Du læser nu
FALL PICKS – big knits, slipons & slacks

FALL PICKS – big knits, slipons & slacks

 Indlægget bringes i samarbejde med Sheinside.com

FALL PICKS <i>- big knits, slipons & slacks</i>

1. Loose knit // 2. Slacks // 3. Sunnies // 4. Slipons // 5. Necklace 

Nu har vi talt en del om jeans de sidste par uger (og Guderne skal vide, at de absolut også er en keystone i min garderobe.. har lige smidt 12 par til genbrug i weekenden, og alligevel bugner stakkene…), men faktisk har jeg i snart flere sæsoner også ledt efter pæne sorte bukser. Både den slags der er lidt tight og ankle cropped, som jeg ville bruge på job, men også dem, der er mere i retning af dem på collagen, som jeg ville parre med slipons og store striktrøjer i weekenden. Jeg er jo lidt til falds for det der ‘casual chic’ look, og jeg tænker, at et par klassiske sorte busker vil passe helt fint ind i den kategori. Det er dog helt nyt territorie i min garderobe, så jeg har ikke rigtigt fået taget springet ud i et par endnu – før jeg investerer i et ‘rigtigt’ par kunne jeg godt finde på at testkøre tendensen med en billigere variant som disse. Bare for at se, om jeg overhovedet vil få dem brugt i praksis, om de kan blive en integreret del af min garderobe eller om det bare er en fiks idé jeg lige har fået mig…

Jeg er iøvrigt blevet spurgt til mine erfaringer med SheInside, og de er egentlig fine nok. Jeg har bestilt derfra to gange – den ene gang, blev jeg nappet i tolden (jeg gider rigtigt godt betale min told, men jeg er sygt træt af PostDanmarks administrationsgebyr.. helt ærligt) og den anden gang gjorde jeg ikke. Tingene er så billige, at man næsten bare må indregne toldregningen som en del af ‘prisen’. Kvaliteten er meget som ASOS, Nelly, Zara etc. (altså en lidt blandet landhandel, hvor kan man både kan være heldig og det modsatte) og min erfaring er, at man med fordel lige kan tjekke de andre kunders reviews, samt om andre har uploadet billeder til deres StyleGallery. Så all in all, synes jeg det er et fint sted at gå hen for at få et hurtigt og billigt trend-fix, hvis man lige tænker sig om og tjekker de andre reviews:)

 Kommentarer (11)
 • Jeg kan klart anbefale Malene Birgers Teodosio buks. Sidder perfekt og lidt i stilen med en klassisk slacks bare lidt mere trendy snit.

  • Det lyder pænt – mit eneste ‘men’ er bare, at jeg ikke ved om jeg orker at gå ud og investere i et lidt dyrere par før jeg overhovedet ved, om jeg vil få dem brugt i praksis:)

 • Lidt ude af kontekst, men jeg vil bare nævne, at det er så dejligt at der er begyndt at komme væsentligt flere indlæg fra dig igen. Det er super skønt! 🙂

  • Hej Sara!

   Tusind tak – det er jeg glad for:) Men – jeg har nu ligget ret stabilt på 1 indlæg om dagen (med the occassional smutter i ny og næ i de rigtigt travle perioder) det sidste år til halvandet. Er det mon dig, der kan have været væk i en periode? I så fald, er det dejligt at du er retur:)

   KH

  • Nej, jeg har nu fulgt dig via bloglovin’ længe, så indlæggene dukker jo op af sig selv. Men nu hvor du siger det, så har jeg vist haft så travlt på studiet her på det sidste, at jeg ikke har fået tjekket bloglovin’ hver dag, så det kan da godt være at det er dér årsagen til følelsen af flere indlæg skal findes. 😀 Haha! Det beklager jeg, men jeg synes stadig dine indlæg lige er blevet ekstra gode her det sidste lange stykke tid, så det skal du stadig have ros for! 😉

  • Ah – jamen vi har også haft problemer på Stylista med at vores indlæg ikke kom på Bloglovin’ før flere timer efter de var udgivet og derfor altid havnede nederst i bunken, når folk skulle tjekke blogs, så det er garanteret også en del af forklaringen. Det er først siden vi flyttede til wordpress i slutningen af juli at Bloglovin’ rigtigt har fungeret:) Og mange tak – det er jeg virkelig glad for. Jeg hygger mig også meget med at skrive dem for tiden:)

 • Nu har jeg set de armbånd en del gange – pæne er de – men de kan da ikke være rare at få på og af, kan de? Måske er det bare mig, der er (blevet) lidt for magelig 😉

  • Det her er faktisk en halskæde, men jeg har et armbånd, der ligner frygtelig meget – og det kan man ligesom udvide lidt når man tager det af og på, så det er nu ikke noget at snakke om:)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top