Du læser nu
SØNDAGSDRØMME – in a New York state of mind

SØNDAGSDRØMME – in a New York state of mind

SØNDAGSDRØMME <i>- in a New York state of mind</i>

Der er New York-stemning på Kajen idag. For vi har lige bestilt flybilletter. Igen. Om en god måned kan jeg igen kramme mine små hjerter og nedtællingen er gået igang. Det virker måske lidt skørt – men der er to ting der trækker: byernes by og dem jeg elsker mest. I mit hovede er der kun én rationel ting at gøre – bruge alle sine penge på flybilletter og komme afsted, så tit som det nu kan lade sig gøre:) Vi tager afsted til Thanksgiving og kan altså se frem til adskillige amerikanske (helt igennem fantastiske) traditioner – ekstreme mængder kalkun (og mad, iøvrigt), Black Friday og julepynt the american way. 3 ting man ikke vil gå glip af, når nu man har valget! Jeg glæder mig til at se New York dækket i (endenu flere) farvede lys, til steamed applejuice på Starbucks, til at se Nix have haft sin første fødseldag og til lidt køliegere temperaturer end da vi var afsted i September. Uh ja – det bliver virkelig godt:)

 Kommentarer (19)
 • Wuuh sidder og er ved at booke billetter og hotel til påsken, tøsetur med min store datter på 15, har du måske et godt bud på hotel? Sidst jeg var afsted var på SU for…. Ret længe siden 😉

 • FEDT med thanksgiving og NY i julepynt!! 😮 Det gad jeg virkelig godt se – så du har bare at dokumentere vidt og bredt her på bloggen 😀
  Vi skal forhåbentligt til USA næste år til sommer. Jeg var der i 2011, men GLÆDER mig til at “vise” Stiller New York og suge endnu mere Amerika til mig. Det ér altså bare et imponerende land.

  • Haha – that’s a promise! Jeg lover at knipse løs til højre og venstre!!! 😀 Og jeg kan godt forstå hvad du mener – vores tur i September var også Skjortens første tur til USA. Han har tidligere rejst mod Øst, hvor jeg har rejst mod Vest. Det var fedt at vise ham det USA jeg elsker!

 • Åh misundelse er en grim grim ting. .. hvor ville jeg gerne afsted og kramme min mor og lillesøster og far og veninderne. Men heldigvis kommer familien herhjem til Danmark til jul. Men altså der er jo bare noget helt særligt over ny til jul..

  • Av – bor hele din familie i New York? Der må være rig mulighed for besøg, men jeg kan virkelig godt forstå, at du savner dem!!

  • Mine forældre og lillesøster bor i New Jersey, 40 min ca fra nyc.
   Savnet er stort, men det er også rart at kunne besøge dem (og overdosere i 3_4 ugers samvær; ))

 • Jeg kan så fortælle jer, at jul I New York ER fantastisk.

  Hvis I synes Halloween er godt, så glæde jer til julepynt og jul. Julesange på gaderne og hvad har vi. Det er fantastisk.

  Nu har jeg jo et barn, og dette barn havde fødselsdag da vi en gang var i NY i julen, hun blev fejret af alle på hotellet. Vi blev sågar bedt om at gå en tur rundt om blokken, og kom tilbage til et pyntet værelse.

  En tur op gennem 5th og så ende ved FAO Schwartz, faboulous…

  Iø hvis man ikke kan få nok af jul, på alle mulige andre tidspunkter af året, så må man til Little Italy. Der er en JULEbutik. Den er crazy. God.

  Alle tidspunkter er fantastisk i NY. Jeg tænker lidt, at The High Line må være smukt pyntet med lys snart.

  Og og og og

  • Haha – jeg tænker det samme og glæder mig helt vanvittigt meget. Juhuuu!! 😀 Og sikke en fantastisk historie med din datter – hvilket hotel var det?

 • Min familie kommer også til Thanksgiving og fandt super billige billetter ved Lufthansa, tror jeg det var. Sådan à la 2500 DKK t/r. Tænkte bare lige jeg ville give tippet videre hvis nu andre fik trang til en tur herover ved den tid. Det kan måske også tænkes at Lufthansa bare generelt er billige(?)

 • Ej hvor skønt! Og dejligt at I kan komme afsted allerede igen. Jeg gad så godt opleve nogle flere amerikanske højtider, men desværre flyver vi hjem lige til Halloween. Heldigvis er der allerede masser af græskar og Halloween-gøjl i butikkerne, så lidt stemning kan vi få med.

  • De startede allerede med græskar og Halloween da vi var der – helt skørt! Jeg glæder mig til jule-pynten især – et julepyntet New York. Det har lidt været på min bucketlist:) HVad skal I egentlig når I kommer hjem?

  • Åh, julepynten må jo være så fin!
   Jeg skal færdiggøre en opgave, som jeg samlede materiale ind til i Bolivia, og så er planen at jeg forhåbentlig starter i praktik til januar. Og Anders starter op på sit studie igen. Så det er direkte tilbage til hverdagen (efter et par fødselsdage, familietid og rugbrødsmadder!) 🙂 Og så må vi lige finde ud af hvor turen går hen næste gang, for vi er ikke heeelt færdige endnu, men skal selvfølgelig ha’ sparet op igen 😉

 • Det synes jeg lyder som det helt rigtige at gøre. Jeg var af sted i september og jeg kunne tage af sted igen i morgen, hvis det lige passede sammen. New York er sådan et sted man bare kan komme igen og igen, ligesom London. Uden sammenligning i øvrigt, for ville klart helst til New York 🙂 Hvad laver din svigerinde derovre? Hun er uddannet jurist ikk? Kunne hun ikke lave et gæsteindlæg med inspiration til at bo og arbejde i New York? For jurister og andre?

  • Jo hun er uddannet jurist og arbejder i Danmark som advokat ved et af de større huse (nu blærer jeg mig lige stolt på hendes vegne (hun er så sej..), men hun er fx sådan en der engang lige tog til New York for at lede efter nogle af Stein Baggers millioner… Stille og roligt..).. Lige nu er hun på barsel for Nix er jo ikke engang et år endnu – hvad der skal ske derefter tror jeg ikke er helt besluttet:)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top