Du læser nu
OUTFIT – over-the-knee boots & leopard skirt

OUTFIT – over-the-knee boots & leopard skirt

OUTFIT <i>- over-the-knee boots & leopard skirt</i>

Knit – Moss Copenhagen // Skirt – Moss Copenhagen (old – similar) // Boots – Friis&Co (oold – similar) // Bag – Balenciaga // Scarf – Toogoodtobebasic

I sidste uge fandt jeg mine over-the-knee støvler frem fra bunden af skabet – de har ligget dér i umindelige tider uden rigtigt at blive luftet. Det er der flere årsager til, men nu kom de altså på. De er oprindeligt fra Friis&Co, men jeg har købt dem på TS for nærmest ingen penge for flere år siden – de er altså ikke lige til at opstøve nu, men River Island har præsteret et par, der er nærmest identiske, som jeg har linket til ovenfor. De har en god hælhøjde, som jeg kan holde ud af have på en hel dag på job og er hverken for runde eller for spidse.. Helt perfekt:) Og jeg er klar over, at det ikke lige er et outfit man ville kunne have på på alle arbejdspladser, men heldigvis er den slags helt tilladt dér hvor jeg nu slår mine folder… Faktisk vil jeg vove at påstå, at det er svært at have lige så chic’e kolleger som mig, så det er svært at føle sig overdressed, når man går igennem kantinen. Omvendt kan jeg godt have dårlig samvittighed, hvis jeg trasker for meget rundt i flats. Tænk engang;)

OUTFIT <i>- over-the-knee boots & leopard skirt</i>

OUTFIT <i>- over-the-knee boots & leopard skirt</i>

Indlægget indeholder adlinks

 Kommentar (1)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top