Du læser nu
8 BUD – på efterårsfrakken

8 BUD – på efterårsfrakken

8 BUD <i>- på efterårsfrakken</i>

 

1. HER // 2. HER // 3. HER // 4. HER // 5. HER // 6. HER // 7. HER // 8. HER

Jeg lovede én af jer, at jeg ville dele noget inspiration til pæne vinterfrakker og som sagt, så gjort. Min favorit-silhouet er gennemgående for alle de valgte modeller – det er både dén jeg synes, der er pænest, men også dén, der klæder mig bedst. Længden skal helst gå til lige omkring knæet og modellen må gerne være lidt løs og ‘slouchy’ i det. Det synes jeg er så fint:)

Når det kommer til frakker kan jeg godt lide at have et par stykker at vælge imellem i vintersæsonen – for det er unægteligt en ret dominerende del af ens outfit i de kolde måneder, og derfor meget rart, at have noget at skifte mellem, så man ikke ser ens ud dag efter dag efter dag efter… well, you get the point. Det er klart, at jeg er fortaler for at man starter samlingen med en helt klassisk farve – sort, navy, grå; hvad man nu generelt har det bedst i. Og derfra kan man bygge på med flere farver der skajer lidt ud – en hvid (der ikke er vildt praktisk..), en pink (der er oh-so-now), en mint (som et mindre ‘mainstream’-alternativ til den pinke), en bordeaux (som klæder efterårets farvepalette så fint) eller måske en ternet (der kan give grå og sorte efterårsoutfits lidt modspil).

For mit eget vedkommende har jeg i år slået til på en pink model, som I allerede har set, og så har jeg fået rigtigt meget lyst til at nappe den hvide (nr 3) på collagen ovenfor. Den ryger nok i kurven inden længe;) Og hvis ikke jeg allerede havde et par solide klassikere i garderoben, så havde jeg klart kigget en ekstra gang på den (mega pæne) fra Ganni:)

Min egen frakkesamling kan I iøvrigt se HER, HER, HER, HER og HER.

Indlægget indeholder adlinks!

 Kommentar (1)
  • Elsker frakker! Og i dette klima kan man næsten ikke få for mange af dem 🙂
    Jeg har selv lige købt en mørkeblå, enkeltradet frakke fra H&M’s herreafdeling. Jeg har lange arme (og lange ben), så jeg finder tit gode ting inde hos herrerne, især skjorter og strik. Og nu også en frakke 🙂

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top