Du læser nu
SOLNEDGANG – ved Vesterhavet

SOLNEDGANG – ved Vesterhavet

SOLNEDGANG <i>- ved Vesterhavet</i>

 

 

SOLNEDGANG <i>- ved Vesterhavet</i>

Jeg synes tiden flyver afsted for tiden. Jeg kan slet ikke forstå, at det allerede er mere end en uge siden, at vi var på spa-weekend på Rømø. Billederne her er fra lørdag aften, hvor vi så solen gå ned i Vesterhavet. Helt ufatteligt smukt! Det føltes som om hele verden var lyserød og efter verdens mest afslappende dag, var det let at tage det hele ind…

Generelt var der bare smukt på Rømø. Naturen på den lille ø er altså noget helt særligt – at se de store sandvidder på sydvest-spidsen, gå  igennem lyng, skov og forbi små bindeværksgårde. Jo. Meget idyllisk. Som barn tilbragte jeg mange somre ved Blokhus i Nordjylland, og dér finder man noget af det samme, omend i lidt mindre uspoleret format end på Rømø. Måske er det derfor, at jeg blev så forelsket i den Sydvestjyllandske ø? Fordi det lugtede lidt af barndomsminder – fra dengang min storebror kunne lege med myrersoldater hele sommeren på gulvet i vores værelse i sommerhuset, dengang min mor gik rundt med tørklæder bundet om håret og store solbriller, min far altid var solbrændt, jeg selv var helt hvidhåret og vi levede af store friskfangede rødspætter, høje snegle fra bageren hos Jansen og jeg altid fik en rød pølse til frokost, når vi havde været ude og gå lang tur… Jeg tror det. Ihvertfald var det en god weekend. Sådan en man godt gad nappe én til af engang.

SOLNEDGANG <i>- ved Vesterhavet</i>

 Kommentarer (10)
 • Jeg har aldrig selv været på Rømø, men det får man da unægteligt lyst til med sådan en smuk natur og solnedgang! 🙂

  • Skynd dig afsted – vi planlægger faktisk endnu en tur i starten af November med nogle venner, fordi der var så rart 🙂

  • Jeg må prøve at få det presset ind – har både en tur til London og en tur til Barcelona i kalenderen, men mon ikke det kan lade sig gøre med sådan en lille svip-tur. 😉

 • Bare lige en lille roser som modvægt til ovenstående kommentar 🙂 Jeg synes, du er så god til at beskrive en stemning! Og jeg synes netop, at dit indlæg er personligt, når du lige får nogle små barndomsminder med 🙂

  Generelt set synes jeg, du gør det rigtig godt, og dine indlæg er nogle af dem, som jeg altid liige skal nå at læse. Dine indlæg er gennemarbejdede, det er en fornøjelse, at du leger med det danske sprog, og man kan ofte ‘mærke dig’ i dine indlæg.

  • Hej Anette,

   Tusind tak – det er jeg virkelig glad for:) Jeg elsker at skrive, og jeg drømmer om at sidde ved vandet og skrive bøger, når jeg en gang bliver gammel… Jeg kan godt lide det der med at male billeder med ord, så ros for mine ord er det fineste jeg kan få – det er den slags ros, der betyder allermest og som jeg gemmer i en lille fin mental æske:)

   KH
   Acie

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top