste det indlæg du refererer til, så ved ikke om du har nævnt dem allerede)

  🙂

 • Kan helt klart også anbefale Ginas Tricots model Lisa, synes dog ikke den er lav, men lige midt imellem. (Prøvede dem dog for et år siden eller mere og der var de no go) så ved ikke om de kan være ændret. Men mht. taljen, kan der sikkert være forskel fra person til person, hvor lang man er i det stykke, eller hvad man nu siger 😉

  • Hej Tanja.

   Jeg har billeder liggende, men har ikke fået lagt dem på bloggen endnu – jeg satser på at de kommer på i løbet af ugen. Er du meget utålmodig, kan du skrive mig en mail 🙂

   KH

 • Jeg kan anbefale ‘Molly’ som er min yndlingsmodel fra Gina Tricot! Har dem både som shorts og jeans. De sidder bare super (og jeg har ALTID problemer med at finde jeans der passer både på ‘bagen’ og i taljen samtidig) 😉

  • Jamen, jeg tror det var dem, der hed ‘Wonder’ i gamle dage?? De ligner ihvertfald:) Jeg synes de gik for hurtigt i stykker – har du erfaring med det?

 • Jeg er kæmpe fan af Gina Tricots jeans – tror jeg ejer over 6 par, haha. Mon ikke jeg lige skal se nærmere på denne model også. Ellers kan jeg klart anbefale deres Lisa model!

  • Ja, sådan et par har jeg faktisk også liggende – men synes de er MEGET lavtaljede – er det mig, der er sart? 🙂

  • Uha, det synes jeg slet slet ikke, vil nærmest sige tværtimod. Jeg er nemlig slet ikke fan af lavtajlede jeans, dem holder jeg mig langt væk fra, haha. Måske de har ændret modellen en smule, hvis dine ikke er købt her for nyligt? 🙂

 • Jeg har også et top-lækkert par fra Gina Tricot med en lynlås ved anklen. Tror de hedder Kristin. Super lækre er de i hvert fald 🙂

  • P.S. Jeg har forresten også et lækkert par fra Tommy Hilfiger, som jeg købte i USA sidste år. Det eneste jeg ærgrer mig over er, at de bliver mere og mere slidt 😉

  • Jeg har også et par Kristin fra GT, som jeg er mega glad for – de sidder rigtigt godt og har en god taljehøjde. Mine er bare lige 2 cm for lange (eller korte… afhængigt af om man går efter ankelkig eller almindelige jeans).. 🙂

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top